Majú byť popolnočné svadobné šaty farebné?
Ahojte žienky, počuli ste niekedy už o tom, že popolnočné svadobné šaty majú byť farebné? Zažila som dnes skúšku svadobných šiat, kde som zháňala aj popolnočné a bolo mi povedané, že tie štandardne nie sú biele ale farbené. Som ja z inej planéty alebo ten salón?
To som nepočula, že biele, ja som mala 15 rokov dozadu brutálne cyklámenové ako popolnočné a mali riadnyy úspech 😜
@anonym_autor ja som mala biele a teda nikto mi k tomu nič nepovedal ani pri výbere ani potom. Je to úplne na tebe, aké sa ti budú páčiť a ako sa v nich budeš cítiť 🙂
Bola som za svoj zivot asi na 30 svadbach, v roznych kutoch SVK, na 2 svadbach v CZ a na jednej v PL a bez obladu na to, ci to bola svadba pred 30 rokmi, alebo v oktobri 2025, som nevidela nevestu po polnoci v bielych satach. nikdy nikde. po polnoci to uz nie je nevesta, ale pani. prezlieka sa do farebnych siat.
Na vlastnej svadbe môžeš mať aj potapacsky úbor.
Ja som mala na redovy taký "polokroj", nech mám niečo "tradičné", ale potom som sa prezliekla a mala na sebe dlhé, biele, ale pohodlnejsie šaty, než boli svadobné.

@anonym_autor ja som sa napríklad už po prvom tanci prezliekla do dlhých, bielych,letných šiat. A bola som v nich do rána. Proste som sa chcela cítiť pohodlne. Je to vaša svadba a je len na vás, budúcich novomanželoch, čo budete mať na sebe a ako si ju zariadite