Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
@barillaveronika novodobá autorka
@jeennyv super, ďakujem.
super na tretí krát som to dala😀
Ďakujem dnes by som to bez vás nedala 👍
Dnes super šifra. Knihu som nikdy nezaregistrovala, ale tá šifra bola tak dobrá, že mi hneď napadol možný názov a Google ukázal, že naozaj existuje taká kniha.
@gabuliik Ja som veru nešla po tom chladnom mesiaci. Mňa zaujal dom a to čo je v ňom. Prvá mi napadla Tajomná záhrada, krásna detská kniha. Ale kedže to nebolo ono, tak som hľadala ďalej v googli. Pri lepšom pozretí, to nie je záhrada, ale... A keď som si dala to slovo v dome, tak mi hneď našlo. A až teraz pozerám, že ten kľúč je tiež šifra, ale k inému dielu autorky, tomu s tým "názvom zimného mesiaca". Takéto hádanky mám rada 🙂
Baby vcera ten GOT = co ste tam napisali? Miesto v akom zmysle? AKo miesto presne pod tym stromom alebo miesto kde zila rodina. Neviem co tam mam napisat.
@kittykat22 včera sa hľadala postava
asi myslíš predvčerom už tu bolo xy napovedi treba si precitat,je to miesto kde žila rodina
Inak, už vás táto súťaž motivovala získať niektorú z tých kníh? Ja som si minulý rok takto kúpila Amerikánku a odvtedy mám už asi 3 ďalšie knihy od tej autorky. A rozmýšľam aj nad tou dnešnou knihou, vyzerá zaujímavo pre mňa.
@hablko2 ďakujem
@niky7777777 mna ano...
Dnes rychlovka 😉
@niky7777777 áno, dnes som dočítala marťana 😀 ale teda knihu som si bola požičať v knižnici.. a ako to čítam, možno aj tú dnešnú autorku pozriem 🙂
Mne pomohol prvy obrazok
uz som na to prisla :D DIKY!
@viky7 No ja som neodolala a dnes som si nakoniec kúpila, ale nie od dnešnej autorky, ale jednu z tých kníh, čo vždy dajú pri uhádnutej hádanke, že tieto by sa vám mohli tiež páčiť. A to Kde si sa vydala, tam si mlieko pýtaj. Ako som sa do nej začítala, je úplne skvelá, už je u mňa 🙂 Ešteže som mala kupóny z Bonus Cafeterie, mňa radšej šatiť ako poslať do kníhkupectva :D Zobrala som si rovno 2 knižky :D
Vikendovky nebudu?
@marrs nie, tento rok je zmena a sú len v kamenných predajniach. Každý týždeň sa tam objaví novy obrázok so zadaním
Ahojte môžte mi prosím pomôcť s hádankou zo 7.3.? Myslím že mám odpoveď ale neberie mi to, aj podľa indícií som našla knihy ale neberie mi meno C.H. ... som mimo a mám hľadať ďalej?
@duracelka13 dikeees 😉 das to kazdy vikend pls?
@duracelka13 aj vies odpoved? Nejako googlim googlim uz od vcera a nic

Chladny mesiac po cesky pomoze