Aké mená sa vám nepáčia?
Mate take meno, ze ak stretne tak volajucu sa osobu, ze si vyslovene poviete fakt zle meno?
@anonym_autor odpovedam len na uvodnu otazku - nie, az taky odpor nemam k ziadnemu menu. Meno ani nie je dolezite v zivote, moze sa clovek volat aj neviem ako krasne, ked je raz idiot tak je idiot aj s peknym menom, a naopak, Gertrúda alebo Hildegarda ci Marta, Judita, moze byt super baba.
Nemam take meno… pride mi zvlastne, ze dospeli ludia hodnotia mena inych ludi 🤷♀️ co potom mozme cakat od deti, ked sa vysmievaju… ano, su mena, ktore by som nedala. Ale preto, ze sa mne nepacia. Ak stretnem osobu s takym menom, nepomyslim si vobec nic … ja som Alexandra, volaju ma Saša, Saška, Sašenka (otec), Alex, Alexandra (muz)… a minule som si tu precitala, ze Saša je pekne hnusne meno 🤷♀️😅
Silvia
neznasam mena richard juraj sofia
Ja som celkom prekvapená koľko krát sa tu spomenula meno Dominika. Ja mám averziu voči menu Jozef.
Nepáči sa mi moje meno Lenka, normálne ho až neznášam. Potom ešte Rebeka, Vivien, Dominika, Katarína. Z mužských mien Tobias, Matias, Juraj, Jozef, Bruno.. no je toho viac
@anonym_autor to záleží od osoby. Väčšinou sú to mená ľudí ktorých poznáme a neznášame ich, alebo potom mená ako je Sandokan, Angelika... Tie nedáva nikto normálny. A potom ak sa zaujímaš o numerológiu tak môžeš dať meno aj podľa numerológie. Je veľa možností.
Muzske vsetky, ktore koncia na "ik" (patrik, dominik, frederik...)
A asi ultimatne najhorsie je Timur 🤮🤮🤮
Lenka Andrea a Michaela
Ešte aj ženy poznám s týmto menom a všetky sú to kravy 😂
@anonym_autor Viac je podľa mňa v kalendári tých, ktoré sú dnes nepoužiteľné, napr. taký Tichomír, Bonifác, Pravoslav, Hortenzia, Filoména, Jela.......
Nepáčia sa mi-
Jakub-Kubo
Kristián-Kiko
Filip-Fifo
Dominika,Dominik-Domina,Domino
Dominika, Veronika
Lenka Andrea a Michaela
Ešte aj ženy poznám s týmto menom a všetky sú to kravy 😂
@anonym_54575d sestra je Lenka a ona je fakt zlata baba a hlavne normalna 🤣
Kristián a Filip, lebo ich prznia zdrobneninami Kiko a Fifo 😅🫣
@anonym_a4da5b kamoška má Kristián a Filipa. Volá ich Kiko a Fifo 😂😂
@anonym_autor Sebastián
Mne sa nepáčia ženské mená, ktoré sú v základnom tvare ukončené na -ka, a z mužských sa mi nepáči Marián, Adrián, Marcel, Mário, ale teda predýchala som dcérinho frajera s jedným z tých mien 😀 teda samozrejme nemám nič proti nositeľom týchto mien, skôr je to o tom, že ja sama by som takto nikoho nenazvala.
Liliana, Lily, Liana, Nikolas, Sebastian, Mat(h)ias, Marko,
@anonym_a4da5b kamoška má Kristián a Filipa. Volá ich Kiko a Fifo 😂😂
@vkatush kiko je hrozneee
Dorota, Eliška, alžbeta, šimon,
Asi všetky kde je š a ž.
Dorota mi príde ako nadávka, nemôžem za to.
Liliana, Lily, Liana, Nikolas, Sebastian, Mat(h)ias, Marko,
@anonym_e93a4f mame rovnaky vkus
A ešte Olívia. To je pre mňa strašne škaredé meno 🤷🏻♂️ Dominika detto.
Inak som prekvapená koľko ľuďom sa nepáči to.meno 😅
Dorota.hortenzia.tichomir.gertruda to absolutne...a tiez mam averziu na sofiu a jakuba
@anonym_autor Damián, Patrik

@anonym_autor Uršuľa, Gertrúda.
@estellas Hildegarda, Helga, Gudrun, Ingeborg, Brunhilda..;)