icon

Prijať či neprijať pozvanie na svadbu známych?

11. júl 2026

Boli sme pozvaní na svadbu doslova známych .. nevesta je strašne milá osoba veľmi zlatá veľmi si nás s manželom obľúbila ale nie sme vôbec v nejakom kontakte intenzívnom nenazvala by som to vôbec kamarátstvo.. mám ju rada ale ja s ňou nemám žiadnych spoločných ľudí nemám s ňou v podstate ani kónicky .. keď sa stretneme tak sa porozprávame o mojej robote jej robote nejaké zaujímavosti , o synovi nieco ale je to skôr také že vypije sa káva ide sa žiadne debaty žiadne srandy prosté nemám s ňou žiaľ takú energy ako s mojimi priateľkami .. toho budúceho manžela má v pohode ale odkedy prišiel ten chlap rozprával vkuse 4 h a ja som sa nudila jak taký pes. Je to veľmi zlatá osoba aj on je v pohode len neviem či je dobre ísť na svadbu lebo toto su naozaj tak že doslova znami a musím uznať že oni nás majú asi hlbšie radi ako ja ich. Môj manžel berie take veci ako klasicky chlap ideme ideme / nejdeme nejdeme čiže neviem isli by ste ? Mame pozvanky no svadba je na dalsi rok na jar

Strana
z2
anonym_98f3a6
14. júl 2026

@anonym_autor Keď ste verejne známy tak to mení situáciu a príliš milý ľudia sú tak trochu podozrivý. Ak z nich máš blbý pocit slušne odmietni že v tom termíne už dačo máš.

marca12
14. júl 2026

@anonym_autor Asi by som neprijala pozvanie. Videli ste sa parkrat,tak je divne,ze vas pozyvaju. Pozyvaju sa dobri a dlhorocni kamarati.

cacianka
15. júl 2026
@anonym_autor

@cacianka máš pravdu presne takto sa žiaľ odprezentoval bol neskutočne naspeedovany afektovaný naozaj to nebolo vôbec dobre prvé spoznanie a ťažko povedať naozaj prečo im tak záleží aby sme boli na tej svadbe keď sme sa videli teraz aj my s tou babou len 4-5x v živote a nie sme absolútne v žiadnom kontakte intenzívnom. Vlastne v žiadnom maximálne like na fotku na Facebooku

@anonym_autor ja by som ju aj na fcb blokla

autor
15. júl 2026
@marca12

@anonym_autor Asi by som neprijala pozvanie. Videli ste sa parkrat,tak je divne,ze vas pozyvaju. Pozyvaju sa dobri a dlhorocni kamarati.

@anonym_98f3a6
@marca12 to s vami opäť súhlasím nakoľko aj my sme na svadbe mali naozaj najbližší okruh ľudí keby som mala pozývať s manželom na svadbu takýchto známych ako sme my s nimi tak neviem či by sme tam nemali aj 5 000 ľudí ale nemyslím si že to iba my ale aj každý z nás predstavte si že by ste pozývali pomaly všetkých kolegov z bývalých prác z terajšej práce alebo ja neviem ani je to na takejto úrovni vzťah a preto mi to vŕta v hlave prečo nás tak silou mocou chcú na tej svadbe. Ale ja už som rozhodnutá že to odmietnem manžel takisto súhlasí resp. on nechal rozhodnutie na mňa ale keď som to hovorila mojim kamarátom čo si o tom myslia tak hneď mi to vyvrátili že to nie je dobrý nápad že je to zvláštne

aurora33
15. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_98f3a6
@marca12 to s vami opäť súhlasím nakoľko aj my sme na svadbe mali naozaj najbližší okruh ľudí keby som mala pozývať s manželom na svadbu takýchto známych ako sme my s nimi tak neviem či by sme tam nemali aj 5 000 ľudí ale nemyslím si že to iba my ale aj každý z nás predstavte si že by ste pozývali pomaly všetkých kolegov z bývalých prác z terajšej práce alebo ja neviem ani je to na takejto úrovni vzťah a preto mi to vŕta v hlave prečo nás tak silou mocou chcú na tej svadbe. Ale ja už som rozhodnutá že to odmietnem manžel takisto súhlasí resp. on nechal rozhodnutie na mňa ale keď som to hovorila mojim kamarátom čo si o tom myslia tak hneď mi to vyvrátili že to nie je dobrý nápad že je to zvláštne

@anonym_autor 🤣🤣🤣😀😀😀

Strana
z2