icon

Oddávajúci na svadbe: Politik alebo prezident?

jednoduchomirka
8. apr 2026

Na politickej scéne sa diskutuje o tom, že by po novom pri civilnom sobáši mohli sobášiť aj politici, ministri či dokonca prezident, ak ich svadobčania požiadajú. Vybrali by ste si niekoho? Len tak ma zaujíma či tu je niekto, koho takýto návrh zaujal a uprednostnil by svadbu, pri ktorej by ho zosobášil nejaký politik.

Strana
z2
galganka
8. apr 2026

Už len to by mi chýbalo ku šťastiu 😂

anonym_daef76
8. apr 2026

Ani by mi to nenapadlo riešiť, nevidím v tom zmysel

anonym_cd7bcb
8. apr 2026

jedine tak zo žartu, že sa na tom budeme smiať celý život, pretože niektorí politici majú ozaj "dar" reči

januska12323
8. apr 2026

Nie, ale reálne mi je to jedno, ani neviem kto u nás v meste oddáva.

muchotrafka298
8. apr 2026

No tak jedine v ramci srandy,lebo si toto neviem predstavit, ze by ma oddaval kapitan Danko alebo Martin Igelitka 🙈

anonym_d99215
8. apr 2026

Martin Igelitka by možno tú igelitku s peniazmi daroval svadobčanom, veď on je taký ušľachtilý...

rozculena
8. apr 2026

@jednoduchomirka zgrcala by som sa

anonym_842ba6
8. apr 2026

@jednoduchomirka to by im ešte pridali na plate🤪taky Huliak rozciteny by sa mi pacil

anonym_725ba3
8. apr 2026

@jednoduchomirka ak sú poslancami v obecnom zastupiteľstve tak už aj teraz môžu sobášiť

neviem si predstaviť politika o ktorom je verejne známe že cudzoloží, podvádza svoju zákonitú manželku, žeby mal mať vôbec nejaké slovo na svadbe

erikavesela
8. apr 2026

Kapitan semafor zase bluzni

anonym_06cf33
8. apr 2026

určite nie, nám stačí miestny pán farár.

anonym_cd7bcb
8. apr 2026
@anonym_842ba6

@jednoduchomirka to by im ešte pridali na plate🤪taky Huliak rozciteny by sa mi pacil

@anonym_842ba6 už počujem. Beriete si tu prítomnú suku :D

gejb
8. apr 2026
janinah
8. apr 2026

Tejto krajine uz niet pomoci.Akoze toto je tu najpálčivejši problém ...
Za čo vlastne politici beru peniaze? Za vymýšľanie somarín a pritom "malickosti"ako skolstvo,zdravotnictvo,doprava,polnohospodari,mali podnikatelia...v troskach.

gejb
8. apr 2026

@jednoduchomirka btw...to je taka sprostosť ze aj škoda sa zamýšľať nad tým....ako by to akože fungovalo?
Snúbenci napíšu Pellemu aby v sobotu doletel oddať ich do Trebišova, tak on sadne na vládny špeciál cely šťastný ze bude vysluzka a poldeci ?

moonlight1210
8. apr 2026
@janinah

Za čo vlastne politici beru peniaze? Za vymýšľanie somarín a pritom "malickosti"ako skolstvo,zdravotnictvo,doprava,polnohospodari,mali podnikatelia...v troskach.

@janinah dostali prikaz sa viac prejavovat, lebo ich kritizovali, ze beru peniaze za nechodenie do prace, ak su v praci, tak od nudy tam verejne spia a neprispievaju do politiky nicim, iba mackanim tlacitok podla rozkazu.

Odvtedy pocet nezmyselnych navrhov o zbytocnostiach celkom stupol.

jednoduchomirka
autor
8. apr 2026
@gejb

@jednoduchomirka btw...to je taka sprostosť ze aj škoda sa zamýšľať nad tým....ako by to akože fungovalo?
Snúbenci napíšu Pellemu aby v sobotu doletel oddať ich do Trebišova, tak on sadne na vládny špeciál cely šťastný ze bude vysluzka a poldeci ?

@gejb nemala by to byť akože ich povinnosť prísť. Mali by dať súhlas, že prídu na to poldeci. A ak dajú, tak by mali prísť aj do Trebišova 😀DD

muchotrafka298
8. apr 2026
@anonym_d99215

Martin Igelitka by možno tú igelitku s peniazmi daroval svadobčanom, veď on je taký ušľachtilý...

@anonym_d99215 no ved preto som ho spomenula, ze by mohol oddavat pary a pritom z igelitky bankovky vytahovat, ze nech sa paci, to mate za to, ze ste prisli 😂😂

bielasovicka
8. apr 2026

Jedine, keby som sa s koňom zrazila 😁

la_dolce_vita
8. apr 2026

No daj pokoj.. taky Blanar by to ani nezvladol, kedze rad brepta hocikde 🙂)

erikavesela
8. apr 2026
@janinah

@janinah tomu sa hovori odvadzanie pozornosti,ci uz na mensi problem alebo nezmyselnost ako tato

anonym_3bfbe3
8. apr 2026

Jasne, ja by som poprosila kapitana Danka. Bola by to nezabudnutelna svadba.

janinque
8. apr 2026

Mne hneď napadli Huliak a Danko, to by bolo kombo, že by som sa snáď aj konečne vydala :D :D

zuzanka.zuzu
8. apr 2026

jasne, brala by som Pelleho alebo Danka 😂 alebo Matoviča a Kollára .... všetci kkti ale sranda by snáď bola 😀

anonym_166322
8. apr 2026

@jednoduchomirka za manžela Borisa Kollára a oddával by nás Kuffa 😀

anonym_b72c5c
8. apr 2026

Politika nie, ale chcela by som aby ma oddával Janko Koleník v takej košeli, ako má v Let's Dance😁

anonym_160f4a
8. apr 2026

Viem si predstaviť, že by nás sobášila na našej záhrade prezidentka Čaputová 😁

anonym_feac83
8. apr 2026

@jednoduchomirka

Huliaka, ako starejšieho.

Matoviča za šaša.

A Fica ako medveďa.

senticka
8. apr 2026
@erikavesela

Kapitan semafor zase bluzni

@erikavesela ak by ste poriadne sledovala politiku, vedela by ste, ze kapitan Semafor tento navrh podaval uz davnejsie ale vysmiali ho ci sa chce chodit opijat na cudzie svadby. Nedavno sa toho chytila Vlaďka Marcinkova pretoze viackrat dostala navrh od ludi byt sobasiacou co zakon politikom NRSR neumoznuje tak poziadala kapitana Semafora, ci by to spolu nedali do kopy a nepredlozili to spolu znova kedze su z inych politickych stran

erikavesela
8. apr 2026
@senticka

@erikavesela ak by ste poriadne sledovala politiku, vedela by ste, ze kapitan Semafor tento navrh podaval uz davnejsie ale vysmiali ho ci sa chce chodit opijat na cudzie svadby. Nedavno sa toho chytila Vlaďka Marcinkova pretoze viackrat dostala navrh od ludi byt sobasiacou co zakon politikom NRSR neumoznuje tak poziadala kapitana Semafora, ci by to spolu nedali do kopy a nepredlozili to spolu znova kedze su z inych politickych stran

@senticka a dalej?...co to meni na tom, ze kapitan semafor bluzni?..ako vzdy???
A nie takeho blazna ako je semafor sledovat nebudem...on patri na politicke smetisko

Strana
z2