icon

Aké sú praktické výhody svadby pred narodením dieťaťa?

Včera o 19:42

Ahojte. S priatelom cakame babatko a zaujimalo by ma, ake su prakticke vyhody svadby pred narodenim babatka?

autor
Odpoveď bola odstránená
autor
Včera o 21:07
@tiezjedna

@anonym_autor tak po tomto tvojom komentári dodám, že by mi svietila kontrolka. Pretože človek, ktorý stojí o manželstvo, nepozerá na to, či bude hogo fogo, ale na to, že proste bude. Argumenty tvojho priateľa trochu zaváňajú vykrúcaním sa.

@tiezjedna dobre 🤣🤣🤣🤣 dik za nevyziadany nazor mimo temy. Ale dobre, ved si tu piste a vymyslajte si, co chcete. Sak asi tu na MK zeny vidia do nasho vztahu urcite viac 😅

autor
Včera o 21:08
@anonym_493812

@beata_k Ona sa len prisla uistit, ze vlastne ziadnu svadbu nepotrebuje.

@anonym_493812 ano, aj som sa uistila vdaka odpovediam

silvike
Včera o 21:10
@anonym_autor

@saxana000 rozumiem. My nemame peniaze na svadbu, aku by chcel priatel. On chce normalnu, nie male posedenie na obed. Takze teraz je priorita babo a financne to pokryt a potom, ked budu peniazky, tak aj svadba. Len ma zaujimalo, ci je tam realne nejaky prakticky dovod, preco mat tu svadbu pred narodenim, ale ako tak citam, tak vlastne nie 🙂

@anonym_autor Ale este ma napada, ze hlavne je rozdiel v tom, ze sa to jednoduchsie organizuje bez dietata ako s babatkom. Tam uz budes mat zas ine, materske povinnosti pribudnu, tak uz to bude zas take ine. To vlastne mi pride ako najvacsi rozdiel v tych svadbach pred a po narodeni. Bude to kapanek zlozitejsie no.

beata_k
Včera o 21:13
@anonym_autor

@tiezjedna dobre 🤣🤣🤣🤣 dik za nevyziadany nazor mimo temy. Ale dobre, ved si tu piste a vymyslajte si, co chcete. Sak asi tu na MK zeny vidia do nasho vztahu urcite viac 😅

@anonym_autor Nevidime do vztahu, ale vidime indicie. Ked muz povie "bude svadba, az budu peniaze", casto je to vyhovorka. A organizovat svadbu s babatkom je sakra tazke.

anonym_e46d54
Včera o 21:13
@anonym_autor

@saxana000 rozumiem. My nemame peniaze na svadbu, aku by chcel priatel. On chce normalnu, nie male posedenie na obed. Takze teraz je priorita babo a financne to pokryt a potom, ked budu peniazky, tak aj svadba. Len ma zaujimalo, ci je tam realne nejaky prakticky dovod, preco mat tu svadbu pred narodenim, ale ako tak citam, tak vlastne nie 🙂

@anonym_autor dieta Vam bude stale papat peniazky,takze na svadbu zabudni aj po roku,uz teraz ked nanu nemate,potom uz tym duplom.Vybavicka je len zaciatok dlheho,dlheho a bezodneho investovania do dietata.
Aj preto to.
A ano radsej mensia svadba,a skor si kupte nieco dolezite pre vas.
My sme sa brali v 6m tehu,maly sme malu svadbu len o blizkej rodine a radsej sme si kupili spalen na komplet.Bolo to lepsie rozhodnutie ako urobit velku svadbu a o par rokov sa rozvadzat.

denithestrange1993
Včera o 21:15

@anonym_autor je tam viacero praktickych veci na ktore si uz dostala odpovede. Len dodam ze svadba/nesvadba - vsetko moze dopadnut uplne inak ako si to clovek predstavuje na zaciatku. Svadba ti nezausti istotu,rovnako ani zivot bez obrucky z teba nespravi vyvrheľa. Koniec koncov je vela vztahov kde sa dotycni zobrali az po 2 detoch,nikdy nezobrali,zobrali po polroku randenia....o nicom to nevypoveda a nie je to predpovedou nicoho.

tiezjedna
@anonym_autor

@anonym_autor aby si ma nepochopila zle - ja som mala s mojim mužom dve deti na "psiu knížku" a až tretie sa narodilo manželstva. Ale ja som vedela, koho mám po boku. Dnes sme spolu viac ako 22 rokov.

autor
@beata_k

@anonym_autor Nevidime do vztahu, ale vidime indicie. Ked muz povie "bude svadba, az budu peniaze", casto je to vyhovorka. A organizovat svadbu s babatkom je sakra tazke.

