Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
@ibatanecnica to nie je nápoveda to je odpoveď....
@ana82 no neviem či som dnes niečo prehliadla ale odpoveď na dnešnú ,,hádanku,, tu nevidím.
Aha, už som zbadala, ja som uhádla už pred touto nápovedou, tak som si to nevšimla. Ale ak niekto chce hádať, tak nečítam príspevky. Ja tiež sem idem až vtedy, keď netuším, ktorým smerom sa vydať. Alebo ak to už mám vyriešené. Ak chcem hádať tak si komentáre prečítam neskôr
@ibatanecnica ja už som odpoveď mala, chodím si sem aj tak čítať nápovedy, lebo ma to baví, poprípade rada pomôžem, ak je niekto stratený, ale pani dala ODPOVEĎ! ODPOVEĎ a NÁPOVEDA sú dve rozdielne veci. Táto skupina je o pomáhaní si nápovedami, ak si chcete rovno písať navzájom odpovede, tak to robte inde.
@levandula7 ďakujem za nápovedu 😉
Akože opäť niečo čo ide úplne mimo mňa. Nebyť vašich napoved tak nemám žiadnu šancu
ja som stratenaa cakam asi na napovedu do 12,00 lebo vobec netusím
Nápoveda - vo filme si zahral aj Daniel Craig. Filmové spracovanie získalo jedného Oscara 🙂
(Ja som vedela tiež len vďaka filmu, knihu som nečítala 🙈)
Slovenska a anglicka verzia maju uplne odlisne nazvy. Tvor nad motorkou sa spaja s tym anglickym nazvom.
Ahojte, napísal to autor s iniciálami S.L.?
Waaau, práve ju mám rozcitanu, len prvé dve kapitolu sa mi čítali veľmi tazko
@ajulienka44 detto, nevedela som "naskočiť" 🙂
@martinkakontova ja som dala celý názov a vzalo 🙂
No a už to naskočilo do rubriky "Ľudí najviac zaujíma". Take koniec srandy.
Posledne slovo predposlednej vety obednej napovedy je dolezite 🙂
Ako ja nikdy neviem správnu postavu,ale tu je toľko nápoved že to musí dať každý s pomocou googlu......vždy tu zistím najprv či je to muž alebo žena a tak idem postupne...

@mima1608 ale veď to tu nečítaj. Sem si chodí človek pre nápovedy keď nevie. Tak počkaj na ďalšiu indíciu a keď nebudeš vedieť ani večer, potom si prečítaj pomôcky. Čo iné očakávaš v takejto téme?