Tešili by ste sa, keby dostanete tento zásnubný prsteň?
Chcel by som iba zistiť názor viacerých žien na prsteň s ktorým sa chystám v piatok požiadať o ruku svoju životnú lásku. Ďakujem za úprimnosť a za Váš čas. Pekný zvyšok večera prajem.
@adatur123 mám taký podobný ale v bielom zlate. Takže za mňa áno. Ale hádam poznáš štýl a vkus nastávajúcej.
Nie je to moj vkus takze nie :D, ale tak ty musis vediet, co sa tvojej nastavajucej paci ;) drzim palce
@crazy_cat_lady Však totok že každý šperk čo som kedysi kupil tak sa jej páčil. Nemá žiadne vyhradené nároky ani nič podobné. Ona je ten typ osobnosti že viac dáva ako berie.
Mne sa nepáči, ja mám rada čisté línie, teda za mňa nejaký hladký maximálne s maličkým kamienkom alebo diamantíkom. Ale tvojej sa páčiť môže.
za mna nie ale ked sa jej paci setko tak jej ho daj - ved ak nieco pojde sa vymenit
@crazy_cat_lady Však totok že každý šperk čo som kedysi kupil tak sa jej páčil. Nemá žiadne vyhradené nároky ani nič podobné. Ona je ten typ osobnosti že viac dáva ako berie.
@adatur123 nepáči lebo nenosím žlté zlato
Ale tak toto máš ty hádam už odsledované
@adatur123 za mňa velmi pekny kúsok, urcite sa poteší 🫶🏻
Je krásny.určite sa poteší.Ja prstene nenosím ak si raz za čas aj dám mám radšej minimalistické.Veľa šťastia prajem.
@anonym_3696bc Ona vôbec ani nenosí prsteň a páči sa jej snáď úplne všetko ešte by mi dala po hlave keby zisti cenu 😅
@adatur123 Ahoj, podla mna je pekny, na mna posobi jemne🙂 Ja sice niesom na zlte zlato, ale to nie je podstatne. Myslim si,podla toho co pises, ze sa jej pacit bude, a teda ked ma rada zlte zlato🙂 Tak drzim palceky, nech je kopec radosti a gratulujem🙂
@anonym_3696bc Ona vôbec ani nenosí prsteň a páči sa jej snáď úplne všetko ešte by mi dala po hlave keby zisti cenu 😅
@adatur123 Tak potom bude spokojná.
Držím palce, nech povie áno😄
mne sa nepáči, ale tak zas takmer klasický snubák.tak držím palce, nech sa vyvolenej páči 😉
pre mňa nie, lebo nenosím žlté zlato 🙂 ale myslím, že toto máš odsledované, inak je pekný
Ja mam podobny a som s nim spokojna. Ale mne na vzhlade prstena nezalezi. Mne by sa muz hociakym zavdacil,nezakladam si na tom. Dolezite je nieco ine
Ja len rozmýšľam, tie, ktoré tu píšete, že sa vám nepáči atď. to keď by ste dostali taký, ktorý sa vám nepáči, to by ste si ho ani nevzali? alebo by ste to tomu mužovi rovno povedali? Ja si neviem predstaviť, že ma môj milovaný požiada o ruku, dá mi prsteň, ktorý sám vybral a ktorý sa mu páčil, že si dal tu námahu atď. a ja pokrútim s ústami, že sa mi nepáči...aké sklamanie to pre toho chlapa musí byť...
@adatur123 ak je to za 500e, tak by som ti ho tiež otrepala o hlavu...
Ja len rozmýšľam, tie, ktoré tu píšete, že sa vám nepáči atď. to keď by ste dostali taký, ktorý sa vám nepáči, to by ste si ho ani nevzali? alebo by ste to tomu mužovi rovno povedali? Ja si neviem predstaviť, že ma môj milovaný požiada o ruku, dá mi prsteň, ktorý sám vybral a ktorý sa mu páčil, že si dal tu námahu atď. a ja pokrútim s ústami, že sa mi nepáči...aké sklamanie to pre toho chlapa musí byť...
