icon

Aké sú praktické výhody svadby pred narodením dieťaťa?

Včera o 19:42

Ahojte. S priatelom cakame babatko a zaujimalo by ma, ake su prakticke vyhody svadby pred narodenim babatka?

loliki
Včera o 21:47
@anonym_autor

@loliki 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 nechces pisat knihy? Ide ti to vymyslat si pribehy

@anonym_autor Ale hej, a prvá bude venovaná tehotným slobodným dievkam, ktoré urobia všetko preto, aby si pokazili život sebe aj svojim deťom.

anonym_e46d54
Včera o 21:47
@anonym_autor

@tiezjedna precitaj si moju odpoved este raz. A uz nepridavaj zbytocne komentare

@anonym_autor ked budes na rodicaku,manzel si na teba moze uplatnit dane,je to okolo 900eur.Ak budes priatelka a tych 900eur pridete.

tiezjedna
Včera o 21:50
@anonym_autor

@loliki 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 nechces pisat knihy? Ide ti to vymyslat si pribehy

@anonym_autor ...ďalšia.

autor
Včera o 21:56
@loliki

@anonym_autor Ale hej, a prvá bude venovaná tehotným slobodným dievkam, ktoré urobia všetko preto, aby si pokazili život sebe aj svojim deťom.

@loliki parada, mas bujnu fantaziu. Len si ju ventiluj v knihach a nie na ludoch, o ktorych hovno vies

anonym_97afc8
Včera o 22:09
@denithestrange1993

@anonym_autor je tam viacero praktickych veci na ktore si uz dostala odpovede. Len dodam ze svadba/nesvadba - vsetko moze dopadnut uplne inak ako si to clovek predstavuje na zaciatku. Svadba ti nezausti istotu,rovnako ani zivot bez obrucky z teba nespravi vyvrheľa. Koniec koncov je vela vztahov kde sa dotycni zobrali az po 2 detoch,nikdy nezobrali,zobrali po polroku randenia....o nicom to nevypoveda a nie je to predpovedou nicoho.

@denithestrange1993 poznám prípad kde sa brali až pri 2 dospelých deťoch, sobáš bol v nemocnici keď už priateľka zomierala

denithestrange1993
Včera o 22:13
@anonym_97afc8

@denithestrange1993 poznám prípad kde sa brali až pri 2 dospelých deťoch, sobáš bol v nemocnici keď už priateľka zomierala

@anonym_97afc8 ...aj take pribehy prinasa zivot. Myslim,ze kazdy clovek skor ci neskor podvedome vie ako to sam chce. Jedinou istotou je smrt.

anonym_493812
Včera o 22:14
@anonym_97afc8

@anonym_97afc8 To by som sa mu na to vy...
Nechcel si ma zobrat dlhe roky a teraz si ma berie len kvoli vdoveckemu? No tudle. Zabudni.

denithestrange1993
Včera o 22:58
@anonym_493812

@anonym_97afc8 To by som sa mu na to vy...
Nechcel si ma zobrat dlhe roky a teraz si ma berie len kvoli vdoveckemu? No tudle. Zabudni.

@anonym_493812 co ti na to poviem? Ja som vydata take veci neriesim,ale ludia su rozni.

anonym_415993
Včera o 23:32
@anonym_autor

@anonym_abff7b asi som mala dodat, ze svadba bude, ale nechceme ju silit teraz. Takze ake su prinosy teda, aby svadba bola pred narodenim, miesto napriklad rok po narodeni?

@anonym_autor
Maju pravdu pravne Slovensko je v tomto stale zaostala krajina, my sme zili v Australii partnerstvo je presne na urovni manzelstva a je totalne jedno ci je muz zena, dve zeny alebo dvaja muzi.

1sally12
Dnes o 02:02
@anonym_44be19

@anonym_autor snáď by si ako slobodná matka nedala dieťaťu priezvisko po frajerovi...???

@anonym_44be19 samozrejme že dá, ako každá druhá. Ja neviem...pomaly každý deň diskusia o priezvisku či dať či nedať po frajerovi, že sa tie ženy ešte nepoučili. A autorka sa vlastne len prišla uistiť že žiadnu svadbu nepotrebuje súdiac podľa toho ako prská.

anonym_f0d824
Dnes o 04:22

@anonym_autor čítam tie tvoje reakcie na komentáre od žien tu v diskusií a myslím si - aká si ty len hlúpa...

