Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
vdaka za pomoc baby❤️
1. diel série
Prosim vas viete mi poradit v sukromnej sprave ako napisat tu osobu? 😄 citim sa ako blb kedze pisem s CS aj KS a nie a nie mi ju zobrat 😭😄
Pošlete m prosím knihu do správy neviem si dať s tým rady
@martina23210 pozerala si všetky nápovedy, ktoré baby písali dnes? Podľa nich to nájdeš, keď zadáš do Google.
@wolfina12 prosim ta kto to nakoniec je?
@martina23210
@ibatanecnica
@julisko55 už to máte? Ak nie, tak ste nečítali všetky nápovedy, ktoré dnes boli napísané. Zhrniem: spisovateľka, ktorá napísala najznámejšiu sériu kníh o mladom čarodejníkovi, ktorá bola sfilmovaná a je svetovo známa, napísala pod pseudonymom sériu detektívnych kníh, ktoré spája meno hlavnej postavy (sériu nájdete aj pod samotným menom autorky bez pseudonymu a v každej jednej knihe sa meno postavy vyskytuje). Meno napíšte v tvare, ktoré uvádza autor (vlastne autorka). Zatiaľ vyšlo 6 častí, 7-ma sa prekladá. Ak poctivo gúglite, musí vám to udrieť do očí.
Zasa malina na prvý pokus
pekny vtak, tento hrdina 😀
Ja som dnes uplne pohorela.. 😁 tento zaner necitam. Ale pomohla mi napoveda, ze ang. autorka knih o carodejnikovi..
Dnes to je jedno labúžo ☺️😁
@sasenus totálne ľahučké <333
Tak toto bolo úplne najľahšie, mohli by sa kus posnažiť 😂😂
Krevety a bonboniéra.
Nech nad tým premýšľam ako koľvek neviem na nič prísť asi budem mmusieť počkať na dalšiu nápovedu
Dnešná postava, veľmi rada chodí behať 😊
@olgaklem vďaka za nápovedu, pomohlo 🙂 prosím vás a nejaká nápoveda na 5.3.? Tú jedinú nemám 🙈 ďakujem
Dnes...maličkosť...aj sfilmovane to bolo...veľmi známy film....
@basketgirl na predošlých stranách sa dajú nájsť rôzne napovedy
@horvathova1010 ''Život je ako bonboniéra nikdy nevieš čo ochutnáš''
@nikoleta213 presne vystizne, dakujem
Dnes ozaj sekundová záležitosť
Dnes to bolo také ľahké, že som celkom pochybovala, či to bude ozaj to 😂
Máte pravdu, dnes to bola sekundová záležitosť 😉 aj keď tohto hrdinu ja vyslovene nemám rada 😀
@basketgirl je to filmova rozpravka. Dost stara a bol v nej biely lietajuci pes 🙂

@marrs Mne to padlo do spamu, našla som ho až v pondelok.