icon

Hodia sa tieto šaty na svadbu?

22. sep 2025

Ahojte. Mám otázku hodili by sa tieto šaty na svadbu? Páčia sa vám?

Hodia sa tieto šaty na svadbu?Hodia sa tieto šaty na svadbu?
Strana
z2
danica2711
22. sep 2025

@anonym_autor hodia sa, len za mňa tá krajka okolo výstrihu nekorešponduje s tým ostatným, je to úplne iný (a neveľmi pekný) druh krajky. Keby tam nebola...

7miriam77
22. sep 2025

Šaty sa mi páčia, no strašne mi na nich vadí ten vzor na dekolte. Keby tam nebol, tak by boli za mňa krásne

anonym_cc6014
22. sep 2025

Su pekne, len ta okolo dekoltu su nejak od veci … a modelke su velke, hore vyzeraju nejak handrovo, takze ak to nie je strihom, treba spravnu velkost, vrch treba vyplnit.

lasona
22. sep 2025

Mne sa páčia, su zaujimave, netuctove

0silvia0
22. sep 2025

aj mne sa veľmi páčia, ak by som bola nevesta, idem do nich

bibina32
22. sep 2025

@anonym_autor Hodia sa skôr žene s väčšími prsiami.

drianaa
22. sep 2025

Mne sa páčia, ak by mi sedeli, tak by som si ich kľudne obliekla

anonym_1f5aed
22. sep 2025

@anonym_autor Pre mňa spadajú do kategórie "všetkého veľa"🙂, tým pádom pôsobia gýčovo a nie, neobliekla by som si ich.

nyusika
22. sep 2025
@anonym_31d021

@anonym_autor nechces nieco jednoduchsie? Tieto maju za 129e na nete...ozivit ich mozes bolerkom...

@anonym_31d021 jezis, bolero nie

mameha7
22. sep 2025

@anonym_autor Čipka rukáv, čipka výstrih, čipka dekolt, čipka sukňa. Tyl. Och jak originálne. Nie, nepáči sa mi to a na môj vkus je to dosť preplácané so záclonovým dojmom. Ale keďže sa ti to páči, tak nemá zmysel ťa presviedčať.

petracandle
22. sep 2025

@anonym_autor za mňa veľmi pekné! Ale určite sa nezavďačíš všetkým, nie každá má rada vystrih či čipku (ja osobne obe milujem) ale kašli sa na názor ľudí, daj si také, aké sa tebe páčia. Jedine ak by si išla ako hosť by naozaj neboli vhodné 😃

jelenec448
22. sep 2025

Sú krásne, hlavne, ak by si bola tmavovláska.

sszuzu8
22. sep 2025
@anonym_31d021

@anonym_autor nechces nieco jednoduchsie? Tieto maju za 129e na nete...ozivit ich mozes bolerkom...

@anonym_31d021 tie sú nádherné 😍😍

blanblan
22. sep 2025

Hodia sa na arabskú svadbu ako jedny z x šiat do ktorých sa nevesty prezliekaju. U nás neviem, hlavne aby sa nevesta dobre cítila...

macekovam
23. sep 2025

@anonym_autor ak si nevesta tak v pohode

belbel
23. sep 2025

páčia sa mi, ale modelke sú veľké? Ak by sadol pekne strih, tak áno

aurinia
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2