Je 10-ročný vekový rozdiel veľký problém?
bol by pre vas velky vekovy rozdiel, ak vas bezdetnu 37 rocnu oslovi chlap sice zaujimavy, ale 47 rocny tiez bezdetny?
Bolo by to pre mňa na hrane, ale prijateĺné, ak by bol mladý duchom, v dobrej kondícii a stál by za to.
@anonym_autor Ak ho považuješ za zaujímavého, máte spoločné záujmy, názory,je vám spolu dobre,nerieš vekový rozdiel...
@anonym_autor to je v pohode rozdiel, tiez mam muza starsieho o 11 rokov, sme spolu 26 rokov
Môj muž je o 10 rokov starší. Všetko funguje, nikdy som ten rozdiel necítila, sme spolu 35 rokov.
Za mna je to velky rozdiel najma na starobu ken on uz bude stary dedo tam sa ten vekovy rozdiel ukaze viac.
Mam tiez muza o 10r starsieho,sme spolu 20r.Sme ale blazni rovnaky,takze mentalne mame obaja 20.
Za mna je to velky rozdiel najma na starobu ken on uz bude stary dedo tam sa ten vekovy rozdiel ukaze viac.
je to take na hrane. Starsi o 10 rokov v 18tich je jasne. starsi, zrelsi, zabezpeceny. v 37 vekovy rozdiel 10 rokov straca ten vyznam, aky mal v 20tke. Z hladiska funkcnosti je lepsie, aby bol muz aspon o 1-2 roky starsi. zena ma radsej aspon trochu alfa samca, ku ktoremu moze trocha vzhliadat ...
@anonym_cf5b20 ak on sportuje a cvici a ona nie, tak on v 60tke vybehne v klude na teryho chatu a ona v 50 ledva vyjde dve poschodia v baraku.
je to take na hrane. Starsi o 10 rokov v 18tich je jasne. starsi, zrelsi, zabezpeceny. v 37 vekovy rozdiel 10 rokov straca ten vyznam, aky mal v 20tke. Z hladiska funkcnosti je lepsie, aby bol muz aspon o 1-2 roky starsi. zena ma radsej aspon trochu alfa samca, ku ktoremu moze trocha vzhliadat ...
@anonym_cf5b20 ak on sportuje a cvici a ona nie, tak on v 60tke vybehne v klude na teryho chatu a ona v 50 ledva vyjde dve poschodia v baraku.
@anonym_83f575 autorka sa pyta ci by bol pre nas problem pre mna ano a bodka. Nemusis ma presviedcat, ze kedy by to mohlo byt ok. S dovolenim som napisala svoj nazor. Dakujem.
Ak to neni zaprdený pánko s pupkom, tak by to bolo úplne v pohode.
záleží od osobnosti .
U nás to bol neprekonateľný problém.
@anonym_autor akoze mam 53 a mat pri sebe 63r chlapa by som teda nechcela. Ale ja som ovplyvnena mojimi rodicmi, tam bol tiez takyto rozdiel a bolo to velmi citelne, mama pri otcovi uplne zostarla, nebol jej vobec oporou, ani partakom, ani nazorovo sa nezhodovali, on sa narodil este pred II.sv vojnou, mama tesne na konci vojny. Neviem ci to ma nejaky vyznam.
Ja som v mladosti mala uplny blok voci starsim chalanom, bola som ochotna tolerovat max.2-3 roky rozdiel.
Ja som tiez mladsia od manzela a 10 rokov je uplne v pohode, tieto reci ze v starobe a bla bla, ked to poviem hlupo mozes umriet aj ty prva, ale zalezi ci mate spolocne zaujmy, aktivity atd
Vies co moja babka mala 10rocny rozdiel.
Svokra tiez s partnerom. A ona sama uz povedala ze teraz vo vyssom veku ona by este niekam isla. On uz nevladze...
mam kamosku ktora ma muza 15 rokov rozdiel.
Nebol by keby ty máš 19 a on 29... Ale chlapi po 50tke zväčša tragédia keď nastane kríza stredného veku, nehrnula by som sa dobrovoľne do toho...
poznám pár s 15ročným vekovým rozdielom, kým mal on 45 bolo to skvelé, teraz má 65 a ona si žije v podstate svoj život so synom a on sedí doma zavretý
už aj 10 je veľa
@anonym_autor akoze mam 53 a mat pri sebe 63r chlapa by som teda nechcela. Ale ja som ovplyvnena mojimi rodicmi, tam bol tiez takyto rozdiel a bolo to velmi citelne, mama pri otcovi uplne zostarla, nebol jej vobec oporou, ani partakom, ani nazorovo sa nezhodovali, on sa narodil este pred II.sv vojnou, mama tesne na konci vojny. Neviem ci to ma nejaky vyznam.
Ja som v mladosti mala uplny blok voci starsim chalanom, bola som ochotna tolerovat max.2-3 roky rozdiel.
@anonym_89366a toto je chyba hlavne žien, žiaden chlap aj teraz na zoznamke nehľadá rovesníčku ale chcú si zvýšiť ego mladšou a hľadajú najmenej o 10 rokov mladšiu a ženy to akceptujú a teda nakoniec má každá na krku starého capa... A je to problém už len z toho hľadiska že žena žije o 5-10 rokov ako muž proste geneticky a keď ešte sa k tomu pridá aj 10 ročný vekový rozdiel ženy sú dobrovoľne 20 rokov života samé vdovy...