Úplne odveci otázku ideš položiť na toto fórum pričom keby si mala rozum tak si jednoducho dáš do chat GPT , poprípade Google otázku : aké sú výhody svadby pred narodením dieťaťa?
Tam by si dostala úplne presnú odpoveď a fakty ako to je ;) načo ti bolo vlastne dobré založiť túto diskusiu?

Vôbec nechápem načo sa tu pýtaš keď každá má na to iný názor a ešte na tie ženy útočíš 🤦

autor
Dnes o 05:08
@anonym_f0d824

@anonym_autor čítam tie tvoje reakcie na komentáre od žien tu v diskusií a myslím si - aká si ty len hlúpa...

Úplne odveci otázku ideš položiť na toto fórum pričom keby si mala rozum tak si jednoducho dáš do chat GPT , poprípade Google otázku : aké sú výhody svadby pred narodením dieťaťa?
Tam by si dostala úplne presnú odpoveď a fakty ako to je ;) načo ti bolo vlastne dobré založiť túto diskusiu?

Vôbec nechápem načo sa tu pýtaš keď každá má na to iný názor a ešte na tie ženy útočíš 🤦

@anonym_f0d824 tak si sa vyventilovala a mozes ist prec

autor
Dnes o 05:09
@1sally12

@anonym_44be19 samozrejme že dá, ako každá druhá. Ja neviem...pomaly každý deň diskusia o priezvisku či dať či nedať po frajerovi, že sa tie ženy ešte nepoučili. A autorka sa vlastne len prišla uistiť že žiadnu svadbu nepotrebuje súdiac podľa toho ako prská.

@1sally12 dalsia pani mudrlantkac ktora vie vsetko lepsie 😅😅😅😅😅😅😅

anonym_bf00ec
Dnes o 05:10

Toto je jej dalsia tema. Da sa na to lahko prist, ze to ta ista osoba pisala. Tu pise inej zene, ze je retardka, a tiez nadava a uraza, ked jej niekto napise svoj nazor.
https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/mierne-spinenie-v-11-tyzdni-tehotenstva-je-to-normalne/#post-90281714

anonym_9543d3
Dnes o 05:11
@anonym_autor

@anonym_44be19 samozrejme, ze ano. Nemam dovod nedat po dietatu meno po svojom otcovi

@anonym_autor ojojooooj poriadne si to rozmysli, ak chalan cukne tak si akurat zarabas na komplikacie. Skusenost z rodiny. Vsetci maju rovnake priezvisko akurat mama nie, se*e ju to riadne a chlap sa uz zenit nechce.

anonym_160fb6
Dnes o 05:15
@beata_k

@anonym_autor Ak sa nieco pocas porodu pokazi, mozu ho informovat. Moze spravit dolezite rozhodnutie.

@beata_k toto vobec nie je pravda. Volali mojmu partnerovi. Normalne som ho uviedla ako kontakt. Aj ked volal po mojej operacii, tak mu normalne poskytli info. Za 16 rokov sme nikdy nemali problem. A to som bola hospitslizovana niekolkokrat.
Casto to tu opakujete, ale vobec to dnes uz neplati…

sense
Dnes o 05:22

@anonym_autor ak chcela byť manželkou, tak buď svadbu pred dieťaťom aj keď len o dvoch svedkoch na úrade, alebo daj tvoje meno dieťaťu. Aby si nedopadla ako v žien pisajucich na MK, že muž si ich nechce už vziať, alebo sa téme vyhýba, alebo ako aj pár zufaliek ktoré si chcú zmeniť meno na partnerove aj bez sobáša, lebo muž si ich vziať nechce, deti majú meno po ňom a ona chce mať meno ako deti, lebo muž nesúhlasí so zmenou mena.
Takisto v prípade rozchodu (stáva sa aj navonok pevné pôsobiacich vzťahov), že sa nezosobaseny pár rozíde , dieťa ostane matke a meno bez súhlasu otca zmenis, len podaním žiadosti na súd

autor
Dnes o 05:25
@anonym_bf00ec

Toto je jej dalsia tema. Da sa na to lahko prist, ze to ta ista osoba pisala. Tu pise inej zene, ze je retardka, a tiez nadava a uraza, ked jej niekto napise svoj nazor.

@anonym_bf00ec gratulujem ti 😅 mozes ist do dalsej diskusie

anonym_bf00ec
Dnes o 05:28
@anonym_autor

@anonym_bf00ec gratulujem ti 😅 mozes ist do dalsej diskusie

@anonym_autor Ja ostavam v tejto diskusii a aj v tej druhej tvojej diskusii bavim sa na tvojich odpovediach 😃.

anonym_f0d824
Dnes o 05:31
@anonym_bf00ec

@anonym_autor Ja ostavam v tejto diskusii a aj v tej druhej tvojej diskusii bavim sa na tvojich odpovediach 😃.

