icon

Kedy je najvhodnejšia doba na svadbu?

Včera o 06:40

Ahojte. Chcem sa poradit s tymi, ktore maju realnu skusenost. Prosim tie, ktore pridu len rypat a spekulovat, nech sa zdrzia.
Mame na vyber svadbu bud v 8.mesiaci tehotenstva, po roku od narodenia babatka alebo po troch rokoch. Co je najlepsie?
Vsetko ma svoje plusy aj minusy.
Momentalne som v 7.mesiaci a je mi super, ako od zaciatku tehotenstva. Po roku od narodenia mi to pride, ze nic ine by som nerobila, len bola pri malej a pride mi to celkom skoro, no a po 3rokoch mi to uz pride ako daleko.
Upozornujem, ze kazdy, kto tu zacne rypat a spekulovat a vymyslat si scenare, preco svadba nebola skor, tak bude vyhodeny z diskusie. To nie je totiz predmetom otazky. Dakujem

Strana
z3
anonym_f17a50
Včera o 10:16
@anonym_14d9fd

Pred porodom. O 3 roky ani nemusite byt spolu.

@anonym_14d9fd A tá svadba jej akože zaručí, že o 3 roky budú spolu? 😂 A ak nebudú, aspoň nebude mať oštaru s rozvodom.

anonym_14d9fd
Včera o 10:46
@anonym_f17a50

@anonym_14d9fd A tá svadba jej akože zaručí, že o 3 roky budú spolu? 😂 A ak nebudú, aspoň nebude mať oštaru s rozvodom.

@anonym_f17a50 ostaru nebudu mat s rozvodom, ale aspon neodide uplne s holou ritou. Bolo tu par pribehov o tom ako sa dvaja zoberu "neskor". A z "neskor" nebolo nikdy. Nebola by ani prva, ani posledna.

anonym_ae08d7
Včera o 10:52

@anonym_autor Teraz keď maš klud, pri dieťati klud nebude a po 3 rokoch je otazne či ešte budete chcieť svadbu....ja som mala dve svadby....a ta len so svedkami bola super

autor
Včera o 11:12
@anonym_cb38ab

Cim skor.Mne sa sice nevesta s bruchom v bielych šatach nevelmi pači.čisto vizualne myslim teraz.,ale ide o dieta.nech ma rodinu ako ma byť.Tie odkladane sobaše castokrat ani nikdy sa neudejú.

@anonym_cb38ab ale udeju. Kazdy v mojom okoli, kto bol zasnubeny pred dietatom, tak aj mal svadbu neskor o par rokov. To su len kecy, ze to tak nebyva .

autor
Včera o 11:14
@anonym_14d9fd

@anonym_f17a50 ostaru nebudu mat s rozvodom, ale aspon neodide uplne s holou ritou. Bolo tu par pribehov o tom ako sa dvaja zoberu "neskor". A z "neskor" nebolo nikdy. Nebola by ani prva, ani posledna.

@anonym_14d9fd staci spekulacii. Nevymyslaj sscenare

autor
Včera o 11:15
@natalka13

kto tu ma skusennost so svadbou v 3 tvojich terminoch a vie porovnat? asi nikto.

@natalka13 tak zacni citat prispevky a uvidis

autor
Včera o 11:16
@anonym_096002

@anonym_autor len zas tvoji rodicia si svadbu neuziju, ked budu babo opatrovat

@anonym_096002 moji rodicia su s tym uplne v pohode, nie su spolocenski aj tak

autor
Včera o 11:17
@extra

@anonym_autor veď s nami, mali sme svadbu v kostole 😁

@extra to je mi jasne, ale na hostine? Cely vecer? Kde bolo dieta? Ako si si to vedela uzit, aj tancovat, aj sa venovat hostom?

anonym_79e106
Včera o 11:33

Ja by som si spravila sobas so svedkami civilny a potom ked budem mat odrodeny konecny pocet deti, spojila cirkevny sobas s krstom deti a vacsou oslavou

ivik4
Včera o 11:33

Ja som mala svadbu s 2rocnym, 37 ludi sme mali a fajn .. a to som mala ja velmi upistane dieta. Ale aj tak ked mam vybrat, tak ten 8 mesiac tehu

extra
Včera o 11:37
@anonym_autor

@extra to je mi jasne, ale na hostine? Cely vecer? Kde bolo dieta? Ako si si to vedela uzit, aj tancovat, aj sa venovat hostom?

@anonym_autor bol s nami stále, ale tak rodina si ho brali a venovali sa mu, ja som ho bola potom uspať domov a strážila ho suseda, mali sme svadbu do cca 1 rána, zatancovali sme si a myslím, že aj užili 🥳🤩

babushkaem
Včera o 11:48

my sme planovali svadbu skor, ako som otehotnela, vyslo to tak, ze som sa vydavala v 9 mesiaci :D aspon som opicu nemala

anonym_cb38ab
Včera o 12:00
@anonym_autor

@anonym_cb38ab ale udeju. Kazdy v mojom okoli, kto bol zasnubeny pred dietatom, tak aj mal svadbu neskor o par rokov. To su len kecy, ze to tak nebyva .

