Aké unikátne meno pre chlapca navrhujete?
Ahojte, aké mená pre chlapca ? Tak premýšľam, že pre dievča je oveľa viac možností. Chlapčenské mená sa len tak opakujú sami Michal, Peter,Jano,David Tomáš, Lukas, Adam, Martin,Alex,Roman,Boris atď. 😱 Ja moc nechcem z týchto žiadne. Ale zas ani žiadnu exotiku. 🤷 Napadá vás aj niečo iné ďakujem za každý tip.
Gabriel, Vincent, Miloš, Zdeno, Karol....atď. veď otvor kalendár a choď podľa mien...
To si už musíš vymyslieť ty s mužom. Vaše dieťa a to dieťa bude žiť s tým menom celý život. Každému sa páči iné. Mne sa páčia mená mojich detí a im tiež 😄 Ale keby bol tretí chlapec bol by Max haha
Maximilian, xavier, alexander, gregor, jergus, teodor, oliver, eduard, timotej, tibor
Dalibor, Viktor, Alan, Marcel, Urban, Norbert, Oliver, Filip, Ľuboš, Kristián, Milan, Oto
z každého mesiaca v roku som si vytiahla jedno meno, ktoré sa mi páčilo najviac... ako ti to ladí k priezvisku....
My máme Alana, a pre nás je to dokonalé spojenie vlastne slovenského a troška zaujímavejšieho 🤎
V mojom okolí sú tieto chlapčenské mena, možno ťa niečo záujme: Damian, Jonáš, Jonatan, Gregor, Matyáš, Eduard, Gorazd, Bernard. Nikolaj.
Matus, Mathias, Richard, Viktor, Samuel, Leo, Leonard, Oliver, Gabriel, Gregor, Eduard, Darius, Damian, Tobias
My máme doma Artura 💙 pre mňa najkrajšie meno, je v slovenskom kalendári, je trosku aj zahraničné a pasuje k priezvisku dokonale
@bu1bu ale to je veĺmi zaujimave a ešte Gorazd..nestretla som naživo ešte takéto mená
Urban, Svätopluk, Konštantín

Ja mám Tobias,Maxim a Oliver ☺️