Knižné putovanie Martinus 2025
Ahojte knihomilky.
Zakladám túto diskusiu ku knižnému putovaniu 2025.
Diskusia nech slúži na pomoc. Prosím NEpíšte sem priame odpovede, ale len NÁPOVEDY 🙏🙏🙏
Ďakujem.
Cize je to saga z talianskeho mesta a staci zadat nazov prvej knihy zo sagy
Mne vzalo prvu cast zo sagy. A dievcata, odporucam precitat, je to pre mna TOP! 🙂
Nemá niekto foto súťaže z predajne?
@nekonecna_katastrofa ahojte,nemate nahodou obrazok z knihkupectva na dnes?
@oknosmas áno mám
@sarusik_sari ďakujeme 🙂 Nad QR kódom je prosím napísané www.martinus.sk/anotacia?
na tej výzve z kníhkupectva - nemajú tam byť dve autorky? či zle triafam?
@10zabka nejaká napovedá prosím?
@mrazikova55
@monsterablue autorka fantasy kníh, hrdinka knihy mala dvoch drakov, čierneho a zlatého
@lucka_ke od soboty je nová bonusové otázka. V tej minulej bola autorka, ktorá danú knihu písala pod pseudonymom....tu je len jedna autorka pri najnovšej bonusovke
@duracelka13 Môžem poprosiť poradiť? Len sa chcem uistiť, či si myslím správne. Autorka je z jedného zo štátov Latinskej Ameriky a jej iniciálky sú I.A.?
@simona_307 americká spisovateľka, napísala sériu kníh, ktoré budú upravené do televízneho seriálu. Iniciály R.Y.
@monsterablue za máličko 🙂
@radka1303 Ďakujem za pomoc. Myslela som si úplne niečo iné. Iniciály hrdinky sú V.S.?
@10zabka Ďakujem za pomoc. Fantasy vôbec nie je môj žáner. A keď som videla obrázok s drakmi, vedela som, že je zle 😀
@simona_307 presne to je ona, tá hlavná postava VS ktorej patrí zlatý a čierny drak😉
@duracelka13 Ďakujem veľmi pekne za potvrdenie toho, čo som si myslela. Vo fantasy vôbec nie som doma.
Tak dnešok úplne ľahký 🥰 krásna rozprávka z detstva. Napovedá: maškrtník ktorý veľmi papal medík, jeho priatelia sú zvieratká a chlapec
Detská rozprávka, kde hlavna postava ma žltú farbu a červené tričko 🙂
Nedávno bol aj film o ňom natočený, ten síce nebol pre deti, taky nudný horor
Dnes na prvú supu. Je to ilustrácia ako z knihy. 😁🥰

@lenkak89 keď zadáte názov ulice/štvrte/ v menšom nápise a aj slovo kniha tak mi vyhodilo dve. A jednu z nich v slovenčine určite zoberie.