Aké mená sa vám nepáčia?
Mate take meno, ze ak stretne tak volajucu sa osobu, ze si vyslovene poviete fakt zle meno?
@anonym_autor Ako samotne krrstne meno by mi asi prislo divne iba Adolf. Ale niekedy nechapem pohnutky rodicov pri urcitych kombinaciach krstneho mena a priezviska. Napriklad som mala suseda, ktory bol priezviskom Vlado. A krstne Vladimir, cize samozrejme tiez Vlado 🙂
@anonym_autor Marcel, Marcela, Miro, Mira, Marta, Dušana, Dušan, Broňa, Braňo, Tibor, Karol, Vlado, Janka, Jana, Danka, Dana, Magda, Ružena, Kevin, Sebastián, Samuel, Samo, Pankrác, Servác, Bonifác, Ľudka, Ľudo, Renáta, Silvia, Luba, Ľuboš, Kata, Kačena, Jano, Vivien
@anonym_autor Ako samotne krrstne meno by mi asi prislo divne iba Adolf. Ale niekedy nechapem pohnutky rodicov pri urcitych kombinaciach krstneho mena a priezviska. Napriklad som mala suseda, ktory bol priezviskom Vlado. A krstne Vladimir, cize samozrejme tiez Vlado 🙂
@marianarem ja som mala spolužiaka Marek Marek 🤦♀️
@anonym_54575d sestra je Lenka a ona je fakt zlata baba a hlavne normalna 🤣
@jablkovastrudla Veď nie všetky sú kravy, ale zrovna tie čo poznám. A všetky sedlane.
@anonym_autor Teraz budem za hnusnú, ale všetky typické tradičné slovenské mená plus všetky Sofie, Emy atď…
@anonym_autor Teraz budem za hnusnú, ale všetky typické tradičné slovenské mená plus všetky Sofie, Emy atď…
@nikoletta1712 myslíš také tie sedlacke Anča, Viera, Beta, Jožo,Jano, Paľo, ? 😆😆
@anonym_6c9d37 presne rovnako volajú aj mňa… ale to že je to hnusné meno, to som našťastie nečítala 😂
@nikoletta1712 myslíš také tie sedlacke Anča, Viera, Beta, Jožo,Jano, Paľo, ? 😆😆
@nufafa Eva, Jana, Zuzana, Katarína, Mária, Ľubica, Monika, Lucia a všetky tomu podobné…
@nufafa Eva, Jana, Zuzana, Katarína, Mária, Ľubica, Monika, Lucia a všetky tomu podobné…
@nikoletta1712 ale to nie sú tradičné slovenské mená. Sa dovzdelaj.
@anonym_dca126 ale sú. že nemajú slovenský pôvod je iná vec. ale na svk sú tradičné..
@anonym_autor Dezider a Blanka. Potom vselijake take tie zvlastne mena ako Kvido, Svatava, Gertruda. Ostatne - to uz zavisi od toho, aky je ten konkretny clovek.
Nepáči sa mi moje meno Lenka, normálne ho až neznášam. Potom ešte Rebeka, Vivien, Dominika, Katarína. Z mužských mien Tobias, Matias, Juraj, Jozef, Bruno.. no je toho viac
@226lenka ja, tiež 🫡
Neriešim mená ostatných 🤷
To že ja by som svoje deti tak nepomenovala neznamená, že teraz budem to meno neznášať. Každý sa nejak musí volať a môj život to nijakým spôsobom neovplyvňuje
Ja mám takúto averziu voči menu Jozef. Jej následkom je, že som ešte v živote neoslovila menom vlastného manžela 🤣🤣🤣 Našťastie ho tak neoslovuje takmer nikto, takže nevadí. Zo ženských nemusím Miu, Sofiu a Vanesu. Ale tiež sa to nevzťahuje na konkretne osoby, len mi tie mená "neznejú".
Stela, Sara, Jara, Mira, Viera, Gabriel/a, Milan, Dušan, David, Samuel, Liana, Liliana, Božena, Hana, Anna, Marta, Mária, Jozef,Kristián, Tomáš, Bohuš, Vlasta, Ján, Slava/o, Dana, Daniela, Mia
Stela, Sara, Jara, Mira, Viera, Gabriel/a, Milan, Dušan, David, Samuel, Liana, Liliana, Božena, Hana, Anna, Marta, Mária, Jozef,Kristián, Tomáš, Bohuš, Vlasta, Ján, Slava/o, Dana, Daniela, Mia
@anonym_537da8 Rebeka, Vivien, Sofia, Vanesa
@anonym_537da8 Rebeka, Vivien, Sofia, Vanesa
@anonym_537da8 Vlastimil, Ľubica/Luboslava ….vsetky tie tradične mena a ich varianty sa až nepríjemne vyslovujú a tie nové moderne otrepané a gýčové
Ja mám takúto averziu voči menu Jozef. Jej následkom je, že som ešte v živote neoslovila menom vlastného manžela 🤣🤣🤣 Našťastie ho tak neoslovuje takmer nikto, takže nevadí. Zo ženských nemusím Miu, Sofiu a Vanesu. Ale tiež sa to nevzťahuje na konkretne osoby, len mi tie mená "neznejú".
@vroni a ako ho oslovujes?
Katarína, Dominik, Dominika, Oliver, Jerguš, Eliáš, Tadeáš, Šimon, Adrián, Kristián, Ondrej, Július, Veronika, Nicolas, Igor,...
Andrea 😫
Ešte také tie ženské verzie mien Romana, Dušana
@vroni No to je tiež meno ktoré by som nedala, Jozef je oficiálne a hlavne dospelého chlapa ako oslovovať? Jožko? To znie ako keby bol škôlkár. Jožo za mňa zase znie hrubo a nepekne. Jojo sa hodí tiež maximálne pre dieťa...
@vroni No to je tiež meno ktoré by som nedala, Jozef je oficiálne a hlavne dospelého chlapa ako oslovovať? Jožko? To znie ako keby bol škôlkár. Jožo za mňa zase znie hrubo a nepekne. Jojo sa hodí tiež maximálne pre dieťa...
@marsmykkok svagra volame Dodo

Hned ma ako prve napadlo Erika, nepaci sa vobec. A potom Dusan, Robert, Jozef, Rudolf, Milan, Frantisek, Viliam, Miroslav, Radoslav, Maria, Jana, Kristina