icon

Je Bosch EasyPump vhodný na dofukovanie pneumatík auta?

Dnes o 06:12

Je Bosch EasyPump použiteľný aj na dofukovanie pneumatík auta, alebo je skôr len na bicykel a lopty?

anonym_0450d4
Dnes o 06:44

@anonym_autor A Google nefunguje?

EasyPump
Kompaktné a praktické náradie: nafukovanie pneumatík bicyklov a lôpt doma aj na cestách.

Hustenie až do 10,3 baru s meraním v reálnom čase a funkciou automatického vypnutia
Ideálny na hustenie pneumatík (automobilov, motoriek, bicyklov), lôpt a drobného vybavenia na vodné športy

"Ideálny na hustenie pneumatík (automobilov, motoriek, bicyklov)"

anonym_ff86f0
Dnes o 06:44

Nie je jednoduchšie si to pozrieť na googli? Trvalo mi to asi 12sek kym som našla
Odpoved napríklad na alze a oveľa viac času mi zabralo napísanie tejto odpovede. Áno je vhodný.

autor
Dnes o 06:47
@anonym_ff86f0

Nie je jednoduchšie si to pozrieť na googli? Trvalo mi to asi 12sek kym som našla
Odpoved napríklad na alze a oveľa viac času mi zabralo napísanie tejto odpovede. Áno je vhodný.

@anonym_0450d4
@anonym_ff86f0
áno, toto som si našla 🙂 Skôr ma zaujímala reálna skúsenosť, či pri aute nefúka príliš dlho, neprehrieva sa a či ukazuje tlak presne. Papierovo je vhodný, len prax býva niekedy iná.

anonym_ff86f0
Dnes o 06:53
@anonym_autor

@anonym_0450d4
@anonym_ff86f0
áno, toto som si našla 🙂 Skôr ma zaujímala reálna skúsenosť, či pri aute nefúka príliš dlho, neprehrieva sa a či ukazuje tlak presne. Papierovo je vhodný, len prax býva niekedy iná.

@anonym_autor ja mám za 15€ z temu nejaký smejd s nafúka to všetky 4 kolesa. Samozrejme te sa nahreje ale aj vychladne (taká kovová spona sa nahrieva co sa pripája hadička). Fúka presne. Predpokladám že s boshom problém nebude

chrobak7
Dnes o 07:05
@anonym_autor

@anonym_0450d4
@anonym_ff86f0

@anonym_autor Inak, na Aliexpress to kúpiš za polovičnú cenu:

https://www.aliexpress.com/item/100501017184759...

Ja som už pred dvomi rokmi kúpil toto:

https://www.aliexpress.com/item/100500652009591...

A či je to výkonné? Tak logicky - ono to má objem piestu nejakých 2-5 cm3, takže obrovský výkon nemôžeš očakávať. S kompresorom so zásobníkom nafúkaš jedno koleso na aute za pár sekúnd, aj keby bolo prázdne. Touto ručnou pumpou pumpovať prázdne koleso je ako naplniť bazén vedrom.

Takisto kým nafúkaš nafukovací matrac, tak sa načakáš a dobre zohreješ pumpu.

Ale ak potrebuješ len koleso dofúkať z 1,9 bar na 2,5 bar, tak to máš do minúty. Alebo keď potrebuješ dofúkať alebo nafúkať pre deti futbalovú alebo volejbalovú loptu, tak kým sa napijú, tak to majú hotové a nemusíš rozbaľovať, vyťahovať a zapínať veľký garážový kompresor, alebo nemusíš ručnou pumpou sa namáhať.

Treba chápať účel vecí a potom budú dobre slúžiť. A nie trápiť takúto malú pumpu tým, že budeš ňou fúkať kolesá na V3S-ke.