@earlgrey tak vyjadrit sa ze sa mi nepaci prsten je snad nieco s cim sa zrely muz vie vyrovnat; hlavne je ze zena odpovie ano spolocnemu zivotu. Co by mala zena co sa tyka prstena povedat milosrdnu loz? Ten prsten je tam menej podstatny
pozri pekny je, snubny je. Nechaj si blocek. Ked ta lubi a ocakava spolocny zivot bude dojata. Mozes jej dat aj moznost,ze ak by sa jej nepacil pojdete vymenit. Ale ak nie je narocna na sperky a nema specificky vkus tak vo vseobecnosti je velmi pekny.
Ono je to strašne individuálne, každý máme iný štýl. Hádam ju poznáš, pozri môj bratranec chcel kúpiť svojej úplne gýč a keď som mu povedala toto, že nie je jej štýl tak na mňa vybuchol ale, že jemu sa páči. Ja mám tiež len jednoduchý kameň len a nič iné mne sa veľmi nepáčia keď mas také malé kamienky ešte vedľa. Ale ako som povedala to je o vkuse.
Snubný je a myslím si, že keď ťa miluje tak sa jej budúce páči a keby nie hádam ti to povie ale ani nepremýšľaj nad takým.
Nie,to je čistý gýč
@earlgrey ja si myslím, že muž by mal poznať vkus svojej nastávajúcej. Je to asi základ ako ja poznám jeho vkus štýlu. Kebyže mi muž príde s žltým zlatom a ja nosím všetko strieborné, tak asi by som mu poberala, že sa pomýlil po tom ako mu odpoviem na otázku. Lebo nie nebudem nosiť zlato keď sa mi hnusí doslova, lebo viem že mne nesedí.
Myslim, ze ked ta skutocne lubi, bude dojata gestom a nebude riesit prsten. Podla mna vobec nie je zly, ba prave naopak, na to, ze si vyberal sam, je dost dobry. Chod do toho 🙂 drzim palce a potom daj vediet, ako si dopadol🫶🏻🤭
Ja mam podobný. Podľa mňa fajn. Nie je taký obyčajný nudný
Povedz drahej, ze aj zeny z MK ti odsuhlasili tento prsten 😀
@earlgrey nepokrutila by som ustami, ovladla by som sa, nechcela by som sa ho dotknut ako pises 🙂
pre mna to je ale nieco co chcem nosit a nosim kazdy den a roky, takze som si radsej pripravila manzela vopred a ked som zacala mat podozrenie, ze to riesi, poslala som mu par tipov "keby nahodou", pripadne by sme sli vybrat spolu ale tak to som ja radsej takto ako ho potom nenosit
Mne sa paci, velmi. Je to krasny zasnubny prsten. Prezrad este cenu - nedokazem odkadnut, ci je to len zirkon alebo nejaky drahsi kamen.
@adatur123 tieto vystupene sa mne osobne nepacia, nie su prakticke a ja som na biele alebo maximalne tak ruzove zlato, lebo len to mi pristane k pleti. Ale Ty vies, co sa Tvojej nastavajucej paci, tak nie je o com.
Je to taka klasika podla mna.
Mne sa nepáči z jedného jediného dôvodu- nenosím žlté zlato. Ale tento prstienok nie je pre mňa, ja svoj už mám. A ty snáď vieš, či tvoja nosí žlté zlato, či sa jej páči.
@adatur123 Tak ďakujem za všetky krásne slová, ako jasné že platí pravidlo 100 ľudí sto chutí. Všetky šperky ktoré som jej doposiaľ kupil boli vo zlate tak som vybral zlatý prsteň. Rozmýšľal som fakt dlho aký prsteň kúpiť, není najkrajší ani najdrahší to mi je jasné, mne sa celkom páči, keď tak dám ďalšie informácie ako som dopadol. Ďakujem ešte raz za úprimnosť.

Nie je to moj vkus takze nie :D, ale tak ty musis vediet, co sa tvojej nastavajucej paci ;) drzim palce