Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
Ja som sa práve potrápila dnes, nič mi ten obrázok nehovoril. Tento typ kníh naozaj nemusím.
Dnes asi na 5pokus, ale dala som to
Ja sa dnes vôbec nechystám, nedáte baby tip co je to za žáner?
@miskasiska fantasy,meno má podobne ako kráľ popu
Bolo to sfillovane.Mlady chalan zisti,ze je poloboh.
dnes opäť fantasy 🙂 Kniha bola aj sfilmovaná. Je to celá séria kníh. V prvej časti chlapec zistí, že jeho otcom je grécky boh a ešte ho aj obvinia, že niečo ukradol inému bohovi
A ja dnes ze waaw ake ľahké ariel 😅😅😅a potom pozeram lepsie ze tam je aj budova tak modernejsie aquamen 🥴😅😅😅 bolo tesne po polnoci a keďže toto nevzalo tak som šla spať az rano podľa napovedy som zístila co to je
Dnes super, aj bez indícií ☺️obrázok výstižný 👌
Ja ze aquaman 😁😁😁 a fakt netusim
Ja som tiež dávala najskôr Arthura až potom som si všimla sochu slobody a došlo mi 😁
Ja sice knihy ani film nepoznam ale podla obrazka som zadala slova do Googlu a hned mi naslo
Dnes to išlo rýchlo, aj keď zas blééé fantasy. Ale toto bol aj film, kdesi v podvedomí som to zachytila, tie blesky a spojenie gréckej mytológie a moderného USA. Nevidela, nečítala, ani neplánujem, ale toto je ako tak známe, takže to nejak bolo v mojom všeobecnom prehľade 🙂
Baby ste super, ďakujem za napovedá, toto je úplne mimo môj štýl.
kikikat ďakujem pomohlo
Dnes je to držiteľka Nobelovej ceny - v názve knihy sú predmety na obrázku.
@arion92 dik za napovedu. O knihe aj autorke pocujem 1x. Podla obsahu vypada zaujímavo. Asi si ju precitam 🙂
O.T. inicialky
Dnes som to dala vdaka claudovi ( umela inteligencia). Napisala som mu co vidimna obrazku a on mi povedal o ake dielo by sa mohlo jednat, najskôr tapal a potom som mu dala odtiaľto napovedu o nobelovke a to sa trafil okamžite. Ďakujem za pomoc dievčatá
Uhádla som na základe šifry, dobre spravená. Aj tá šípka ma naviedla. Dávala som do googlu knihy o žatve kostí, pole kostí a keď som narazila na názov, ktorý mi dokonale popísal obrázok, vedela som, že to mám a áno 🙂 Autorka vyzerá zaujímavo, asi si ju pozriem podrobnejšie.
@michala.s Som rada, že som si to spojila lepšie, ako umelá inteligencia :D
No mne to dnes trvalo, podarilo sa mi to až na základe nápovedy o 12tej, hľadala som tu speváčku 😅 a tak som našla knihu, bol to skrátka boj 😆
papalini ďakujem pomohlo
Mne neberie Ó... T..... Kde robím chybu?
.
Celkom minzo išlo, no Dnes pomohol chatgpt. Celkom ťažké. No nepochopila som akú ma súvislosť autorka so speváčkou? Či som to nepochopila?

Dnes super. Jeden pohľad na obrázok a hneď som vedela. Inak som zrovna tohto autora tu spomínala nedávno 🙂