Ako nazývať chlapca menom Andreas?
Ahojte žienky. S partnerom čakáme tretieho chlapca a tentojrát výber mena padol na mňa (pri prvom sme sa zhodli 50 na 50, pri druhom si priateľ vyprosíkal meno, tak teraz vyberám meno ja). Pôvodne som premýšlala nad Adriánom, chcela som mať v skratke Aďa, ale partner má v práci kolegov, ktorých synovia sa takto volajú a že či ho naozaj chcem sa ma spýtal (a že ženy sú fajnové pri výbere mena😂). Tak som hľadala podobné varianty a veľmi sa mi zapáčilo meno Andreas. Nepoznám veľa chlapcov s týmto menom, ak máte doma Andreaska, ako mu hovoríte??? Dá sa aj Andreasom hovoriť Aďo alebo to je už moc odveci???
Poznám jedného Andreasa. Voláme ho Andreas.
Alebo Adorián
Znama ma Andreasa vola ho Andreas alebo Andreasko, podla mna netreba silou mocou prezyvky
Máme Andreasa v rodine a voláme ho v skratke Andy, príde mi to krajšie ako Aďo ❤
Tak daj Andrej,to je skoro rovnake ako Adrian,abaja su Aďovia.
@farebnypapagaj andreja už máme v rodine❤️
Máme Andreasa v rodine a voláme ho v skratke Andy, príde mi to krajšie ako Aďo ❤
@anonym_169d97 áno, ale aďušo je asi také domáckejšie ako Andy, aj keď s Andym vôbec nemám problém.
@anonym_169d97 áno, ale aďušo je asi také domáckejšie ako Andy, aj keď s Andym vôbec nemám problém.
@trullinka daj Adrian. Však kolegovia nebudú v živote vášho syna 100 rokov. Boli by mi úplne jedno aké mena moju mužovho kolegu synovia
@trullinka Andreas je pekne meno. Skratka moze byt Andy. V zahranici by si nemala co riesit, no tuna je skor rozsirene v romskej komunite.
Zalezi, ako sa volaju ostatne deti + priezvizka. Aby to pekne ladilo...Aďo prosím nie🙈
@farebnypapagaj andreja už máme v rodine❤️
@trullinka tak dajte Ondreja a budete ho volať Oďo
My voláme Adama Aďo. Aj to je možnosť.
Zalezi, ako sa volaju ostatne deti + priezvizka. Aby to pekne ladilo...Aďo prosím nie🙈
@anonym_3c5cb4 najstarší je Markus, pre toho žiadnu prezývku okrem zdrobneniny nemáme a mladší je Šimon, tomu hovoríme buď tiež zdrobneninou alebo Šimi, keďže staršiemu synovi sa to tak ľahšie vyslovuje, obidvaja majú aj stredné mená, ale tie by som si nechala pre seba🥹
@trullinka alebo po domácky Andík?? 🙂
Preco davate meno a potom ho nasilne menite? Anderas je pekne samo o sebe, ziadny Adko a pod
To ako by si o mne pisala. Tiez som chcela Adriana ale nakoniec sme dali Andreas. Volame ho Andy, Andík. Obcas Andreas ale v skole ho volaju Andy (zijeme v zahranici tak to vyslovuju Endy)
@anonym_3c5cb4 najstarší je Markus, pre toho žiadnu prezývku okrem zdrobneniny nemáme a mladší je Šimon, tomu hovoríme buď tiež zdrobneninou alebo Šimi, keďže staršiemu synovi sa to tak ľahšie vyslovuje, obidvaja majú aj stredné mená, ale tie by som si nechala pre seba🥹
@trullinka a taka klasika? Markus, Simon, Tomáš alebo Martin alebo Adam. Adrian sa mi k tomu veľmi nehodí.
Mne sa k sebe hodí Markus, Šimon a Adrián. Andreas sa mi k tomu nehodí. Poznám jedneho Andreasa a volame ho iba Andreas. Ak bola vaša prvá volba Adrián, tak by som kašlala na nejake deti kolegov.
no iste by som vyberala meno podla toho ci ma niekto take meno v praci, alebo rodine.. vsak vyber ake sa tebe paci, pokym to nie je surodenec alebo synovec, tak nech ma meno ake sa ti paci.
Poznám jedného Andreasa. Voláme ho Andreas.
@anonym_1e0115 to dáva zmysel 🙏
Poznám Andreasa a kolegovia mu hovoria André a doma ho volajú všetci Andreas.

Aďo ho môžeš volať aj keby bol oficiálne Kristián, je to len na tebe. Len ho naučte aj pravé meno.