@beata_k casto je to vyhovorka mozno u teba alebo tvojom okoli. Do nasho vztahu nevidis, tak take poznamky ani netreba, nemyslis?

beata_k
Včera o 21:19
@anonym_autor

@beata_k casto je to vyhovorka mozno u teba alebo tvojom okoli. Do nasho vztahu nevidis, tak take poznamky ani netreba, nemyslis?

@anonym_autor Nikto ti nechce zle. Som od teba starsia, uz mam nieco odzite. Zial, ano ak toto muz povie, tak je to vyhovorka. Nikto nepise, ze je to tvoj pripad. Len, ze sa to stava az prilis casto. Daj si na to pozor, nemam dovod ti priat zle.

anonym_5edf21
Včera o 21:19

@anonym_autor Pri vsetkej ucte, dost protivne a arogantne reagujes.

tiezjedna
Včera o 21:20
@anonym_autor

@anonym_autor keď si si tým vaším vzťahom tak istá, prečo si sa prišla pýtať? O čom vlastne pochybuješ?

autor
Včera o 21:21
@tiezjedna

@anonym_autor aby si ma nepochopila zle - ja som mala s mojim mužom dve deti na "psiu knížku" a až tretie sa narodilo manželstva. Ale ja som vedela, koho mám po boku. Dnes sme spolu viac ako 22 rokov.

@tiezjedna No vidis , aj ja viem, koho mam po svojom boku. Takze poznamka, ze to zavana vykrucanim, nie je na mieste. A dost mi tu na MK prekaza, ako hned zeny zacnu riesit nieco uplne mimo hlavnej otazky, domyslaju a vymyslia si scenar nasho vztahu. Chcela som prakticke rady, od niektorych som dostala a zbytok ma len vytaca

anonym_6480e7
Včera o 21:21

@anonym_autor Žiadne výhody nie sú, kľudne svadbu odložte

autor
Včera o 21:23
@tiezjedna

@anonym_autor keď si si tým vaším vzťahom tak istá, prečo si sa prišla pýtať? O čom vlastne pochybuješ?

@tiezjedna ty vole, tak si precitaj otazku tejto diskusie 😂. No je toto mozne... kde som sa to dostala.. ja absolutne nechapem, ako si si vo svojej hlave dokazala vymysliet, ze ja o niecom pochybujem. Falt, precitaj si otazku tejto diskusie

autor
Včera o 21:23
@anonym_6480e7

@anonym_autor Žiadne výhody nie sú, kľudne svadbu odložte

@anonym_6480e7 dakujem 👍

autor
Včera o 21:24
@beata_k

@anonym_autor Nikto ti nechce zle. Som od teba starsia, uz mam nieco odzite. Zial, ano ak toto muz povie, tak je to vyhovorka. Nikto nepise, ze je to tvoj pripad. Len, ze sa to stava az prilis casto. Daj si na to pozor, nemam dovod ti priat zle.

@beata_k kolko mas rokov?

loliki
Včera o 21:24
@anonym_autor

@anonym_autor Hocijaká malá svadba je lepšia pred narodením dieťaťa, ako veľká po narodení. Ak nemáte teraz peniaze na veľkú svadbu, nesnívaj o tom, že raz budete mať. To sú také chlapské výhovorky, že potom, keď našetríme. Haha, neverím. Necháva si zadné vrátka, pre každý prípad. Čítaj diskusie, ako sa menia vzťahy po narodení dieťaťa. To sa budeš čudovať.
Praktické výhody: Dieťa je s tebou, je pobalené v brušku, neplače, nemusíš prebalovať, kojiť, netečie ti mlieko cez šaty, nepotrebuješ opatrovateľku počas svadby, neriešiš, či je s dieťaťom všetko v poriadku, vieš sa sústrediť na svadbu, nemusíš jednou rukou kočíkovať a druhou krájať tortu. Múdra žena sa vydáva pred narodením dieťaťa. Naivná sa nevydá ani pred ani po.

tiezjedna
Včera o 21:25
@anonym_autor

@tiezjedna No vidis , aj ja viem, koho mam po svojom boku. Takze poznamka, ze to zavana vykrucanim, nie je na mieste. A dost mi tu na MK prekaza, ako hned zeny zacnu riesit nieco uplne mimo hlavnej otazky, domyslaju a vymyslia si scenar nasho vztahu. Chcela som prakticke rady, od niektorych som dostala a zbytok ma len vytaca

@anonym_autor
ja neviem prečo sa tak zavzdušňuješ - čítala si vôbec môj prvý komentár k tvojmu príspevku???

anonym_6480e7
Včera o 21:29
@loliki

@anonym_autor Hocijaká malá svadba je lepšia pred narodením dieťaťa, ako veľká po narodení. Ak nemáte teraz peniaze na veľkú svadbu, nesnívaj o tom, že raz budete mať. To sú také chlapské výhovorky, že potom, keď našetríme. Haha, neverím. Necháva si zadné vrátka, pre každý prípad. Čítaj diskusie, ako sa menia vzťahy po narodení dieťaťa. To sa budeš čudovať.
Praktické výhody: Dieťa je s tebou, je pobalené v brušku, neplače, nemusíš prebalovať, kojiť, netečie ti mlieko cez šaty, nepotrebuješ opatrovateľku počas svadby, neriešiš, či je s dieťaťom všetko v poriadku, vieš sa sústrediť na svadbu, nemusíš jednou rukou kočíkovať a druhou krájať tortu. Múdra žena sa vydáva pred narodením dieťaťa. Naivná sa nevydá ani pred ani po.

