icon

Nočné hádanky v Martinus knižnom putovaní

dqqq
5. okt 2025

Ahojte, napadlo ma, že vytvorím túto ,,skupinu" kde si budeme pomáhať. Dnes o polnoci bude prvá hádanka.🙂

janulinka1
6. okt 2025

Ahojte, milujem tieto knižné hádanky. Áno dnes docela ľahké

mimikas
6. okt 2025

@dqqq ja som tiez len za napovedy a idealne az po 12? Nemozeme take pravidlo? Az ked mame druhu napovedu a niekto nevie mozeme zacat davat napovedy.

simonahra
6. okt 2025

dnes to bolo lahke. ale to byva zakazdym prva hadanka lahka a potom si niekedy hlavu lamem pol dna 😀

kacenka1302
6. okt 2025
@mimikas

@dqqq ja som tiez len za napovedy a idealne az po 12? Nemozeme take pravidlo? Az ked mame druhu napovedu a niekto nevie mozeme zacat davat napovedy.

@mimikas ako pozeram tak sa davaju napovedy take,ze rovno odpoved sa moze dat🤷🙈😂

kaktusik007
6. okt 2025

och, ten dnesok!!!! ja som sa trapila, ale iba preto ze som tam davala nazov knihy v cestine..... az teraz mi doslo ze to musim dat nazov slovensky 🤣🤣🤣🤣🤣

gabuliik
6. okt 2025

Dnes lahucke 😁,moja oblubena

biba_18
6. okt 2025

@kaktusik007 vážne? ja som dala anglicky ...

doriiis
6. okt 2025
@kaktusik007

och, ten dnesok!!!! ja som sa trapila, ale iba preto ze som tam davala nazov knihy v cestine..... az teraz mi doslo ze to musim dat nazov slovensky 🤣🤣🤣🤣🤣

@kaktusik007 ... Normálne anglicky to ide

dqqq
autor
6. okt 2025

Dnes to bolo ľahké je to knižná sága o upíroch

dqqq
autor
6. okt 2025
@mimikas

@mimikas môžme dať ale či to budú všetci dodržiavať tak to neviem

biba_18
6. okt 2025

@dqqq ja by som ocenila nápovedu skôr napr 🙂 lebo som netrpezlivá ...

reanda
6. okt 2025
@mimikas

@mimikas zas to nekomplikuj.. ved ked nechces napovedy skor, tak si precitaj az po dvanastej

dqqq
autor
6. okt 2025
@biba_18

@dqqq ja by som ocenila nápovedu skôr napr 🙂 lebo som netrpezlivá ...

@biba_18 to som aj ja🤣 tak dajme, že nápovedy sa budú dávať od 10 a ostatný keď chcú neskôr tak nechce sem chodia až po 12

dqqq
autor
6. okt 2025
@dqqq

@biba_18 to som aj ja🤣 tak dajme, že nápovedy sa budú dávať od 10 a ostatný keď chcú neskôr tak nechce sem chodia až po 12

@dqqq alebo aj od rána to je jedno keď chcete neskôr nápovedy tak príďte až neskôr

kacenka1302
6. okt 2025
@dqqq

@dqqq alebo aj od rána to je jedno keď chcete neskôr nápovedy tak príďte až neskôr

@dqqq ja vzdy do takejto diskusie nakuknem vzdy az ked uz moje mozgove bunky nevedia kudy kam😂😂😂😂lebo ozaj su tu tie napovedy uplne,ze clovek nemusi rozmyslat😉

marki07
6. okt 2025

Pripájam sa

kaktusik007
6. okt 2025
@doriiis

@kaktusik007 ... Normálne anglicky to ide

@biba_18
@doriiis ano, anglicky nazov celej sagy... lenze ja mudra som dala nazov iba toho konkretneho dielu a navyse v cestine... takze mi to nezobralo a ja som ostala zmatena, ze teda co to je... 🙂 dat anglicky nazov celej sagy mi fakt nenapadlo tiez 🙂

adik64
6. okt 2025

Dakujem za indicie, pomohli 🙂 Tento zaner je mimo mna

beronsche
6. okt 2025
@mimikas

@mimikas ja by som dala aj indície az po 16:00.

Napr.tie dnešné boli až príliš napovedne...
Ale tak, som poučena z minulosti, že neotvarat pred 2. indiciou od Martinus..

10zabka
6. okt 2025
@kaktusik007

@biba_18
@doriiis ano, anglicky nazov celej sagy... lenze ja mudra som dala nazov iba toho konkretneho dielu a navyse v cestine... takze mi to nezobralo a ja som ostala zmatena, ze teda co to je... 🙂 dat anglicky nazov celej sagy mi fakt nenapadlo tiez 🙂

@kaktusik007 ja som dala názov konkrétnej knihy v slovenčine a vzalo mi to 🤷

misi87
6. okt 2025

Pripájam sa

janagem
6. okt 2025
@mimikas

@mimikas nie je jednoduchšie to proste neotvorit do 12 tej ak nechceš?

vkatush
6. okt 2025

No ja slovenské knihy nepoznám, ale keď som videla preškenutý ruksak a okolie Tribeča(u), tak mi znova napadol film podľa knihy, na ktorý som videla len upútavku.

Kto vie, či zase bude väčšina hádaniek aj sfilmovaná.

biba_18
6. okt 2025

easy peasy aj dnes ...

maria660
7. okt 2025

Tak dnešok je úplne ľahký. Slovenský spisovateľ, a je aj nakrútený film.

milos123456
7. okt 2025

Ak praskne zem, tak sa vytvorí..........

luckagu
7. okt 2025

Tak dnes opäť ľahké.

stvura
7. okt 2025

tento film na unudil na smrt - v polovici som zaspala...ktovie aka je kniha - moc slovenske nemusim

miskasiska
7. okt 2025

Dnes fakt ľahké 🙂

mandy6664
7. okt 2025
@vkatush

No ja slovenské knihy nepoznám, ale keď som videla preškenutý ruksak a okolie Tribeča(u), tak mi znova napadol film podľa knihy, na ktorý som videla len upútavku.

Kto vie, či zase bude väčšina hádaniek aj sfilmovaná.

@vkatush dakujem Vaša napoveda pomohla 😉