Mierne špinenie v 11. týždni tehotenstva: Je to normálne?
Ahojte, chcem sa spytat, ci su tu zeny, ktore trochu spinili v 11.tyzdni tehotenstva? Otehotnela som po IVF, beriem utrogestan 400mg rano a 400mg vecer. Na intimke mam cca kazdy druhy den maly hnedy fliacik. Ziadne krvacanie, len trochu spinenia. Tak ze ci je to normalne aj takto na konci trimestra?
@anonym_autor mne pred dvoma dňami na pohotovosti povedali, že do 12tt je to bežné, ale na papiery mi to nedajú.. odchádza som s paierom s diagnózou hroziaci potrat
To je otázka na gynekológa
@anonym_2af11b ale nevrav. Kedze je oredlzeny vikend, tak sa asi tazko opytam gynekologa . Preto sa pytam tych, co to tak mali
Tak normalne to je, ale ci je to v tvojom pripade v poriadku alebo nie,musis zistit u doktora. Treba ist na pohotovost. Aj s tymto a je jedno ze ty sa citis v poriadku
No teda dámy, trochu vyššiu úroveň by to chcelo....
Ja som zaspinila v 11+0, hned som volala dr, o par hodin som od nej odchádzala s diagnózou MA.
Takže može to byť aj nic, aj koniec tehotenstva.
A áno, krvacanie v tehotenstve patri na pohotovost.
No teda dámy, trochu vyššiu úroveň by to chcelo....
Ja som zaspinila v 11+0, hned som volala dr, o par hodin som od nej odchádzala s diagnózou MA.
Takže može to byť aj nic, aj koniec tehotenstva.
A áno, krvacanie v tehotenstve patri na pohotovost.
@barka1 ja nekrvacam. Spinila som mierne. Nie neustale, ani nemam nic na toaletnom papieri. Nie som pripad, ako ty
Ani ja som najprv nekrvacala. Nic také nepíšem. Ráno som mala na toaletaku hnedy flak. Nohavicky som mala zase úplne čisté.
Však rob, ako myslíš. Chcela si názory a skusenosti, dostala si ich. Ak si chcela ubezpecenie, ze je to ok, tak nie, nemusí to byť ok.
Ani ja som najprv nekrvacala. Nic také nepíšem. Ráno som mala na toaletaku hnedy flak. Nohavicky som mala zase úplne čisté.
Však rob, ako myslíš. Chcela si názory a skusenosti, dostala si ich. Ak si chcela ubezpecenie, ze je to ok, tak nie, nemusí to byť ok.
@barka1 pisala si, ze krvacanie patri na pohotovost. Ja nekrvacam.
@anonym_autor v 10 tyzdni som mala hnedy papier po sc, volala som hned dr pre istotu. Ze mam okamzite prist. Na sonobolo vidiet, ze srdiecko bije slabsie ako ma. Ked som prisla o 4 dni na kontrolu uz nebilo bohuzial vobec. Ziadne ine priznaky, ani zmeny. Nic. Len som mala parkrat na papieri a vlozke trosku spinenie. Bohuzial to bol potrat.
Takze moj udajny "laxny pristup" bol podla odbornikov uplne v poriadku a na mieste. Miesto toho, aby som panikarila a utekala na pohotovost, som zavolala na linku pomoci, kde mi bolo jasne povedane, ze pohotovost v mojom pripade nema vyznam a ze sa nemam coho bat. Dnes som absolvovala planovany ultrazvuk, kde lekar skonstatoval vyborne vysledky. Aspon viem, ze uz sa nebudem nic pytat tu na MK, lebo tu vacsina zien dramatizuje a beru ten najhorsi mozny scenar
Blahozelam. Máš šťastie, ine sme ho nemali. A presne takto to u nás začalo.
Ked zakládaš diskusiu, riskuješ, že ti pridu odpovede, ktoré sa ti nebudu páčit.
Blahozelam. Máš šťastie, ine sme ho nemali. A presne takto to u nás začalo.
Ked zakládaš diskusiu, riskuješ, že ti pridu odpovede, ktoré sa ti nebudu páčit.
@barka1 nemala som stastie. Podla priznakov som nemala stastie, len sa jednoducho absolutne nic nedialo, lebo sa nemalo co. Riskujem tak akurat, ze pridu odpovede, ktore nezohladnuju podane informacie. Konkretne ty si mala aj na toaletaku spinenie, ja nikdy. Vypravala si, ze s krvacanim treba ist na pohotovost-ja som nekrvacala. Radsej si vzdy zavolam zdravotnikovi ako sa radit tu

To je otázka na gynekológa