icon

Tešili by ste sa, keby dostanete tento zásnubný prsteň?

adatur123
9. feb 2026

Chcel by som iba zistiť názor viacerých žien na prsteň s ktorým sa chystám v piatok požiadať o ruku svoju životnú lásku. Ďakujem za úprimnosť a za Váš čas. Pekný zvyšok večera prajem.

pasomnica
9. feb 2026

Taká klasika ale mne by asi vadil taký prsteň s vystúpeným kameňom, asi by mi to zavadzalo, lebo by som ho chcela nosiť stále, takže inak riešený kamienok za mňa by bol ok

vkatush
10. feb 2026
@earlgrey

Ja len rozmýšľam, tie, ktoré tu píšete, že sa vám nepáči atď. to keď by ste dostali taký, ktorý sa vám nepáči, to by ste si ho ani nevzali? alebo by ste to tomu mužovi rovno povedali? Ja si neviem predstaviť, že ma môj milovaný požiada o ruku, dá mi prsteň, ktorý sám vybral a ktorý sa mu páčil, že si dal tu námahu atď. a ja pokrútim s ústami, že sa mi nepáči...aké sklamanie to pre toho chlapa musí byť...

@earlgrey áno, ak by sa mi nepáčil, povedala by som. A môj už manžel o tom vedel. Pozná ma, vie, že si servítku pred ústa nedávam 😂 radšej úprimne, ako sa pretvarovať.
Našťastie vie, aký mám vkus a s prsteňom sa trafil na 110%. A keby nie, normálne by sme šli vrátiť a vybrali niečo iné. Lebo inak by som nenosila niečo, čo sa mi nepáči.

anonym_177e2a
10. feb 2026
@ninuska36

@adatur123 Presne môj štýl. Úplne. Podobný mám. Bose keby mňa niekto požiadal 😃🤷🏼‍♀️

@ninuska36 čo znamená "Bose"?

dismonika
10. feb 2026
@adatur123

@crazy_cat_lady Však totok že každý šperk čo som kedysi kupil tak sa jej páčil. Nemá žiadne vyhradené nároky ani nič podobné. Ona je ten typ osobnosti že viac dáva ako berie.

@adatur123 ja mám presne taký, ale nenosím ho. Nesedí mi. Svadobný nosím, ten je super. 🙂

elenajezova
10. feb 2026
@adatur123

@anonym_3696bc Ona vôbec ani nenosí prsteň a páči sa jej snáď úplne všetko ešte by mi dala po hlave keby zisti cenu 😅

@adatur123 😀 to je milé. Za mňa je tiež taký "moc vysoký " aspoň podľa fotky sa mi zdá...

tokio22
10. feb 2026

@adatur123 každá jedna by bola rada keby niečo také dostane.

staryjarec
10. feb 2026

Keby ste dostali. Nemáte za čo.

staryjarec
10. feb 2026
@tokio22

@adatur123 každá jedna by bola rada keby niečo také dostane.

@tokio22 Niečo také dostala. Nemáte za čo.

staryjarec
10. feb 2026
@petracandle

@adatur123 vyzerá strašne lacno 😒 ale ak si naozaj životná láska tak povie "áno" aj keby je z plastu

@petracandle Aj keby bol z plastu. Nemáte za čo.

staryjarec
10. feb 2026
@adatur123

@anonym_3696bc Ona vôbec ani nenosí prsteň a páči sa jej snáď úplne všetko ešte by mi dala po hlave keby zisti cenu 😅

@adatur123 Keby zistila cenu. Nemáte za čo.

staryjarec
10. feb 2026

Ruka, ktorá drží krabičku s fejkom je ženská. Ten kov sa okolo zlata ani neobtrel.

anonym_5275c5
10. feb 2026
@staryjarec

Ruka, ktorá drží krabičku s fejkom je ženská. Ten kov sa okolo zlata ani neobtrel.

@staryjarec A je to fotené v detskej izbe za písacím stolom...

anonym_8f81ee
10. feb 2026
@petracandle

@adatur123 vyzerá strašne lacno 😒 ale ak si naozaj životná láska tak povie "áno" aj keby je z plastu

@petracandle baby. Je krasny, kupovany z lasky a pre lasku. Naco taketo komenty? Chalanisko sa tesi a tu ho davate skoro vsetky dole.

beata_k
10. feb 2026

@adatur123 Nie. Nepaci sa mi, ale 100 ludi, 100 chuti. Kazdopadne o tie haciky hore, ktore drzia hlavny kamen sa jej vsetko bude zatahovat. Mam obdobny, a tak ma kvoli tomu dozral, ze ho nenosim.

weleda123
10. feb 2026

Taká klasika, mne osobne sa žlté zlato nepáči, takže keby je to biele zlato, páči sa mi viac. Ale myslím, že s ním nič nepokazíš. Držím palce 🙌

anonym_db888e
10. feb 2026

@adatur123 nie netešila.

magdalienka11
10. feb 2026

@adatur123 áno

nominka86
10. feb 2026

@adatur123 ak sa jej nebude páčiť...môj prstenník je free😂😂😂

nelka93
10. feb 2026

Mne sa nepáči, ale dôležité je, že tvojej sa bude. Ja som dostala z bieleho zlata, lebo žlté nenosím a manzel to vedel. 🙂 držím palce a daj vedieť ako si dopadol

anonym_0da3f3
10. feb 2026

je krasny,prajem vsetko dobre!

motylik2559
10. feb 2026
@earlgrey

Ja len rozmýšľam, tie, ktoré tu píšete, že sa vám nepáči atď. to keď by ste dostali taký, ktorý sa vám nepáči, to by ste si ho ani nevzali? alebo by ste to tomu mužovi rovno povedali? Ja si neviem predstaviť, že ma môj milovaný požiada o ruku, dá mi prsteň, ktorý sám vybral a ktorý sa mu páčil, že si dal tu námahu atď. a ja pokrútim s ústami, že sa mi nepáči...aké sklamanie to pre toho chlapa musí byť...

