Tešili by ste sa, keby dostanete tento zásnubný prsteň?
Chcel by som iba zistiť názor viacerých žien na prsteň s ktorým sa chystám v piatok požiadať o ruku svoju životnú lásku. Ďakujem za úprimnosť a za Váš čas. Pekný zvyšok večera prajem.
Ja len rozmýšľam, tie, ktoré tu píšete, že sa vám nepáči atď. to keď by ste dostali taký, ktorý sa vám nepáči, to by ste si ho ani nevzali? alebo by ste to tomu mužovi rovno povedali? Ja si neviem predstaviť, že ma môj milovaný požiada o ruku, dá mi prsteň, ktorý sám vybral a ktorý sa mu páčil, že si dal tu námahu atď. a ja pokrútim s ústami, že sa mi nepáči...aké sklamanie to pre toho chlapa musí byť...
@earlgrey áno, ak by sa mi nepáčil, povedala by som. A môj už manžel o tom vedel. Pozná ma, vie, že si servítku pred ústa nedávam 😂 radšej úprimne, ako sa pretvarovať.
Našťastie vie, aký mám vkus a s prsteňom sa trafil na 110%. A keby nie, normálne by sme šli vrátiť a vybrali niečo iné. Lebo inak by som nenosila niečo, čo sa mi nepáči.
@crazy_cat_lady Však totok že každý šperk čo som kedysi kupil tak sa jej páčil. Nemá žiadne vyhradené nároky ani nič podobné. Ona je ten typ osobnosti že viac dáva ako berie.
@adatur123 ja mám presne taký, ale nenosím ho. Nesedí mi. Svadobný nosím, ten je super. 🙂
@anonym_3696bc Ona vôbec ani nenosí prsteň a páči sa jej snáď úplne všetko ešte by mi dala po hlave keby zisti cenu 😅
@adatur123 😀 to je milé. Za mňa je tiež taký "moc vysoký " aspoň podľa fotky sa mi zdá...
Keby ste dostali. Nemáte za čo.
@adatur123 vyzerá strašne lacno 😒 ale ak si naozaj životná láska tak povie "áno" aj keby je z plastu
@petracandle Aj keby bol z plastu. Nemáte za čo.
@anonym_3696bc Ona vôbec ani nenosí prsteň a páči sa jej snáď úplne všetko ešte by mi dala po hlave keby zisti cenu 😅
@adatur123 Keby zistila cenu. Nemáte za čo.
Ruka, ktorá drží krabičku s fejkom je ženská. Ten kov sa okolo zlata ani neobtrel.
Ruka, ktorá drží krabičku s fejkom je ženská. Ten kov sa okolo zlata ani neobtrel.
@staryjarec A je to fotené v detskej izbe za písacím stolom...
@adatur123 vyzerá strašne lacno 😒 ale ak si naozaj životná láska tak povie "áno" aj keby je z plastu
@petracandle baby. Je krasny, kupovany z lasky a pre lasku. Naco taketo komenty? Chalanisko sa tesi a tu ho davate skoro vsetky dole.
Taká klasika, mne osobne sa žlté zlato nepáči, takže keby je to biele zlato, páči sa mi viac. Ale myslím, že s ním nič nepokazíš. Držím palce 🙌
@adatur123 nie netešila.
@adatur123 áno
Mne sa nepáči, ale dôležité je, že tvojej sa bude. Ja som dostala z bieleho zlata, lebo žlté nenosím a manzel to vedel. 🙂 držím palce a daj vedieť ako si dopadol
je krasny,prajem vsetko dobre!
Ja len rozmýšľam, tie, ktoré tu píšete, že sa vám nepáči atď. to keď by ste dostali taký, ktorý sa vám nepáči, to by ste si ho ani nevzali? alebo by ste to tomu mužovi rovno povedali? Ja si neviem predstaviť, že ma môj milovaný požiada o ruku, dá mi prsteň, ktorý sám vybral a ktorý sa mu páčil, že si dal tu námahu atď. a ja pokrútim s ústami, že sa mi nepáči...aké sklamanie to pre toho chlapa musí byť...
@earlgrey velmi dobre napisane👌
Mne sa veľmi páči! Daj vedieť ako si dopadol 🙂

Taká klasika ale mne by asi vadil taký prsteň s vystúpeným kameňom, asi by mi to zavadzalo, lebo by som ho chcela nosiť stále, takže inak riešený kamienok za mňa by bol ok