Oddávajúci na svadbe: Politik alebo prezident?
8. apr 2026
Na politickej scéne sa diskutuje o tom, že by po novom pri civilnom sobáši mohli sobášiť aj politici, ministri či dokonca prezident, ak ich svadobčania požiadajú. Vybrali by ste si niekoho? Len tak ma zaujíma či tu je niekto, koho takýto návrh zaujal a uprednostnil by svadbu, pri ktorej by ho zosobášil nejaký politik.
Predošlá
Strana
z2
@danica2711
@moonlight1210 takú kritiku oni majú tak akurát u prdele. Skôr by som povedala, že Fico vypísal internú súťaž o čo najblbší návrh "problému", ktorý treba riešiť (a tých čo najviac), aby prosté masy odpútali od skutočných problémov
@danica2711 joj, to by predpokladalo inteligenciu.
Ja myslim, ze to dostali ako riadny seriozny prikaz. Lebo mnohi su tak blbi, ze su presvedcivejsi, ked si myslia, ze je to naozaj. 🙂
@anonym_feac83
@anonym_feac83 😀DD
Predošlá
Strana
z2

@janinah dostali prikaz sa viac prejavovat, lebo ich kritizovali, ze beru peniaze za nechodenie do prace, ak su v praci, tak od nudy tam verejne spia a neprispievaju do politiky nicim, iba mackanim tlacitok podla rozkazu.
Odvtedy pocet nezmyselnych navrhov o zbytocnostiach celkom stupol.
@moonlight1210 takú kritiku oni majú tak akurát u prdele. Skôr by som povedala, že Fico vypísal internú súťaž o čo najblbší návrh "problému", ktorý treba riešiť (a tých čo najviac), aby prosté masy odpútali od skutočných problémov