icon

Bude po 12 mesiacoch zasnúbenia svadba?

3. okt 2025

Nebude foto - 12 mesiac zasnubenia v objati? Ano pisem anonymne. Velmi sa hanbim, ze som taka zvedava. Ale cakam ako na ihlach na foto. Lebo mozno uz aj svadba bola na 12 mesiac. Taka romantika, taka laska, vzor a obdiv.

Strana
z2
bielasovicka
3. okt 2025

Co sa tu prosím vás rieši? Aká svadba, koho?

parvinka0001
3. okt 2025
@bielasovicka

Co sa tu prosím vás rieši? Aká svadba, koho?

@bielasovicka pozri si spomínaný profil a uvidíš . Dava tu každý mesiac že majú výročie . Tak asi čakala že bude svadba autorka temy

lienka.7
3. okt 2025
@nyusika

@anonym_autor myslela som si, ze ja som najubohejsia...ale asi v tom mam zmatok - ja som predsa najarogantnejsia.
fsetko je f poraaaaadecku

@viestta

@nyusika no, musíš sa raz a navždy zmieriť s tým, ze nemôžeš byt vo všetkom NAJ 🤣😘

autor
3. okt 2025

Este aj taku peknu temu o svadbe zaspamuju 2 vsade sa pchajuce 😀. Tak miesto temy svadba sa tu rozobera ako sa tesia, ze jedna je najarogatnejsia a druha je AI v kazdej teme.

viestta
3. okt 2025
@anonym_autor

Este aj taku peknu temu o svadbe zaspamuju 2 vsade sa pchajuce 😀. Tak miesto temy svadba sa tu rozobera ako sa tesia, ze jedna je najarogatnejsia a druha je AI v kazdej teme.

@anonym_autor pekna tema o svadbe? Vsak si tak vysmesne zacala, ze to by mohlo sluzit ako nazorny priklad

autor
3. okt 2025
@viestta

@anonym_autor pekna tema o svadbe? Vsak si tak vysmesne zacala, ze to by mohlo sluzit ako nazorny priklad

@viestta Vysmesne? Ja som sa uplne v dobrom umysle pytala, ci bola svadba. A ze som velmi zvedava. Pre mna bola svadba krasna. A verim, ze pre kazdu zenu je to krasna udalost. Spominana skorica, pocita mesiace zasnubenia. 12ty mesiac zasnubenia prvy krat nedala foto. Jednoducho zvedavost moja ci bola svadba.

anonym_42f97b
3. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ale vedela si že tá jedna ktorá je AI v každej téme používa Google alebo chtgpt? Ona vôbec nie je taká múdra ako sa zdá

viestta
3. okt 2025
@anonym_autor

@viestta Vysmesne? Ja som sa uplne v dobrom umysle pytala, ci bola svadba. A ze som velmi zvedava. Pre mna bola svadba krasna. A verim, ze pre kazdu zenu je to krasna udalost. Spominana skorica, pocita mesiace zasnubenia. 12ty mesiac zasnubenia prvy krat nedala foto. Jednoducho zvedavost moja ci bola svadba.

@anonym_autor umysel je jedna vec, ako to vyznelo druha

viestta
3. okt 2025
@anonym_42f97b

@anonym_autor ale vedela si že tá jedna ktorá je AI v každej téme používa Google alebo chtgpt? Ona vôbec nie je taká múdra ako sa zdá

@anonym_42f97b aj Googel treba vediet pouzivat, je to zrucnost, ktoru nie kazdy ma. Kto nema, tak sa tym stale ohana...

autor
3. okt 2025
@anonym_42f97b

@anonym_42f97b Ona ma svoj fan club 😀. Ale pre mna to je trapna osoba. A mudra mi rozhodne nepride. Skoda je, ze stale sa neda na MK blokovat osoby. Hned by som ju zablokovala. Ja uz preskakujem, ked vidim v nejakej teme, ze zase pise. Bohuzial v mojej teme tiez je.

anonym_42f97b
3. okt 2025
@viestta

@anonym_42f97b aj Googel treba vediet pouzivat, je to zrucnost, ktoru nie kazdy ma. Kto nema, tak sa tym stale ohana...

@viestta pravdu máš 😅👍

stellarstar
3. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_42f97b Ona ma svoj fan club 😀. Ale pre mna to je trapna osoba. A mudra mi rozhodne nepride. Skoda je, ze stale sa neda na MK blokovat osoby. Hned by som ju zablokovala. Ja uz preskakujem, ked vidim v nejakej teme, ze zase pise. Bohuzial v mojej teme tiez je.

