Sesternica nepozvaná na svadbu. Ako to riešiť?
ahojte, ani neviem ako prišla reč na mk, dlho som tu nebola, ale kolegyňa mi vravela že kedysi tu čítala diskusiu o sesternici, ktorá nebola pozvaná na svadbu a že si to musím prečítať, viete mi poslať link prosím? ďakujem
(riešim niečo podobné ale ja som nevesta...)
Haha, už si ľudia nedávajú tipy na knihy, ale na diskusie na MK.. ale tak táto bola rozsahom hodná knižky veru.😂😅
ty chceš nepozvať sesternicu? úplne v pohode - ja som nebola ani jednej na svadbe a ani ony mne …
u tej z diskusie - to vyzerá na nedorozumenie… aspoň zatiaľ čo čítam 😏
ty chceš nepozvať sesternicu? úplne v pohode - ja som nebola ani jednej na svadbe a ani ony mne …
@biba_18 my nerobíme veľkú svadbu, bude to obrad na matrike,2 svedkovia,a potom obed s najbližšou rodinou a najbližšími priateľmi,a preto pozvaná nie je,a vznikol cirkus každej strany 🙂
@biba_18 my nerobíme veľkú svadbu, bude to obrad na matrike,2 svedkovia,a potom obed s najbližšou rodinou a najbližšími priateľmi,a preto pozvaná nie je,a vznikol cirkus každej strany 🙂
@anonym_autor ani ja som nebola na ich svadbe, na mojej bola iba jedna sesternica. Mate malu svadbu, tak nie je pozvana...co na tom ludia nevedia pochopit?
@anonym_autor mala som malú svadbu, niečo ako ty, u nás sa našťastie nikto neofučal, a ak by sa aj, mne by to bolo jedno…
ak niekto nerozumie tomu, že svadba je malá a nepozývaš nikoho - no čo už s ním 🤷♀️
@biba_18 154 strán? vidím dobre?
pamätám, neviem, či to bolo skutočné, ale fakt skvelé čítanie
Ja som nepozvala na svadbu ziadne sesternice ani bratrancov. Boli len moji surodenci s rodinou, rodicia, krstni a birmovni rodicia. Nikto sa hadam neurazil.
A ani mna na svadbu sesternice nepozvali a neurazila som sa. Poslala som pohladnicu s blahozelanim.
@anonym_autor pred 18timi rokmi, bez sesternic a bratrancov, bez detí😉, len kamošky určite bol niekto urazený,ale mne to bolo vždy jedno. Prežili všetci ❤️, prežijú aj tvoji
@anonym_autor ani ja som nebola na ich svadbe, na mojej bola iba jedna sesternica. Mate malu svadbu, tak nie je pozvana...co na tom ludia nevedia pochopit?
@euka210 že je to malá svadba, v našej rodine sa robia len veľké svadby očividne 😃😃 čo sme si to dovolili...

https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/nevysvetlena-nepritomnost-pozvanky-na-sesternicinu-svadbu/