icon

Boli ste už na prominentnej svadbe?

Včera o 15:31

Boli ste už na prominentnej svadbe alebo oslave napr v kaštieli, o akej sa píše v médiách? Téma je čisto zo zvedavosti, nie zo závisti. Bolo niečo, že ste si povedali, že wau? Aké mali menu? Program? Oblečenie hostí? Aké ste dávali dary niekomu, čo všetko má?

biba_18
Včera o 16:26

bola som na svadbe celkom známemu hercovi, ale nebola to prominentná svadba v zmysle že by to niekto chcel občumovať v médiách 😏
a jedna ma ešte asi čaká, aspoň dúfam že sa dievča vydá a neostane sama aby nebola na poriadku. a na tú sa teda neteším v tom zmysle že by mala byť niekde v médiách, nemusela by…
dary neriešim, dám čo možem 🤷‍♀️ a oblečenie tiež neriešim, idem v čom chcem a ostatní ma nezaujímajú, mňa také neohuruje…

anonym_e019e6
Včera o 16:27

Ja som bola. A pre mňa to bolo také moc nalinajkovane, umelé. Mali sme presne určené čo si máme obliecť, kde máme stat, kedy máme tlieskať atď...

anonym_315f34
Včera o 16:36

Bola som bohatemu kamaratovi. Aj sme tam spali. Bolo to nadherne, rozpravkove, dokonale. 😍💖

biba_18
Včera o 16:37
@anonym_e019e6

Ja som bola. A pre mňa to bolo také moc nalinajkovane, umelé. Mali sme presne určené čo si máme obliecť, kde máme stat, kedy máme tlieskať atď...

@anonym_e019e6 tak toto na tej “mojej” nebolo… a na tej druhej to tiež nebudem dodržiavať 🤭

lauriik
Včera o 16:52

Bola som jednej modelke, boli tam aj media. Svadba na prvy pohlad velmi pekna, na ranci, krasna vyzdoba, nevesta vyzerala rozpravkovo. Ale!!! V hotely bolo citit konske 💩 , izby sme si museli zaplatit sami - to sme sa dozvedeli az na mieste, tvrdy alkohol bol tak isto plateny a svadba bola v utorok aby si to pan podnikatel, ktoreho si brala, mohol odpisat z dani 🤓 Dresscode bol dany - vsetci muselo mat nieco ruzove aby to na fotkach pekne vyzeralo 😅 Bola to zaujimava skusenost.

anonym_165744
Včera o 17:34

Nebola to sice svadba prominentov, ale v rodine sme mali jednu svadbu 4x drahšiu ako našu, na zámku a vsetko bolo wau a mnam, nebolo co vytknut. To prostredie spravilo veľa.

ipsa646
Včera o 18:25

@anonym_autor Nie nebol, ale stále som starý mládenec, takže ešte môžem ísť. Len neviem kde by sa konala, ak by nevesta bola zubatá s kosou. Asi v Rumunsku na Draculvom zámku, čo Vy na to?

abbey1
Včera o 18:28

Boli sme na jednej high class svadbe v nóbl hoteli. Pre nás obyčajných ľudí bola hostina úsmevná. Zakuzkyva torty podávali čašníci, čiže žiadne také, že na stole a vezmeš si. Alkohol detto. Inak obrad a zábava boli fajn, len teda tá nóbl obsluha.
Ešte máme za sebou svadbu extrémne bohatého pána, ale to bol len obrad a obed pre úzku rodinu. Dary sme dali zo srdca.

ipsa646
Včera o 18:38

@anonym_autor Prepáčte. Zabudol som sa opýtať. Ak by som potreboval družičky na ten Draculov zámok, išli by ste niektorá?

tetapetra
Včera o 18:44
@ipsa646

@anonym_autor Nie nebol, ale stále som starý mládenec, takže ešte môžem ísť. Len neviem kde by sa konala, ak by nevesta bola zubatá s kosou. Asi v Rumunsku na Draculvom zámku, čo Vy na to?

@ipsa646 že drakulov hrad je zrúcanina, ten akože drakulov hrad má hrozne nízke stropy a malinké izby, takže neviem,neviem

orisker
Včera o 19:59

Bol som, keď som pôsobil v diplomatickom zbore.
Bohatý podnikateľ so švajčiarskym občianstvom si bral kolegyňu.
Bolo to veľmi podobné tomu ako píše anonym_e019e6.
Program s minútovníkom, gastro bloky s presne určeným časom a menu, bloky klasických, latinskoamerických tancov, určený dress code (smokingová záležitosť, mnohí dokonca biele rukavičky a cylindre), presný fototermín, presný termín krájania torty, čašník na nealko, someliér, čašník na destiláty, kuchár v bielej vysokej čiapke pri pulte na finalizovanie steakov a jedál...

Zábava asi ako na plese v Opere.

anonym_771d9d
Včera o 20:07

Bola som bohatému bratrancovi. Historická budova, krásna výzdoba, 1 "svadbova" kapela a ešte na hodinu hudobný hosť- známejšia slov. kapela . Jedlo , obsluha top. ...Ale nebola to svadba prominenta- čiže bez médií.

anonym_159a92
Včera o 20:07

@anonym_autor hej, bola som jednej moderatorke A.B. velmi fajne bolo 😊

bielasovicka
Včera o 20:10
@lauriik

Bola som jednej modelke, boli tam aj media. Svadba na prvy pohlad velmi pekna, na ranci, krasna vyzdoba, nevesta vyzerala rozpravkovo. Ale!!! V hotely bolo citit konske 💩 , izby sme si museli zaplatit sami - to sme sa dozvedeli az na mieste, tvrdy alkohol bol tak isto plateny a svadba bola v utorok aby si to pan podnikatel, ktoreho si brala, mohol odpisat z dani 🤓 Dresscode bol dany - vsetci muselo mat nieco ruzove aby to na fotkach pekne vyzeralo 😅 Bola to zaujimava skusenost.

@lauriik a to si babky obliekli ružové šaty? 😄

anonym_245ef1
Dnes o 00:22

Bola som na jednej v kastiely. Prostredie prudko instagramove, jedlo výborne, nevesta krásna, mali aj zaujímavého hosťa ako program, aj dômyselné detaily ako kútik pre deti, kaderníčka a make up artistka pre hosti. Osobne by som zmenila cukrárku a DJ, ale sto ľudí, sto chutí, môjmu mužovi zas tie koláče veľmi chutili.
Oblečený sme boli klasický, muž oblek a kravata a ja dlhé spoločenské šaty.

Dar sme dali tuším 400 e.