Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
@marrs no pri tom počte čo sa zapája... :( mohli by dať viac výhercov. Možno by mohli znížiť výhru, ale dať šancu viacerým. Ale tak, nikde nieje napísané, že nemôžeme napísať podnet. ;) okrem iného, viem že to isto nejako kontrolujú, ale podľa mňa, jeden človek je zapojený aj viac krát cez rôzne mailové adresy. Ako to dokážu. Ja som napríklad mohla kľudne mohla hrať aj cez účet mojej maminy, kamarátky... a nie, nerobila som to. Bolo to písané v pravidlách, preto mi to teraz napadlo. V každom prípade, teším sa s výhercami.
vacsinou byva v sutazi jeden vyherca.. tuna ich je pat.. a vy chcete 25 🙂 keby bolo 25, chceli byt ste sto 😀 .. ono by nemusela byt ani vobec ziadna sutaz a ziadne vyhry.. ine int. knihkupectva robia sutaze? neviem o tom
Baby mne sa podarilo tak tri roky dozadu pri tomto vyhrat 30knih 😀 tak to nevzdavajte a sutazte aj nadalej,niekedy motyka vystreli 🙂
@reanda www.google.sk ;)
Pošlete sem prosím link?
Už sa teším. 😁
vdaka moc...
Uz som sa zamailovala 😀😀😀 a nedockam do zajtra 😀
Prva kniha na prvu supu 🍾
Prvý deň je mega ľahký ☺️
@lilien1914 lahky? Mna napadla len jedna rozpravka a ta to neni 🙈. Asi si musim dat najprv kavu 🙈
Tak uz to mam. Kava pomohla 🤣
dnes ľahučké🙂
Dnes mi to trvalo len pár sekúnd 😁
kiezby mi to tak islo kazdy den 😂 dievcata dakujem za info k sutazi, tesim sa na hadanie
@barillaveronika to fakt, mne ta knizka co som si myslela (podla rastlinky co visi) nejako nevysla...takze hadam dalej

Uprimne, maju zisky multimilionove si myslim, tak mohli dat raz za rok aspon 25 vyhercov