Je to veľký rozdiel a neskôr bude viac citeľný.Akurat sa mi kamoska rozvádza, ona 52 a on 62, chlap ktorý celý zivot športoval, bol aktivny sa na staré kolena zasedel, je z neho stary dedo aj fyzicky.Nikde sa mu nechce, len sedieť medzi styrmi stenami, ona by ešte rada zila.Chodi sama, on sam doma, odcudzili sa, vravela načo muza keď zdieľa sama zazitky, chcela chodiť s nim
Partneri by mali zdieľať spolocne zazitky lebo potom ten vztah nebude naplnený keď si kazdy žije svoj zivot a skôr či neskôr sa rozpadne.
Ja mám o 10 r staršieho muža. Je v lepšom stave ako ja 😅. Vydrží veľa, aj turistiku a hneď na to 75 km po kopcoch na bicykli, aj veľa sexu vyžaduje, fyzicky pracuje, vôbec to nie je zaprdený starý dedo s pupkom.
Skôr by mi bol divný 47 ročný slobodný bezdetny. Jedine teda, že by deti nechcel, nemohol mať.
Je to veľký rozdiel a neskôr bude viac citeľný.Akurat sa mi kamoska rozvádza, ona 52 a on 62, chlap ktorý celý zivot športoval, bol aktivny sa na staré kolena zasedel, je z neho stary dedo aj fyzicky.Nikde sa mu nechce, len sedieť medzi styrmi stenami, ona by ešte rada zila.Chodi sama, on sam doma, odcudzili sa, vravela načo muza keď zdieľa sama zazitky, chcela chodiť s nim
Partneri by mali zdieľať spolocne zazitky lebo potom ten vztah nebude naplnený keď si kazdy žije svoj zivot a skôr či neskôr sa rozpadne.
@anonym_d199c8 toto sa ti môže stať aj so 40. Nejedna diskusia je tu presne o tom a sú to mladé mamičky, čo sa sťažujú na mladých mužov...
@anonym_autor Pre mna je to strasne vela, ja som skor na 2-3 roky mladsich. 10 rokov je dost ale zas su pary kde im to funguje aj s takymito rozdielmi. To je individualne velmi. Ale mne by to vadilo.
@anonym_autor ano. To už je 50nik pomaly. Ty 40nicka. O 10 rokov bude starý a ty v najlepšom. Cize za mna nie
@anonym_cf5b20 moc si nefandi že ty budeš na tom lepšie keď on bude dedo 😅
@anonym_autor ano. To už je 50nik pomaly. Ty 40nicka. O 10 rokov bude starý a ty v najlepšom. Cize za mna nie
@anonym_e5692e problém je, že muži v 60tke vyzerajú často oveľa lepšie ako ženy v 50tke 😅
keby si mala 20 a on 30 poviem že to problém bude lebo ty si nevybúrená a on sa už pomaly bude chcieť usadiť ale keď ty si 37 a on 47 tak by ste obaja mali vedieť čo od života chcete a očakávate a normálne o tom komunikovať.... fakt že sa na internete a ešte k tomu na modrom koníkovi pýtaš či je to divné alebo nie je jasné znamenie že si decko čo nevie o sebe rozhodnúť ... daj mu pokoj nech si nájde ženu s mozgom
@anonym_e5692e problém je, že muži v 60tke vyzerajú často oveľa lepšie ako ženy v 50tke 😅
Uz tu pisu krasavice mladice ktore nechcu starych dedov, no vtipne, len blbe je to, ze vacsinou zeny v mojom okoli su tie, ktorym sa nikam nechce, len varia a pecu a sedia na riti doma pred telkou a ja ked vidim rovesnicky par, casto ta rozkysnuta teta vyzera ako mama toho rovesnika. Tu toho zeny popisu...
@anonym_140dab presne, tiez mam tuto skusenost. Muzi 50tici mladistvi fesaci a zeny 50ky tetky
@anonym_cf5b20 moc si nefandi že ty budeš na tom lepšie keď on bude dedo 😅
@anonym_140dab mne da tak paci ako tu niektori vedia respektovat nazor druheho cloveka normalne, ze wau. Krasa. A ide najma o vzajomnu pomoc a oporu v starobe nie len jednostranne opatrovanie starsieho partnera alebo tak isto sexualnu stranku, mozno dieta poznam zeny co okolo 40 mali prve a potom ked k muzovej 50 priratas 18 tak ro uz je dost a dalsich inych veci, ktore ti asi pri pisani komentaru nedosli.

@anonym_d199c8 toto sa ti môže stať aj so 40. Nejedna diskusia je tu presne o tom a sú to mladé mamičky, čo sa sťažujú na mladých mužov...
@tilly Väčšia pravdepodobnosť je to u starych ako u mladých.Vek nieje len číslo ako tu si zeny casto myslia😁

Mám o 12r staršieho muža. Sme spolu 17 rokov. Čiže pre mna to nie je veľký vekový rozdiel.