Ak by ste mali prežiť svoj svadobný deň znovu, čo by ste robili inak?
Ahojte 🙂 prosím o tipy ľudí, ktorí už prežili svoj svadobný deň, že čo by ste robili inak než je zvykom na svadbách? Alebo naopak čo sa vám páčilo na svadbe čo by ste odporučili aj druhým 🙂 Môže to byť aj vaša svadba alebo svadba na ktorej ste boli hosťom. Vopred ďakujem za každú odpoveď 🙂
Zmenila by som jedinu vec,nejakym spôsobom by som tam dotiahla aj moju druhu babku,velmi ma sklamalo.že ju tam jej dcera( nie moja mamka) vtedy nezobrala...
Mam video zo svadby spred 32 rokov,pozeram ho kazdy rok na vyrocie,smejem sa aj plačem,lebo mnohí zo svadobčanov vratane mojich rodičov sú uz v Nebi..
Nijaka svadobna cesta a nijake usetrene peniaze by mi nedali krajsie spomienky a nestali za to ako to stare a malo kvalitné video.
nezabíjala by som cas hladanim lodiciek (velkost nohy 42) ale by som rovno riešila tenisky...rano dom domov isla uz v šlapkach mojej krstnej, pretoze som uz nic nevladala vydrzat na nohach 🙈
Zmenila by som čas na skorší, lebo to rýchlo ubehlo a mam pocit, ze som si to nestihla poriadne užiť. Plus stres aby všetko vyšlo ako malo. Ja som cely mesiac pred svadbou bola po op o barlach, dovolené som mala zhodiť ich den pred svadbou . Blbo to vyšlo. Taktiež by som si druhýkrát vybrala lepšieho fotografa, fotky mame fakt otrasne, to ma najviac mrzí. A DJ katastrofa. Mali sme menšiu svadbu a 90% peňazí sa nam vrátilo na daroch, lebo my sme uz mali vsetko, kazdy dal len peniaze, tak z tohto pohľadu nemam co ľutovať a keby aj nevrátili, aj tak by som nelutovala, pre mňa to bola veľká a dôležitá udalosť v mojom živote, odkladala som to 11rokov.
@anonym_autor vydala by som sa o dvoch svedkoch. Ušetrené peniaze by som investovala do bývania alebo by som išla na nejakú super dovolenku. Osobne si žiadnu svadbu na ktorej som bola nepamätám. V hlave si držím úplne iné veci. Keďže to tak vnímajú aj ostatní, svadobné hostiny považujem za zbytočné. V mladosti som však podľahla tlaku rodiny a svadba bola.
Nič, mali sme presne takú svadbu, akú sme chceli, dokonca aj šaty a aj ženích sa mi aj po rokoch páčia. A peniaze neľutujem ani cent, na dovolenku chodíme každý rok, nechýba mi akurát tých pár tisíc, čo sme dali za svadbu.
Bez rozmýšľania viem, že by som už svadbu s hostinou nechcela. Ani v kostole. ani v dlhých bielych šatách. Na vlastnej svadbe som zistila, že tieto hromadné akcie- ako oslavy, plesy a pod. sú pre mňa najväčším stresom a utrpením. A svojho muža by som si vzala opäť ,ale pekne potichu, v malom, s úplne najbližšou rodinou a nič viac. Už stužkovú som nezvládla ako sa patrí, tak neviem, asi amnézia 😉 Nehovoriac o praktickej stránke, že peniaze sa dajú aj zmysluplnejšie použiť. Pekná dovolenka, bývanie a pod.
@anonym_autor Prva svadba bola podla inych velka so všetkym, cez leto a druha len so svedkami v decembri ... ta druha mala svoje čaro...nikde nikto nebol, bola zima, korona a klud....na cintorin sme odniesli kyticu mužovej mame...taky pokoj sme mali v ❤️.
Tak ja aj po 17tich rokoch si poviem, ze som mala krasne saty aj vsetko bolo krasne podla mojich predstav. Jedine s cim som
Nebola uplne spokojna bol uces a asi 2-3 osoby, ktore pre pokoj v rodine boli pozvane ;) mali sme malu svadbu a kazdy rok pozerame video a sa nasmejeme. Len bohuzial 1/3svadobcanov uz nie je medzi nami ;(
@malinkajozka Suhlasim, ale nie je to tvoj zamestnanec
@anonym_autor treba dobre pouvažovať nad tým, kto bude na hostine a kto nie... A ešte by som si namiesto kvetov napísala na oznámenie radšej žreby napríklad 😉
@anonym_autor isli by sme na svadobnu večeru, vypili kavu a žiadnu hostinu s DJom. Druhy den na letisko a niekde na dva tyzdne do tepla.
@anonym_autor Ja by som vôbec nič nemenila.

@malinkajozka Nie je zamestananec, je poskytovatel sluzby a ty si zakaznik