Introspektívna rozlúčka so slobodou
Na jeseň mam svadbu, som introvernejsej povahy,kamarátky/druzicky to vedia...celý čas som hovorila ze rozlúčku nechcem ak tak len si ísť sadnúť niekde na kávičku koláčik cez deň a budem spokojná. Baby to nevedi prežiť že to musí byť party a rozlúčka ako sa patrí fakt sa bojím ze čoskoro sa niekde objavia s balonmi v ruke v tričkách TeamBride a ja budem mat chuť ujsť. Komunikovala som to 2x, baby ze raz za život sa musím odviazať 😐 potom mam co fakt ujsť?
@anonym_autor ak chces baby potesit pridi s navrhom. Nspr spolocna sukromna chata. Len vy a vasa zabava.
Pred tyzdnom som bola na rozlucke kamaratke.. najprv sa mi velmi nechcelo..nakoniec to boli vyborne 3 dni, nevesta bola velmi spokojna, ze sme jej to zorganizovali...a bol aj stripter 😅
Keď to urobia, tak vyskúšaj či to nebude z ohľadom na teba a trochu miernejšia párty. Ak to bude na ich štýl, bez ohľadu na to, že ťa poznajú, tak by som ich nechala na ich párty bez svojej spoločnosti...ale dala by som im najprv šancu. Nie na úkor svojich hraníc. Nebavila by som sa, tak by ma tam nikto neudržal.
Pred tyzdnom som bola na rozlucke kamaratke.. najprv sa mi velmi nechcelo..nakoniec to boli vyborne 3 dni, nevesta bola velmi spokojna, ze sme jej to zorganizovali...a bol aj stripter 😅
@anonym_917f48 gratulujeme … toto je podľa mňa čistý hnus … ale každý ako mu treba.
Autorka keď nerešpektujú nevestu, načo ich máš za družičky? … take kamarátky, ktoré aj napriek tomu že jasne poviem, že niečo nechcem a necítim sa pritom dobre a oni aj tak si idú svoje by som nechcela ani za známe. A už vôbec nie za “družičky”
@anonym_917f48 gratulujeme … toto je podľa mňa čistý hnus … ale každý ako mu treba.
Autorka keď nerešpektujú nevestu, načo ich máš za družičky? … take kamarátky, ktoré aj napriek tomu že jasne poviem, že niečo nechcem a necítim sa pritom dobre a oni aj tak si idú svoje by som nechcela ani za známe. A už vôbec nie za “družičky”
@anonym_876141 Co je cisty hnus?
Prečo by si mala utekať? Zorganizuj posedenie sama a ich tam pozvi. Keby ťa náhodou prepadli doma a chceli zobrať kam nechceš existuje také jednoduché slovíčko NIE.
Moja kamoska tak rozlucku odmietla od nejakej partie a miesto toho sla len so mnou na 2dni do Viedne a mali sme pekny vylet. Nik sa neurazil .
Je to tvoje rozlucka,nie ich
Nie,nemusis
@anonym_autor ta chata alebo vylet je fajn napad. Hentake bujaciny ala stripter by mne osobne boli trapne, nezabavila by som sa.
@anonym_876141 Co je cisty hnus?
@anonym_917f48 to fakt musíte byť veľmi jednoduché ženy, že považujete za zábavu striptéra.
@anonym_917f48 to fakt musíte byť veľmi jednoduché ženy, že považujete za zábavu striptéra.
@anonym_876141 no ja aby som si pomyslela ze zena je jednoducha potrebujem ine kriteria
@anonym_876141 A v com konkretne sme jednoduche?
Skôr sa mi zdá, že tú párty chcú kamošky hlavne kvôli sebe...Potom nie sú pravé kamošky...
@anonym_autor baby-“kamarátky” chcú party. Si im ukradnutá, ony chcú party a rozlúčka so slobodou je len zámienka. Keby boli naozajstné kamarátky, tak by vychádzali z tvojej povahy a predstav a nesnažili sa zorganizovať niečo, čo vedia, že je ti proti srsti.
Nemusíš nikde utekať, normálne im povedz, chcem posedenie pri koláči, ak chcete niečo iné a chcete ma prekvapiť niečim, čo viete, že nechcem, tak s mojou účasťou nerátajte.
To fakt má niekto takéto kamarátky?
Ja som tiež introvertnejšie povahy a nejaké upútavanie pozornosti v pube, striptíz a podobné klišé odpozerané z amerických filmov by som nedala a nikto by ma na takéto primitívne akcie nedostal
Nedá sa napísať "káva,koláč"?
Musí byť party? To oni sa chcú hlavne zabaviť, ale zaobalujú to aby sa sa akože ty odviazala. Ale party chcú hlavne oni kvôli sebe. Nenechaj sa do toho zatiahnuť ak sama nechceš. Neznášam tieto typy 🙄 že musíš sa zabaviť. Akokeby to bola nejaká povinnosť. No nie nemusím.
Musí byť party? To oni sa chcú hlavne zabaviť, ale zaobalujú to aby sa sa akože ty odviazala. Ale party chcú hlavne oni kvôli sebe. Nenechaj sa do toho zatiahnuť ak sama nechceš. Neznášam tieto typy 🙄 že musíš sa zabaviť. Akokeby to bola nejaká povinnosť. No nie nemusím.
@1sally12 súhlasím … tak vieš “nezabávaš” sa tak predsa nežiješ 🤣 a si chúďatko ktoré len nevie čo je “dobré” a nevie sa odviazať … a dobrí ľudia si myslia že Ti to musia nasilu ukázať aby si to konečne pochopila, aké skvele sú párty a táto bezduchá zábava … a ešte k tomu vrchol programu - striptér 🤣🤣 kto týmto už len pohrdne

Moje nie znamená nie. Ako je to u teba, netuším.