icon

Tešili by ste sa, keby dostanete tento zásnubný prsteň?

adatur123
Včera o 17:34

Chcel by som iba zistiť názor viacerých žien na prsteň s ktorým sa chystám v piatok požiadať o ruku svoju životnú lásku. Ďakujem za úprimnosť a za Váš čas. Pekný zvyšok večera prajem.

Strana
z3
pasomnica
Včera o 23:41

Taká klasika ale mne by asi vadil taký prsteň s vystúpeným kameňom, asi by mi to zavadzalo, lebo by som ho chcela nosiť stále, takže inak riešený kamienok za mňa by bol ok

vkatush
Dnes o 04:53
@earlgrey

Ja len rozmýšľam, tie, ktoré tu píšete, že sa vám nepáči atď. to keď by ste dostali taký, ktorý sa vám nepáči, to by ste si ho ani nevzali? alebo by ste to tomu mužovi rovno povedali? Ja si neviem predstaviť, že ma môj milovaný požiada o ruku, dá mi prsteň, ktorý sám vybral a ktorý sa mu páčil, že si dal tu námahu atď. a ja pokrútim s ústami, že sa mi nepáči...aké sklamanie to pre toho chlapa musí byť...

@earlgrey áno, ak by sa mi nepáčil, povedala by som. A môj už manžel o tom vedel. Pozná ma, vie, že si servítku pred ústa nedávam 😂 radšej úprimne, ako sa pretvarovať.
Našťastie vie, aký mám vkus a s prsteňom sa trafil na 110%. A keby nie, normálne by sme šli vrátiť a vybrali niečo iné. Lebo inak by som nenosila niečo, čo sa mi nepáči.

anonym_177e2a
Dnes o 06:22
@ninuska36

@adatur123 Presne môj štýl. Úplne. Podobný mám. Bose keby mňa niekto požiadal 😃🤷🏼‍♀️

@ninuska36 čo znamená "Bose"?

dismonika
Dnes o 06:40
@adatur123

@crazy_cat_lady Však totok že každý šperk čo som kedysi kupil tak sa jej páčil. Nemá žiadne vyhradené nároky ani nič podobné. Ona je ten typ osobnosti že viac dáva ako berie.

@adatur123 ja mám presne taký, ale nenosím ho. Nesedí mi. Svadobný nosím, ten je super. 🙂

elenajezova
Dnes o 06:43
@adatur123

@anonym_3696bc Ona vôbec ani nenosí prsteň a páči sa jej snáď úplne všetko ešte by mi dala po hlave keby zisti cenu 😅

@adatur123 😀 to je milé. Za mňa je tiež taký "moc vysoký " aspoň podľa fotky sa mi zdá...

tokio22
Dnes o 06:51

@adatur123 každá jedna by bola rada keby niečo také dostane.

staryjarec
Dnes o 07:06

Keby ste dostali. Nemáte za čo.

staryjarec
Dnes o 07:07
@tokio22

@adatur123 každá jedna by bola rada keby niečo také dostane.

@tokio22 Niečo také dostala. Nemáte za čo.

staryjarec
Dnes o 07:10
@petracandle

@adatur123 vyzerá strašne lacno 😒 ale ak si naozaj životná láska tak povie "áno" aj keby je z plastu

@petracandle Aj keby bol z plastu. Nemáte za čo.

staryjarec
Dnes o 07:14
@adatur123

@anonym_3696bc Ona vôbec ani nenosí prsteň a páči sa jej snáď úplne všetko ešte by mi dala po hlave keby zisti cenu 😅

@adatur123 Keby zistila cenu. Nemáte za čo.

staryjarec
Dnes o 07:25

Ruka, ktorá drží krabičku s fejkom je ženská. Ten kov sa okolo zlata ani neobtrel.

anonym_5275c5
Dnes o 07:40
@staryjarec

Ruka, ktorá drží krabičku s fejkom je ženská. Ten kov sa okolo zlata ani neobtrel.

@staryjarec A je to fotené v detskej izbe za písacím stolom...

anonym_8f81ee
Dnes o 07:42
@petracandle

@adatur123 vyzerá strašne lacno 😒 ale ak si naozaj životná láska tak povie "áno" aj keby je z plastu

@petracandle baby. Je krasny, kupovany z lasky a pre lasku. Naco taketo komenty? Chalanisko sa tesi a tu ho davate skoro vsetky dole.

beata_k
Dnes o 07:42

@adatur123 Nie. Nepaci sa mi, ale 100 ludi, 100 chuti. Kazdopadne o tie haciky hore, ktore drzia hlavny kamen sa jej vsetko bude zatahovat. Mam obdobny, a tak ma kvoli tomu dozral, ze ho nenosim.

weleda123
Dnes o 07:47

Taká klasika, mne osobne sa žlté zlato nepáči, takže keby je to biele zlato, páči sa mi viac. Ale myslím, že s ním nič nepokazíš. Držím palce 🙌

anonym_db888e
Dnes o 07:47

@adatur123 nie netešila.

magdalienka11
Dnes o 07:50

@adatur123 áno

nominka86
Dnes o 08:24

@adatur123 ak sa jej nebude páčiť...môj prstenník je free😂😂😂

nelka93
Dnes o 08:29

Mne sa nepáči, ale dôležité je, že tvojej sa bude. Ja som dostala z bieleho zlata, lebo žlté nenosím a manzel to vedel. 🙂 držím palce a daj vedieť ako si dopadol

anonym_0da3f3
Dnes o 10:39

je krasny,prajem vsetko dobre!

motylik2559
Dnes o 11:41
@earlgrey

Ja len rozmýšľam, tie, ktoré tu píšete, že sa vám nepáči atď. to keď by ste dostali taký, ktorý sa vám nepáči, to by ste si ho ani nevzali? alebo by ste to tomu mužovi rovno povedali? Ja si neviem predstaviť, že ma môj milovaný požiada o ruku, dá mi prsteň, ktorý sám vybral a ktorý sa mu páčil, že si dal tu námahu atď. a ja pokrútim s ústami, že sa mi nepáči...aké sklamanie to pre toho chlapa musí byť...

@earlgrey velmi dobre napisane👌

anonym_a0f7e5
Dnes o 11:49

Mne sa veľmi páči! Daj vedieť ako si dopadol 🙂

Strana
z3