Smrť J. F. Kennedy - World Trade Center
Ahojte. Rád by som si prečítal niečo na dve témy: smrť J. F. Kennedyho a atentát na newyorské "dvojičky". Nechcem iba strohý súhrn faktov. Chcem nahliadnuť do "zákulisia" - rozvinutie nejakých teórií, ideálne takých, ktoré nie sú úplne po chuti oficiálnej propagande, nejaké tie tzv. konšpirácie a podobne. Prosto náhľady na obe témy z viacerých strán a uhlov pohľadu. Tak trocha proti prúdu. V slovenčine alebo češtine. Odporučí niekto niečo? Vopred krásne ďakujem za tipy.
realny tip som vlastne zatial dostal iba jeden (videa nereflektujem, je mi jasne, ze tych su "tony"), zato spustil som zaujimavu diskusiu... nuz, to nebolo mojim zamerom. nechcem konspirovat, nazor v hlbokej podstate mam - ja som vlastne iba zvedavy. ale ako som pisal hned na zaciatku: chcem si nieco PRECITAT a to v jazyku, ktoremu 100 %-ne rozumiem. aj tak vsak dakujem za zaujem 😍
@phaenomenum Snáď dostaneš ďalšie užitočné rady kým 'odborníci na potláčanie konspiracii' tému nahlasia. Podľa dokumentu out of the shadows vymyslela pojem konšpiračna teória cia aby znemožnila diskusie na určité témy. Nenadarmo starší zatiaľ nezakazany vtip hovorí že rozdiel medzi kt a faktom sú 2-3 roky.
@phaenomenum teraz ma napadlo, ze ten pan, ktoreho som link poslala, ma par knih prelozenych do cz. Tak mozno zaujme:
https://www.databazeknih.cz/vydane-knihy/daniel...
Jeho studiu o dvojickach bohuzial zatial neprelozili, ale v jeho knihach ide okrajovo aj okolo tejto temy.
@phaenomenum nemáš za čo. 🙂 Je tam skvelá komunita a veľa ľudí tam má obrovský rozhľad. Zatiaľ mi vždy pomohli, keď bolo treba.
@phaenomenum zaujimave knihy z tejto roznorodej tematiky ma torden.sk. Urcite nieco najdes
@akiana ti co kovid zorganizovali vedia navo je to dobre, ide o cielenu postupnu zmenu systemu, pad ekonomiky moze byt potom osoravedlneny napriklad kovidom a zmeny ludia prijmu lahsie lebo kovid, taktiez ked sa vykona cin kde zomrie 3000 ludi, da sa ospravedlnit zaciatok vojny. Mozno sa niekto spyta ako moze niekto obetovat 3000 ludi. No moze ked vo vladnych a tajnych strukturach su potomkovia nemeckych SS a samotnej krajine vladnu potomkovia zlocincov, ktori utiekli z europy
@katulienkax Len pre istotu - aký tvar má podľa teba Zem?

@jana0215, dakujem krasne. dobra rada, ten klub som nepoznal