Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
Žienky, dnes som akurát zistila, že sa tam nachádza aj bonusová pohľadnica, uhádli ste ju už nejaká
@nikoleta213 bonus 1x na šupu, doteraz hlavne vďaka nápovedám 😁
@dooodka ďakujem pomohlo, len absolútne som nechápala čo to je za predmet nad tými postavami ale teraz mi to už dáva zmysel, ďakujem <333
@nikoleta213 dobre, že píšeš, vôbec som si nevšimla 😁
Ale na prvú šupu, lebo seriál som videla (knihu/y som nečítala).
@nikoleta213 mohla by som poprosiť aj ja?
6 mesiac v roku (v anglictine) sa vola ako hlavna postava
Dnes už to ľahšie byť nemohlo 😊
@norikk cele meno ;)
Berie aj jej prezyvku, ktoru mala na zaciatku pribehu, ja som si nevedela spomenut na priezvisko a samotne meno mi nebralo, tak som skusila prezyvku 😉
Prosim vas kto je autorom knihy???
Mám takú otázku, ako funguje ten bonus? Z minulých rokov si už moc nepamätám 🤣🤣🤣
Kto dnes nevie stačí hľadať na googlu obrázok cez Google lens a hneď vie
Toto som uhadka na prvu supu co to je za pribeh ale ake meno tam mam dat? Lebo jej meno v real svete mi neberie.
@jasminka002 ja netuším tiež aké meno viem co je to za príbeh ale vôbec mi nič neberie
@michaellad ked si vygooglis nazov knihy/serialu, hned priamo v google ti vybehnu aj postavy z filmu a uz to mas 🙂
@michaellad ja som seriál nevidela, knihu nečítala a podarilo sa mi uhádnuť postavu. Daj si info o knihe a postavou na dnes je meno postavy ktorá príbeh rozpráva.
@michaellad uz som nasla 🙂 je to jej meno ktore jej dali.
@michaellad buď jej prezývku alebo celé meno aj s priezviskom
všetky už mám uhádnuté okrem prvej .ešte nejaká rada ?
@alzbeta921 to vážne to bolo najľahšie, ryšavá sirota z hlavou v oblakoch, stále vyrábajuca si problém, naj kamoška Diana a láska Gilbert

@michellemary tak som to robila, ale už to šlo potom😅 ďakujem ale