Aké sú vaše názory na meno Peter?
Ahojte 🙂
Mate niektora doma syna menom Peter? Ste spokojne s vasou volbou aj po rokoch? U nas je to horuci kandidat, zvazujeme este Matúša a Daniela, ale 1. miesto ma Peter.
Dakujem. 🙂
@anonym_autor Peter je pekne, ale budu ho volat Peťo a to uz take pekne nie je. Napriek tomu by som dala. Medzi Mateami bude jediny.
Nenadchne a neurazi, taka bezpecna volba 😃 ako velke plus vidim to, ze v hocijakom jazyku je v podstate rovnake, takze kludne by som ho dala.
Peťo je fajn meno. Silný význam, silný nositelia tohto mena.
Určite bude v škôlke jediný a bude zaujímavý
@anonym_autor poradili sme minulý rok jednej známej a dala mu ho....🙂👍 chcela Toma, či Tea, úplne od veci k priezvisku, teraz behá malý Peťko
Peter bol v móde zač. 60tych rokoch.
Za mňa nie, ale ak sa páči tebe - nie je o čom.
Manžel je Peter 🙂 ja som Petra...tak asi tak, už som to tu písala, že syn z pochopiteľných dôvodov Peter nie je ale mne sa to meno páči aj Peťo, Peťko sa mi páči. Takže ja hlasujem za.
Za mňa áno, pekné meno. V mojom okoli je to dosť frekventované meno vo všetkých vekových kategóriách.
@anonym_autor Je to nádherné meno, lebo sa tak volám.
Môj priateľ je Peter a podľa mňa je to krásne meno, nedá sa mu škaredo povedať, aj on sám je spokojný ... Poznám aj iných Petrov, asi v každom veku, najmladší má 8 rokov 😉
@anonym_autor Nic tym nepokazis. V pohode. Moj krstny je Peter a mam viac Petov v okoli a jedna kolegynka ma maleho syna s tymto menom.
Môj priateľ je Peter a podľa mňa je to krásne meno, nedá sa mu škaredo povedať, aj on sám je spokojný ... Poznám aj iných Petrov, asi v každom veku, najmladší má 8 rokov 😉
@anonym_d3f708 brata som volala peter sveter kilometer … a už ďalej neviem, ale bolo toho viac 😂 strašne to neznášal…
@anonym_d3f708 brata som volala peter sveter kilometer … a už ďalej neviem, ale bolo toho viac 😂 strašne to neznášal…
@biba_18 Ja muzovi sem tam poviem "Peter, klobás meter" 😃
@anonym_autor taká neutrálna klasika. Nenadchne a neurazì. Ja som za Matúša
Pekne meno, taka klasika
@anonym_autor Moj muz je peter a neni za to rad, lebo petov je strasne vela. Ked sa na ulici zakrici peter, tak sa piati otocia
@anonym_autor Jasne, Peter je super ! Aj my mame Petuska, je jediny siroko-daleko ! 🙂
@anonym_autor Peter je pekne, ale budu ho volat Peťo a to uz take pekne nie je. Napriek tomu by som dala. Medzi Mateami bude jediny.
@beata_k môj syn je Peter a nikto ho Peťo nevola. Ani v škôlke ho tak nevolali ani v škole. Doma ho voláme Peter alebo Petrík.
Je to krasne meno, nikto v triede sa tak nevola. Takze autorka za mna určite áno 😉.

Solidny vyber. Neda sa nim nic pokazit, nie je az take caste, vela zdrobnenin, medzinarodne, hodi sa snad ku kazdemu priezvisku 👍 tie ostatne dve su tiez pekne ale trocha otrepanejsie