@anonym_bf00ec s*r na ňu 😄 nikoho z nás vôbec nemusí zaujímať ona ani jej život

anonym_bf00ec
Dnes o 05:33
@anonym_f0d824

@anonym_bf00ec s*r na ňu 😄 nikoho z nás vôbec nemusí zaujímať ona ani jej život

@anonym_f0d824 Ved jej zivot je kazdemu ukradnuty. Ale ona tak drzo reaguje, ze uz davno tu taka drza osoba nebola. Clovek jej nieco slusne napise a ona do utoku ide.

anonym_493812
Dnes o 05:35
@anonym_bf00ec

@anonym_f0d824 Ved jej zivot je kazdemu ukradnuty. Ale ona tak drzo reaguje, ze uz davno tu taka drza osoba nebola. Clovek jej nieco slusne napise a ona do utoku ide.

@anonym_bf00ec Ak je takato aj k priatelovi, ani sa nedivim, ze ziadna svadba nebola a vyhyba sa tomu😏

anonym_bf00ec
Dnes o 05:37
@anonym_493812

@anonym_bf00ec Ak je takato aj k priatelovi, ani sa nedivim, ze ziadna svadba nebola a vyhyba sa tomu😏

@anonym_493812 Jasne, nikto normalny by si ju nevzal. Tiez sa mu nedivim, ze sa vyhovara. A to este je len v prvom trimestri. Po porode bude nevyspata, potom len zacne do toho chudaka otca dietata utocit riadne, ked uz teraz nezvlada a utoci na kazdeho.

autor
Dnes o 05:40
@anonym_bf00ec

@anonym_bf00ec tak este skus pohladat nejaku "moju" diskusiu, mozno ma priradis este k nejakym, ktore si si vo svojej hlavicke spojila so mnou. Nech mas tvoj nudny zivot o nieco zabavnejsi

anonym_363211
Dnes o 05:42
@anonym_autor

@anonym_abff7b asi som mala dodat, ze svadba bude, ale nechceme ju silit teraz. Takze ake su prinosy teda, aby svadba bola pred narodenim, miesto napriklad rok po narodeni?

@anonym_autor
Peniaze
Manžel za teba dostane peniaze vo forme odpisu dani, kým budeš doma s dieťaťom

anonym_bf00ec
Dnes o 05:46
@anonym_autor

@anonym_bf00ec tak este skus pohladat nejaku "moju" diskusiu, mozno ma priradis este k nejakym, ktore si si vo svojej hlavicke spojila so mnou. Nech mas tvoj nudny zivot o nieco zabavnejsi

@anonym_autor Dalsie tvoje diskusie ma nezaujimaju. Tieto 2 su 100% tvoje, takze neklam. Je tam okrem rovnako drzich odpovedi, jedna vec v texte ktoru vsade robis 😃. Ty sa staraj iba o svoj nudny zivot slobodnej zeny.

autor
Dnes o 05:46
@anonym_363211

@anonym_autor
Peniaze
Manžel za teba dostane peniaze vo forme odpisu dani, kým budeš doma s dieťaťom

@anonym_363211 dakujem 👍 pozriem sa na to

anonym_f0d824
Dnes o 05:47
@anonym_bf00ec

@anonym_493812 Jasne, nikto normalny by si ju nevzal. Tiez sa mu nedivim, ze sa vyhovara. A to este je len v prvom trimestri. Po porode bude nevyspata, potom len zacne do toho chudaka otca dietata utocit riadne, ked uz teraz nezvlada a utoci na kazdeho.

@anonym_bf00ec tak tak 😄 bude slobodná mamička aj stará dievka dokopy. Také kombo 😄

anonym_66df0e
Dnes o 05:47

@anonym_autor ty si aj požičaj na tú svadbu akú chce tvoj frajer, lebo takúto vulgárnu osobu si nikto normálny nikdy nevezme

autor
Dnes o 05:48
@anonym_f0d824

@anonym_bf00ec tak tak 😄 bude slobodná mamička aj stará dievka dokopy. Také kombo 😄

@anonym_bf00ec v poriadku 😂 tak si si povedala, udelujem ti zlateho bludistaka za bujnu fantaziu

@anonym_f0d824 a nakoniec to dopadne tak, ze sa to stane tebe 😂😂😂