@anonym_autor kecy? No ako mysluš..
Ozvi sa o tri roky teda..

anonym_084904
Včera o 12:10

@anonym_autor a prečo ste sa vlastne doteraz nezobrali? Alebo hneď na začiatku tehotenstva? Z akého dôvodu ste čakali do 8 mesiaca? Nerypem, len som zvedavá.

autor
Včera o 13:03
@anonym_cb38ab

@anonym_autor kecy? No ako mysluš..
Ozvi sa o tri roky teda..

@anonym_cb38ab 😅 dobre, daj mi email. Mudrlantka

autor
Včera o 13:03
@anonym_084904

@anonym_autor a prečo ste sa vlastne doteraz nezobrali? Alebo hneď na začiatku tehotenstva? Z akého dôvodu ste čakali do 8 mesiaca? Nerypem, len som zvedavá.

@anonym_084904 to ta nemusi zaujimat 🙂

betulinka1
Včera o 13:19

@anonym_autor na tvojom mieste v 8 mesiaci. Uz nebudu take tepla, 36 ludi je akurat, aj si zatancujete. Svadba do dvanastej a jednej uplne staci a pohodicka. Nemusis riesit co a ako, bude to den len o vas dvoch.

sisska96
Včera o 13:23

Určite pred narodením

euka210
Včera o 16:53

@anonym_autor urob teraz a mas pokoj, ked este vladzes. Ja som bola na bratovej svadbe v 8.mes a ok.
Ked budes mat take deti ako my, tak sme si dalsie svadby s detmi uz neuzili. V 3r sa tak bal hlucnej hudby, ze sme museli byt mimo tanecnej zony, inak usi zapchate 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Teraz mate este najviac volneho casu a volne ruky na riesenie svadby. A jesenna je ok. My sme mali zac.okt.a dobre bolo.

anonym74
Včera o 16:59

A neuvazovala si nad verziou teraz len urade so svedkami a o rok uz poriadnu, moja spoluziacka to tak mala a myslim ze super riesenie

autor
Včera o 18:28
@anonym74

A neuvazovala si nad verziou teraz len urade so svedkami a o rok uz poriadnu, moja spoluziacka to tak mala a myslim ze super riesenie

@anonym74 toto riesenie sa mi nepaci

autor
Včera o 18:29
@betulinka1

@anonym_autor na tvojom mieste v 8 mesiaci. Uz nebudu take tepla, 36 ludi je akurat, aj si zatancujete. Svadba do dvanastej a jednej uplne staci a pohodicka. Nemusis riesit co a ako, bude to den len o vas dvoch.

@betulinka1 no len to uz nezozeniem priestor, uz som si zistovala

anonym_9f90c4
Včera o 18:45

@anonym_autor po roku

anonym_eedef0
Včera o 18:56

Zvladnes to s bruskom v pohode,dietatko sa uz narodi do komplet rodiny.
Tiez sme to takto riesili,ja som chcela Maj,lasky cas.Tak nam to vyslo 31.5.,a zaroven sa nam vtento den narodil aj 2hy syn na druhe vyrocie sobasa.Ale aj v tento den,nar.syna isiel otec do hrobu.
Takze aj narodenie,aj umrtie aj spojenie 2 zivotov do jedneho.

anonym_49abc5
Dnes o 10:16

ja som sa vydavala zaciatkom tohto augusta. bola som bez týždňa v osmom mesiaci. bol iba obrad na urade a obed s rodicmi a svedkami. ale my sme nechceli ziadnu oslavu, slo iba o formalitu pred pôrodom. sme spolu uz 10r a majetkovo usporiadane aj bez sobáša. sli sme do toho iba kvoli babu.

a potom sme uvažovali ak sa nam bude chcieť oslavovať tento deň - tak spravime zabavu napol dediny ale dakedy v budúcnosti. ak nie - tak nie)) nam slo cisto o papiery, dieta v manželstve a pripadnych papierovackach co by mohli vzniknúť v budúcnosti ak by sme neboli ofic. manzelia.

ale zas, o zabavu nam teraz nešlo. je mi teplo, chcem spat a nic nechcem momentálne už riešiť)) inac je mi fajn. (až na 8 mes sme sa zobrali len kvoli peknému datumu🙂 )

anonym_7a27cd
Dnes o 10:34

@anonym_autor my sme mali svadbu necelý mesiac pred pôrodom. Ale teda iba obrad na úrade a hostina s najbližšou rodinou doma na záhrade

zuzanka.zuzu
Dnes o 10:43
@anonym_autor

@anonym_autor šak dáš tvojim nespoločenským rodičom a pohoda či nie? 🤷😀

autor
Dnes o 12:08
@anonym_7a27cd

@anonym_autor my sme mali svadbu necelý mesiac pred pôrodom. Ale teda iba obrad na úrade a hostina s najbližšou rodinou doma na záhrade

@anonym_7a27cd chapem, to je to, co my nechceme

autor
Dnes o 12:09
@zuzanka.zuzu

@anonym_autor šak dáš tvojim nespoločenským rodičom a pohoda či nie? 🤷😀

@zuzanka.zuzu presne tak, v mojom pripade dam mojim nespolocenskym rodicom, co je na tom vtipne?
Ja som sa ale pytala, ako to mala dana zena.

Strana
z3