icon

Čo si muži môžu obliecť na svadbu?

8. sep 2026

Dobrý deň. Čo si muži bežne oblečú na svadbu ? Nechceme kupovať oblek, je to zbyotčné, natož, že ideme len na 1 svadbu 🤣 za mojich 30 rokov idem prvý krát a on tiež .. vďaka za radu

Strana
z2
sense
9. sep 2026

Aký je Dresscode? Formal , semi formal, cocktail. Boli sme na svadbe kde bol cocktail. Chlap mal nohavice, košeľu a kravatu, žiaden oblek ,ja šaty po kolená. A topánky na nízkom opätku keďže som vyššia ako chlap

komir63
10. sep 2026

@anonym_autor Šortky, havajskú košeľu s krátkym rukávom a šľapky.

lindusss2016
14. sep 2026

@anonym_autor oblek je zbytocny??? To snad nie. A co si oblecie na akukolvek inu udalost? Ved oblek by mal mat kazdy muz v satniku

simca06022011
16. sep 2026

Ked nevieš vybrať, nenosíš to, tak ty mu neraď, co je strasne, srandovne, take alebo onake... a to ti v dobrom pisem. Treba aby isiel do obchodu, tam ho oblecu vhodne. Nech si da rozpocet... a je pravda, ze jeden oblek treba mat, nemoderny? moj chlap ma 20 ročný oblek, myslim hnedy-bezovy, a stále je in, perfektný, tak treba vybrať klasiku. Dokupujú sa potom košele, kravaty... Pozera sa aj na to kedy a kde to bude.. chodia aj iba v nohaviciach a koseliach, ALE to je zvacsa len na oko vidno, tie saka maju odlozene niekde :D a tie "nohavice" su tie z obleku.
Ty na svadbu koktejlové alebo spoločenské šaty, čo iné? tiež sa oplatí jedny mat, ja aj ked sa to nehodilo som na takuto ojedinelu svadbu kupila cierne, puzdrove, univerzalne, ziadne princeznovske farebne volanikove. Vyuzivam pravidelne na rozne prilezitosti a aj pohreby, k tomu hodim sako podla lubovole. Ak je volny styl v obliekani, nemaju dane ci formalne alebo ake = mozes si dat aj overal, alebo v com ti bude dobre, ale je to slavnostna udalost, nie obed s kamoskami.

Strana
z2