Obľúbené romantické trilógie
Ahojte🙂 podeľte sa somnou o to, aké trilógie mate radi, ktoré Vás zaujali a ktoré naopak nie. Milujem čítať knihy, ale mne nestačí prečítať priemerne hrubú knihu. Ideálne sú pre mňa hrubé trilógie kde čítam aspoň 2 týždne. Mam rada romány, sexuálny podtón môže byť, čítala som už aj dark.. super bolo "Tento muz" a aj habibi len boli tenké tie knihy. Hľadám niečo overené, čo ma zabavi po večeroch 😅 žiadne detektívky, trihlery atď.. ale romantika, sex a zápletky 🤣🙈
Sherrilyn Kenyon má takú sériu. Aj keď tam je trochu scifi, v zmysle démoni, bohovia, shapeshifters,... Ale máš tam romantiku, erotiku a také easy čítanie na večer. Čítala som asi 2-3 kedysi daaaaavno.
Prvá časť sú tuším Nočné slasti.
Tak ja poznám dve, nie... Tri skvelé. Ale to sú klasiky, asi primálo sexuálne. Predsa skúsim.
Svetová:
Trygve Gulbranssen: Večne spievajú lesy (Od Smrtnej hory, fúka, Niet inej cesty) - najtenšie
John Galsworthy: Forsytovská sága (v najnovšej filmovej verzii to vraj o túto zložku "obohatili", aspoň podľa ukážok)
Selma Lagerlöfová (nositeľka Nobelovej ceny): Löwensköldov prsteň (a nadväzujúce časti)
Najmä ostatná je riadne hrubá.
Naša:
Hana Zelinová: Alžbetin dvor (Volanie Vetra, Kvet hrôzy) - lepšie ako seriál, je tam aj (občas) sex
Ivan Habaj: Kolonisti I., II., III. (tá časť je najslabšia).
Batty MacDonad - Vajce a ja, Mary a ja, Ja to zvladnem (sexu je tam malo, zato humoru dost)
Štvrté krídlo?
Diana Gabaldon - Cudzinka a nasl., je ich viac kníh ale stačí prečítať aj prvé, silný príbeh ak máš rada históriu https://www.martinus.sk/763301-cudzinka/kniha
Diana Gabaldon - Cudzinka a nasl., je ich viac kníh ale stačí prečítať aj prvé, silný príbeh ak máš rada históriu https://www.martinus.sk/763301-cudzinka/kniha
@anonym_8e1da1 Vidíš, na tú som zabudla! A tam je teda toho sexu...
Od T.L. Swan séria kníh Milesov klub. Každá kniha je o jednom z bratov. Sú hrubšie a máš tam aj sex 😀
Od T.L. Swan séria kníh Milesov klub. Každá kniha je o jednom z bratov. Sú hrubšie a máš tam aj sex 😀
@anonym_autor veľmi pekne ďakujem žienky, popozerám jednotlivo. Historické nemám moc rada.. ideálne ak nadväzujú diely na seba.
@crazy_lazy od nej je vlastne aj tento muž a to bolo skvele čítanie..
@anonym_autor veľmi pekne ďakujem žienky, popozerám jednotlivo. Historické nemám moc rada.. ideálne ak nadväzujú diely na seba.
@crazy_lazy od nej je vlastne aj tento muž a to bolo skvele čítanie..
@anonym_autor tiež odporúčam autorku T.L. Swan, píše romaticko-erotické oddychovky, ako spomínala @crazy_lady séria Milesov klub je výborná a ja som prednedávnom dočítala aj jej druhú preloženú sériu Pan Masters, Pan Spencer a Pan Garcia. Knihu Tento muž napísala iná autorka..
@anonym_autor Presne popisujes trilogiu 365 dní:
- 365 dní
- Ten den
- Dalších 365 dní
@anonym_autor Ahoj. Čítala si od Moniky Wurm? Najnovšie knihy Purpurové slnečnice by ťa mohli zaujať.
Knihy som nečítala,videla som len filmy,ale viem,že sú aj v knižnej podobe a mne sa teda pácilo Gabriel's Inferno 🙂 a za mňa aj Fifthy Shades 🤷♀️😅😅
Okrem vyššie spomenutých Mount trilogy, Savage trilogy, Vinní a od SK autoriek Impulz - hrubé knihy, Nekompromisní
@anonym_autor Ahoj. Čítala si od Moniky Wurm? Najnovšie knihy Purpurové slnečnice by ťa mohli zaujať.
@roseania mam od nej nedotknutelny a ani po opakovaných skúšania nedokážem tu knihu čítať 🙈 neviem sa dostať ani do štvrťky, neviem prečo.. ale tie slnecnice vyzerajú dobre podľa popisu a sú 2 časti len sú na objednávku takže je to asi novinka.. dakujem za tip.
Knihy som nečítala,videla som len filmy,ale viem,že sú aj v knižnej podobe a mne sa teda pácilo Gabriel's Inferno 🙂 a za mňa aj Fifthy Shades 🤷♀️😅😅
@mima73 tak v dobe kedy bolo 50 odtieňov novinka som z toho aj ja spadla na rit😁 potom som to ešte asi 2 krát čítala kým vyššie film a potom som ich predala 🙈🤣 a odvtedy mam pocit, že všetky knihy erotického zamerania idú podľa toho..😅
@autumn1
@anonym_autor dakujem aj vám ostatnym❤️ skvele tipy ste mi dali.😍 len sa už rozhodnúť ktorú kúpim prvú..
@mima73 tak v dobe kedy bolo 50 odtieňov novinka som z toho aj ja spadla na rit😁 potom som to ešte asi 2 krát čítala kým vyššie film a potom som ich predala 🙈🤣 a odvtedy mam pocit, že všetky knihy erotického zamerania idú podľa toho..😅
@anonym_autor chápem, ja som videla 50 odtieňov viackrát, mám rada herečku Dakotu Johnson a celkovo sa mi páčil príbeh, keď sa chlap kvôli žene/láske dokázal zmeniť 😅 niekedy si rada takto zasnívam aspoň pri filme 😀😀
@anonym_autor chápem, ja som videla 50 odtieňov viackrát, mám rada herečku Dakotu Johnson a celkovo sa mi páčil príbeh, keď sa chlap kvôli žene/láske dokázal zmeniť 😅 niekedy si rada takto zasnívam aspoň pri filme 😀😀
@mima73 ja tieeez🤣 a preto mam rada aj také knihy, kde žijem aspoň par dni ten ich príbeh a potom to neviem dostať z hlavy 🤣
@anonym_autor Laura Frantz: Trilógia Dedičstvo Ballantyovcov - 1. Kováčov učeň, 2. Na druhom brehu, 3. Návrat domov. Má aj veľa ďalších historicko-romantických kníh, aj keď to nie sú trilógie, tak sú dosť hrubé.
Hunting Adelaine
Cesta temneho princa
Hunting Adelaine
@martinkatinka toto bolo za mňa veľké ,ale že veľké sklamanie a zbytočne vyhodené peniaze.ja už keď mám knihu alebo sériu rozcitanu,tak to dočítal aj keď ma to moc nebaví,ale pri tomto sa na druhú časť ani nechystám
Mne zišla na um séria Označení muži od Jay Crownover, ale to je až desať kníh. Majú tak cez dvesto strán, tak moc hrubé nie sú. Je to také prepletené. Skoro všetci sa objavujú aj v ostatných knihách. Je tam sex, humor, romantika a dokážu aj dojať

Oblubenu trilogiu nemam, ale najhorsia bola jednoznacne Fifty Shades of Grey. 😀