icon

Podpísať obálku s peniazmi na svadbu? Skúsenosti a rady.

Včera o 09:40

Toto som doteraz vôbec neriešila, ale cez víkend ideme na svadbu a peniaze dávame do obálky. Mám na ňu napísať naše mená? Trochu mi je divné „podpisovať“, koľko sme dali, ale zase ak dostanú veľa obálok, asi nebudú tušiť, ktorá bola od koho.

anonym_40988d
Včera o 09:42

@anonym_autor áno, odporúčam takú ozdobnu a dovnútra aj niečo napísať prípadne dať do pohľadnice

anonym_de62e2
Včera o 09:42

Peniaze daj do obálky s podpísaným prianím

anonym_def6da
Včera o 09:44

Normalne svadobne prianie kup, aj s textom ked nie si kreativna, podpis, do toho vlozis peniaze.

elenka74
Včera o 09:46

Ja kupujem svadobné blahoželanie a do toho vložím peniaze, rovnako, keď dávam peniaze na narodeniny, kupujem blahoželanie k narodeninám a do toho vložím peniaze.

hildicapupu
Včera o 09:47

@anonym_autor ano, kupuje sa telegram (svadobne blahozelanie) kde naspodok napises vase priezvisko alebo cele meno, aby mladomanzelia vedeli od koho peniaze dostali

babushkaem
Včera o 09:54

my sme dostali dve obalky bez mena a nemame usenia kto to bol... vsetci pisali do blahozelania, ze praju ten a ten

anonym_536063
Včera o 09:57

@anonym_autor nedavaju sa nikdy len peniaze v obalke. Vzdy sa vklada svadobne prianie, kde ste podpisani..

anonym_374480
Včera o 10:29

@anonym_autor svadobne blahozelanie a tam sa podpíš aj s peniazmi

anonym_94463d
Včera o 10:31

Otváracia svadobná pohľadnica v obálke, pohľadnicu (v nej býva predtlačený gratulacny text) podpises, vlozis peniaze, pohľadnicu vlozis späť do obálky a odovzdas mladomanželom.
🙂🙂🙂

cacianka
Včera o 10:40

sú aj verzie gratulačných kariet, že je tam záložka na vloženie bankovky. Alebo je dostať aj gratulačné obálky, pekný dizajn ktoré slúžia na bankovky a je tam priložená čistá kartička, kde môžeš napísať text.
Podpis samozrejme treba.

kitycat
Včera o 10:56

Boze 😄

NA obalku mena mladomanzelov, DO obalky aspon gratulacna pohladnica ( kupis v paiernictve aj s textom aj bez) a tam sa podpiste
Su vtipne aj vazne

hytal
Včera o 11:17

Kúpila som svadobné prianie, podpísala a do toho vložila peniaze.

anonym_861545
Včera o 11:29

Áno, podpíš to, a neurob takú chybu jak my. Doteraz si myslia asi, že sme nič nedali 🤷🏼‍♀️

rachel36a
Včera o 11:37

My sme mali prianie spolu s peniazmi len v jednej obálke. Ostatne boli len peniaze v obálke. Dodnes nevieme kto koľko dal, a popravde, ani to pre mňa nie je dôležité. Ja tiež nedavam do obalky od koho je.

anonym_9abd5f
Včera o 13:16

Urcite sa podpis. Nech vie, kolko si dala.

domix147
Včera o 13:29

@anonym_autor samozrejme že podpisujes...a prianie tiež podpisujes.

anonym_3619d5
Včera o 13:29

@anonym_autor Ved treba kupit take svadobne blahozelanie s predtlacenym textom alebo aj bez ak chces radsej nieco osobne napisat. na vyber je ich mnoho a su aj take kde mas vnutri kapsu na peniaze. tam vlozis peniaze a podpises sa s partnerom, mozes doplnit aj datum svadby. Hodit peniaze len tak do obycajnej obalky bez ladu a skladu mi pride divne. Alebo ak si kreativna, mozes aj sama take vyrobit, bude to viac osobne. Pripadne taku malu ozdobnu krabicku, inspiracii je vela, aj vtipnych, pozri na nete. A na obalku sa pisu mena novomanzelov, nie vase.

cacianka
Včera o 13:48
@kitycat

Boze 😄

NA obalku mena mladomanzelov, DO obalky aspon gratulacna pohladnica ( kupis v paiernictve aj s textom aj bez) a tam sa podpiste
Su vtipne aj vazne

@kitycat krásne majú aj v billa, tesco,

sisska96
Včera o 13:53

Ak plánuejete dávať málo, nepodpísajte sa, lebo tu bude príspevok že akože čo si mysleli že dali pod 100 eur 😂😂😂😂

anonym_b93fea
Včera o 15:06

jasne, ze podpisat, date pohladnicove prianie, sa podpisete a dnu vlozite eura

mk1111111111
Včera o 15:56

Prianie byva aj spriehradkou na peniaze. Samozrejme napis od koho