@loliki Zadné vrátka? 😂😀 To ženatý muž je už lapený navždy a nemôže odísť? Rozvod je v dnešnej dobe záležitost jednej návštevy súdu.

tiezjedna
Včera o 21:29
@anonym_autor

@tiezjedna ty vole, tak si precitaj otazku tejto diskusie 😂. No je toto mozne... kde som sa to dostala.. ja absolutne nechapem, ako si si vo svojej hlave dokazala vymysliet, ze ja o niecom pochybujem. Falt, precitaj si otazku tejto diskusie

@anonym_autor prečítala som si. A prečítala som si aj odpovede, z ktorých ty si zobeš len to, čo ti zapadá do tvojej predstavy. Veľa šťastia❤

autor
Včera o 21:31
@loliki

@loliki wtf, ja o ziadnej svadbe nesnivam 😂. Priatel ma vacsiu iniciativu, len ma konkretnu predstavu a ja nemam dovod mu ju brat.Takze zbytok tvojho komentaru je vlastne uplne zbytocny.
Btw, mudra zena si nevymysla pribehy o cudzich, ako ma partner vyhovorky

autor
Včera o 21:32
@tiezjedna

@anonym_autor prečítala som si. A prečítala som si aj odpovede, z ktorých ty si zobeš len to, čo ti zapadá do tvojej predstavy. Veľa šťastia❤

@tiezjedna nie, moja zlata, ja som pragmaticky clovek. Beriem si z odpovedi prakticke dovody, ktore sa tykaju danej otazky. Nie pseudo hypoteticke odpovede, ktore s tym nemaju nic spolocne

letfenixa
Včera o 21:34
@anonym_5edf21

@anonym_5edf21 bez tej úcty.

autor
Včera o 21:36
@anonym_5edf21

@anonym_5edf21 😘 okej, mozes si do dalsej diskusie

tiezjedna
Včera o 21:38
@anonym_autor

@tiezjedna nie, moja zlata, ja som pragmaticky clovek. Beriem si z odpovedi prakticke dovody, ktore sa tykaju danej otazky. Nie pseudo hypoteticke odpovede, ktore s tym nemaju nic spolocne

@anonym_autor nechápem. Pragmatický človek si dokáže vyhľadať informácie asi za 5 sekúnd na internete, rozhodne nepotrebuje zakladať diskusiu na MK.

loliki
Včera o 21:39
@anonym_autor

@loliki wtf, ja o ziadnej svadbe nesnivam 😂. Priatel ma vacsiu iniciativu, len ma konkretnu predstavu a ja nemam dovod mu ju brat.Takze zbytok tvojho komentaru je vlastne uplne zbytocny.
Btw, mudra zena si nevymysla pribehy o cudzich, ako ma partner vyhovorky

@anonym_autor Tak načo to tu riešiš. Zostaň slobodnou mamou a buď spokojná. Tvoj priateľ ti narozpráva o svojich predstavách ešte veľa. Ak takto komunikuješ aj s ním, ožení sa s inou. A ty si čoskoro založíš ďalšiu zbytočnú tému, opustil ma pred pôrodom. Maj sa krásne.

autor
Včera o 21:42
@loliki

@anonym_autor Tak načo to tu riešiš. Zostaň slobodnou mamou a buď spokojná. Tvoj priateľ ti narozpráva o svojich predstavách ešte veľa. Ak takto komunikuješ aj s ním, ožení sa s inou. A ty si čoskoro založíš ďalšiu zbytočnú tému, opustil ma pred pôrodom. Maj sa krásne.

@loliki 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 nechces pisat knihy? Ide ti to vymyslat si pribehy

autor
Včera o 21:43
@tiezjedna

@anonym_autor nechápem. Pragmatický človek si dokáže vyhľadať informácie asi za 5 sekúnd na internete, rozhodne nepotrebuje zakladať diskusiu na MK.

@tiezjedna precitaj si moju odpoved este raz. A uz nepridavaj zbytocne komentare

anonym_493812
Včera o 21:46

Sa nacakas, az priatel zisti, ake je to komplikovane riesit nieco s dietatom + kolko penazi sa nan minie. Ojojoj, ale do jeho 18-ky to mozno date😄