Nočné hádanky v Martinus knižnom putovaní
Ahojte, napadlo ma, že vytvorím túto ,,skupinu" kde si budeme pomáhať. Dnes o polnoci bude prvá hádanka.🙂
@dqqq a aké budú pravidlá? Budeme si dávať len nápovedy, kde bude treba aj vyvinúť vlastnú aktivitu alebo rovno odpovede? Pýtam sa preto, že už to tu viackrát bolo a niektoré rovno plácali odpovede alebo napr dali nápovedu, že stačilo preložiť anglické slovíčko. Ja by som bola za ak by to boli skôr pomocné indície než samotné odpovede.
@dqqq a aké budú pravidlá? Budeme si dávať len nápovedy, kde bude treba aj vyvinúť vlastnú aktivitu alebo rovno odpovede? Pýtam sa preto, že už to tu viackrát bolo a niektoré rovno plácali odpovede alebo napr dali nápovedu, že stačilo preložiť anglické slovíčko. Ja by som bola za ak by to boli skôr pomocné indície než samotné odpovede.
@nekonecna_katastrofa Áno tak som to myslela len ma nenapadlo to napísať. Iba pomocné nápovedy a keď by niekto chcel primo názov nech napíše súkromné.
@nekonecna_katastrofa presne, tie odpovede dopredu sú o ničom…
Baby a nebýva táto súťaž v marci?
Baby a nebýva táto súťaž v marci?
@anonym_d1e4a3 https://www.martinus.sk/knizneputovanie
📌
Rada sa pridám ,ak môžem
Na dnes hotovo. Dobrá rada kto nevie stačí si pozrieť ich story na Instagrame 😉
Ahojte je nové knižné putovanie ,niečo mi ušlo? To nebýva inokedy v inom mesiaci?
Je to sfilmované, hlavnými postavami sú Kristen S. (Isabella ) a Robert P. (Edward) 😅
Dnes lovestory o upiroch a vlkodlakoch
Juchu túto súťaž mam rada 🙂
Pridám sa ❤️
Dnes ľahké. 👍 Potrebuje niekto pomôcku ?
pripájam sa 🙂
Dnes ľahké. 👍 Potrebuje niekto pomôcku ?
@barillaveronika prosím, indíciu
Na dnes hotovo. Dobrá rada kto nevie stačí si pozrieť ich story na Instagrame 😉
@michaellad Dobrá rada s tým Instagramom, ďakujem.
@patka06 indicia je ako hore, filmovy trhak s Kristen S a Robert P, zahrali si Isabellu a Edwarda, ona je teanegerka a on nestarne.
Dnes naozaj ľahké, aj keď som túto ságou ani nečítala, lebo tento žáner naozaj nieje moja šálka kávy…indícia: upíri a
ešte by možno bolo dobré nereagovať hneď a písať indíciu bez toho aby si človek prebehol diskusiu ... aby tu nebolo 10 rovnakých indícií ... či?
Pripájam sa
No dnešná veľmi ľahká, dostala som záchvat smiechu, že moje detstvo/puberta, keď sme si so spolužiačkami vyberali team E alebo team J 😁
Pripájam sa, ďakujem dnešné indície pomohli, dosť čítam, ale toto nie je moja šálka kávy 🙂
Dnes jednoduchá hádanka, to ikonické jablko je aj na obálke knihy
Lahoda, moje oblubene

Tešim sa ☺️