icon

Tajomné knižnice Martinus - súťaž

hruska91
6. mar 2023

Ahojte hráte niekto Tajomné kniznice od Martinusu? Mám rada martinusacke súťaže 🤣
Čo vravíte na dnešné indície? Môžme si poradiť 🙂

kvetinka75
28. mar 2023

no heuréka, mám to. Konečne mi to docvaklo. Veď je to známe. Ale taká somarina 😂

ja som hľadala niečo ,,duchovnejšie,,

stvura
Odpoveď bola odstránená
caladan
28. mar 2023

@tkjana vďaka za vecnú nápovedu. Ostatné sa motajú okolo horúcej kaše, ak už sa chcete chváliť nápovedami, tak ich dávajte vecne a nie dristy. Kto to má celé čítať. Nesedím na materskej ako poniektoré z Vás. 🙂

andrea_82
28. mar 2023

@caladan akože prosím? Táto skupina bola vytvorená na to, aby sme si trochu pomohli. ak chceš, aby ti niekto napísal rovno správnu odpoveď ako na tácke, tak to si v zlej diskusii. Už som ti raz písala, že keď budeš písať rovno správne odpovede, tak to sa nám tu väčšine nepáči.

aaadkaaa
28. mar 2023

@caladan ved napis, nech ti poslu odpoved do ip😏 tu je to ptave o tych napovedach jemnych...

sexymommy420
28. mar 2023

Ahoj baby, vyžrebovali vás už? Lebo mňe teraz na email poslali 2 dvadsaťp䝀 poukážky. Odporúčite mi dajake zaujímavé knihy?♥️♥️♥️

lilien1914
28. mar 2023

@pietra ďakujem

trubi
28. mar 2023

@caladan Prosím ťa, k čomu bol dobrý takýto urážlivý komentár? Je to súťaž, každý by mal na to prísť sám a ja som vďačná za ženy, čo sem dávajú napovedy. A hlavne, keď nie sú úplne jasné, lebo rada hádam. A o tom tá súťaž je. Dnes to bolo úplne jednoduché a nevšimla som si, že by niekto dal nápovedu od veci.
Nikto sa tu nechváli, iba ak ty, aká si super vyťažená a lepšia ako mamičky, čo podľa teba sedia na materskej.. Tak ti držím palce, aby si to vyhrala vďaka týmto mamičkám, ktoré na to prišli samy..

sashenocka007
28. mar 2023

@sexymommy420 to bude asi za vikendovy bonus blahoželám

trubi
28. mar 2023

Ženy, musím Vás pochváliť aký máte prehľad v knihách rôznych žánrov. Veľakrát mi Vaše nápovedy pomohli, keď som nemala ani tušenie alebo keď som si nebola istá, či idem správnym smerom, keď mi danú postavu nebralo. Ďakujem

sexymommy420
28. mar 2023

@sashenocka007 ďakujem

missviolet
28. mar 2023

@sasenah1 mne tam to meno neberie nechapem vobec.... stopercentne je to tak spravna kniha....

missviolet
28. mar 2023

zienky, nenapisete mi niektora? krk dam na to, ze tu knihu viem - v nazve je aj to cislo aj clovek co nieco robi ale neberie mi ani to slovo z nazvu, ani jeho realne meno... nechapem??

sasenus
28. mar 2023

@sasenah1 nejakú lepšiu nápovedu nemáme, lebo mne nápoveda s vekom vôbec nepomohla 😁

sexymommy420
28. mar 2023

Čaute baby, Dnešná postava je celkom ťažká. Od siedmej už stresujem. Včera som si dala urobiť nehty a dnes mi už sa mi 2 zlomili od stresu. Nemáte niekto prosím odpoveď?
Nie nápovedy ale odpoveď. Ďakujem ♥️♥️👍♥️😘

kvetinka75
28. mar 2023

@sasenus ja som si dala do google : kniha ----číslovka , prídavné meno v mužskom rode avyhodilo mi to rovno tú knihu

kvetinka75
28. mar 2023

@sexymommy420 máš IP

sasenus
28. mar 2023

@kvetinka75 toto mi pomohlo, už mám, ďakujem pekne 🙂

aaadkaaa
28. mar 2023

@missviolet davas 2l a 2 s v mene?

trubi
28. mar 2023

@missviolet a píšeš číslovku slovom? Presne ako je kniha musíš. A 2 slová z názvu sú to. 1 neberie. Alebo keď dávaš meno, tak aj s priezviskom musíš.

sasenah1
28. mar 2023

@missviolet ja som dala len prvé dve slová z celeho názvu knihy

missviolet
28. mar 2023

@trubi davala som bez diakritiky lebo doteraz mi to tak bralo, takze v tom bol pes zakolany, dakujem 🙂

missviolet
28. mar 2023

@aaadkaaa nakoniec som mala problem v diakritike 🙂 dakujem za pomoc

reanda
28. mar 2023

dnes som uhadla za par sekund a to som tu knihu ani necitala.. ale bola uz velakrat v roznych sutaziach, este aj v kniznej sifre davnejsie

ollynka
28. mar 2023

zrovna knihu čítam,...prvá polička hneď dala nápovedu

en4a
28. mar 2023

@caladan ved hadaj si sama ci sam ked sa ti nepaci alebo si zaloz vlastne vlakno pre tupcov s odpovedami ak mas pocit, ze potrebujes cely den na to aby si pochopila uplne jasne napovedy.. mozes dakovat kazdemu kto je ochotny poradit..

kvetinka75
28. mar 2023

už len 4 dni, do čoho sa zapojím potom? 😕

en4a
28. mar 2023

Mne to zobralo meno a priezvisko postavy

filipka250
28. mar 2023

Mne neberie nic. Ani cislovku ani meno ani stareho muza. Nic. Neviem, ci myslim spravnu knihu. 🤷

kvetinka75
28. mar 2023

@filipka250 ja som napísala celé meno aj priezvisko postavy, zobralo bez problémov, skús ešte raz, či nerobíš preklep