@anonym_autor zablokovať nedá ale môžeš ju skryť aby sa ti jej príspevky na tvojej stene neukazovali

autor
3. okt 2025
@stellarstar

@anonym_autor zablokovať nedá ale môžeš ju skryť aby sa ti jej príspevky na tvojej stene neukazovali

@stellarstar Jej nazory sa zobrazuju aj na ploche a aj v diskusiach. Skryt vies iba co ona da na svoju plochu. Takze ziadna pomoc. Na svoju plochu nedava takmer nic, a na ploche inych a v diskusiach stale vypisuje. Ale ako som pisala ja uz preskakujem, ked vidim jej nick. Ale nastve cloveka, ze zalozi si temu a uz pise aj do mojej diskusie.

melanta
3. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a ty nie si trápna? Veď ako frustrujúci a nudný život musí mať niekto, kto sa týmto zaoberá tak aktívne, že o tom musí aj príspevok založiť? A ako úbohý musí byť niekto, kto si uťahuje z niekoho iba preto, že žije iný život a evidentne inak prežíva a cíti.

autor
3. okt 2025
@melanta

@anonym_autor a ty nie si trápna? Veď ako frustrujúci a nudný život musí mať niekto, kto sa týmto zaoberá tak aktívne, že o tom musí aj príspevok založiť? A ako úbohý musí byť niekto, kto si uťahuje z niekoho iba preto, že žije iný život a evidentne inak prežíva a cíti.

@melanta Skoda, ale nepochopila si vobec moju temu. Ja som bola iba zvedava ci bola svadba. Urcite sa tym aktivne nezaoberam. Pre niekoho je este aj zvedavast hrozna.

derdia
3. okt 2025
@anonym_autor

@stellarstar Jej nazory sa zobrazuju aj na ploche a aj v diskusiach. Skryt vies iba co ona da na svoju plochu. Takze ziadna pomoc. Na svoju plochu nedava takmer nic, a na ploche inych a v diskusiach stale vypisuje. Ale ako som pisala ja uz preskakujem, ked vidim jej nick. Ale nastve cloveka, ze zalozi si temu a uz pise aj do mojej diskusie.

@anonym_autor a koho sa jedna? Mne ziadnu opicu skoricu nenaslo🤣

derdia
3. okt 2025
@parvinka0001

@bielasovicka pozri si spomínaný profil a uvidíš . Dava tu každý mesiac že majú výročie . Tak asi čakala že bude svadba autorka temy

@parvinka0001 ale aky spominany profil?

anonym_d3c1a6
3. okt 2025

@anonym_autor Nielenže seba strápňuješ, ale aj ju, škoricu. Už z riadkov, ktoré si napísala, je to evidentné. A nevylížeš sa z toho nijako. Ani keď to obalíš do medu a zvedavosti. Staraj sa láskavo o seba.

stellarstar
3. okt 2025
@derdia

@parvinka0001 ale aky spominany profil?

@derdia na 1 str je označená, pozri

autor
3. okt 2025

No nic opustam temu. Lebo uz aj otazka ci bola svadba je tu velka urazka. Ja si teda pockam na foto na ploche. Vypinam upozornenie a nadavajte a urazajte tu dalej. Tie ktore ste este svadbu nemali, tak verim ze aj vy zazijete ten krasny den. A tie, ktore ste svadbu uz mali a ste stastne vydate verim, ze rady spominate na svoj svadobny den.

derdia
3. okt 2025

Nahodou ma krasny profil, vlastneho prezivania a radosti♥️

nyusika
3. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak si nemala ako nejaká zákerná hnida založiť anonymnú diskusiu, ale rovno sa tej, čo tak poctivo stalkuješ, slušne opýtať, kedy bude svadba.

nyusika
3. okt 2025
@derdia

@derdia presne.
Úžasne pozitívny profil

majlo1234
3. okt 2025
@derdia

@derdia je to obdivuhodne, alebo zvlastne, ze v 40ke sa este niekto dokaze s nadsenim tesit nad ponozkami a uhorkami🤣mna uz by nepotesil ani vylet na mauricius hadam dpc, aj ja chxem mat taky elan do zivota

sense
3. okt 2025
@anonym_autor

No nic opustam temu. Lebo uz aj otazka ci bola svadba je tu velka urazka. Ja si teda pockam na foto na ploche. Vypinam upozornenie a nadavajte a urazajte tu dalej. Tie ktore ste este svadbu nemali, tak verim ze aj vy zazijete ten krasny den. A tie, ktore ste svadbu uz mali a ste stastne vydate verim, ze rady spominate na svoj svadobny den.

@anonym_autor a prečo sa za takúto otázku hanbíš a píšeš ako anonym? Tiež som si pozrela ten profil zo zvedavosti nech v"som v obraze". A kes ťa to tak strašne zaujíma si mohla dotyčnej aj napisat a spýtať sa.
A teda dotyčnú nesledujem ani nemám v pláne a keď jej vyhovuje ukazovať svetu ako sa teší z každého mesiaca je to v poriadku....niekto to robí na MK, niekto na Insta či iných stránkach

anonym_3d0f3a
Autor odpoveď zmazal
nikaeli
3. okt 2025
@chrobak7

@anonym_autor Vôbec som nepochopil, o čom je táto téma. Ale to bude asi tým piatkom.

@chrobak7 dnes je tu takých výkrikov do tmy viac....

abbey1
3. okt 2025

@anonym_autor Prečo sa neopýtaš priamo jej? Necítiš sa ani trochu trápne?

bessie12
3. okt 2025

@anonym_autor my sme mali svadbu do 1,5 roka od zasnubenia. Teraz to bude pomaly 4 mesiace od svadby. Nemusia mať "do roka do dna" svadbu. Je to hovadina. Budu ju mat vtedy, ked sa obaja na to budu cítiť 🤗

Strana
z2