@earlgrey velmi dobre napisane👌

anonym_a0f7e5
10. feb 2026

Mne sa veľmi páči! Daj vedieť ako si dopadol 🙂

vanilla17
10. feb 2026

Ja mám skoro taký istý, ale biele zlato. Žlté nemali, no aj tak som ho chcela. Môj manžel išiel najprv do zlatníctva pozrieť a páčil sa mu tento prsteň, len si nebol istý či mi bude pasovať. Tak druhýkrát išiel so mnou s tým, aby som si nejaký vybrala. A vybrala som si presne ten, ktorý sa páčil aj jemu. A zapasoval mi.

majlo1234
10. feb 2026

Ak ti povie nie, nebude to pre prsten. Ale snaha sa ceni. Ja som dostala otrasny, a aj tak som si ho vzala🤗🤣

adatur123
autor
10. feb 2026
@anonym_5275c5

@staryjarec A je to fotené v detskej izbe za písacím stolom...

@anonym_5275c5 Tak ďakujem krásne za Váš postreh. Fotil som to v rodinnom dome kde som vyrastal, som momentálne na dovolenke a Bohužiaľ nemám ešte dosť financií na vlastné bývanie. Nepoznáte môj život ani mňa. Nevadí len ma mrzí že ste na tento fakt úplne zbytočne poukázali. Aj tak prajem pekný deň 🥰

adatur123
autor
10. feb 2026
@staryjarec

@staryjarec "Ženská ruka" no dobre. Prečo by to nemalo byť zlato. Nechápem prečo musíte rozprávať takéto veci ktoré nemajú z danou otázkou/témou nic spoločné. Kupovali ste ho somnou ? Že viete či sa jedná o práve zlato. Tak či onak kupovaný je z lásky a je to dôkaz o tom aké city k mojej láske mám. Tak či onak, ďakujem Vám za Váš názor. Pekný deň prajem.

adatur123
autor
10. feb 2026
@anonym_8f81ee

@petracandle baby. Je krasny, kupovany z lasky a pre lasku. Naco taketo komenty? Chalanisko sa tesi a tu ho davate skoro vsetky dole.

@anonym_8f81ee Každý má právo na vyjadrenie svojho názoru. Rešpektujem každú kritiku a niektoré sú aj dobre dané. Ako napr že sa bude zachytávať o oblečenie, to mi pani predavačky v zlatnictve tiež povedali. Každá žena ma aj iný vkus na všetko. Akurát a mrzia niektoré komentáre ktoré vyslovene kritizujú ale nevedia fakty. Aj tak ďakujem každému kto si našiel čas na prečítanie môjho príspevku, najviac si vážim komentáre ktoré ma povzbudzujú a želajú všetko dobre. Nech sa Vám všetkým darí 😇

anonym_8f81ee
10. feb 2026
@adatur123

@anonym_8f81ee Každý má právo na vyjadrenie svojho názoru. Rešpektujem každú kritiku a niektoré sú aj dobre dané. Ako napr že sa bude zachytávať o oblečenie, to mi pani predavačky v zlatnictve tiež povedali. Každá žena ma aj iný vkus na všetko. Akurát a mrzia niektoré komentáre ktoré vyslovene kritizujú ale nevedia fakty. Aj tak ďakujem každému kto si našiel čas na prečítanie môjho príspevku, najviac si vážim komentáre ktoré ma povzbudzujú a želajú všetko dobre. Nech sa Vám všetkým darí 😇

@adatur123 urcite sa bude pacit. Zas ocenujem tvoju odvahu dat sem takyto prispevok. Ja som uz podla nadpisu vedela, ze na tebe nenechaju nitku suchu aj keby si sem odfotil pol kilovy diamant. 😁Nic si z toho nerob.

simulienka123
10. feb 2026

@adatur123 ja mam podobny zasnubny prsten a velmi sa mi pacil, kym sa nam nenarodila dcera. Potom uz to bolo (a vlastne aj je len mensie, kedze som si zvykla ako s nim pracovat) narocne s tym prstejom, nakolko ten kamienok v strede je neprakticky pri manipulovani s dietatom. Viackrat som ju tym prstenkm poskrabala a aj manzel mi povedal, ze taketo prstene sa mu pacia ale ze uz by v zivote taky nekupil a ak sa mu narodi niekedy syn tak mu povie, ze prsten s kamenom nech svojej nastavajucej nedava 🤣🤣

zuzandela
10. feb 2026

@adatur123 je pekny,zlato ladi s kamienkom,ja sice zlato nenosim skor striebro,ale som si ista ze ak ta miluje,tak ho bude nosit a nosila by ho kazda jedna uz len koli tomu,preco ho dostala 🙂