Čo hovoríte na meno Šarlota?
Ahojte👋🏻
Čo hovoríte na meno Šarlota? Máte niekto doma? Ako ju voláte a ako reagovala rodina
Žiadne dievčatko s týmto menom nepoznám tak sa chcem informovať 🤗
Spolužiačka môjho syna sa tak volá a volajú ju všetci Šarlotka. Keď boli ešte v škôlke a nevedeli povedať "r", tak to bola Šalotka, ako tá cibuľa, ale inak v pohode meno keď už všetci vedia povedať r 😂
@anonym_autor Nepáči sa mi, lebo znie veľmi tvrdo, ale to je úplne jedno, ak sa páči tebe. Ak by som mala v okolí nejakú Šarlotu, zdrobnene by som ju volala Lotka, a keď by bola väčšia, tak Lottie (Loty).
Mne osobne sa nepáči. Ale som toho názoru, že to je absolútne nepodstatné, pretože sa tak bue3 volať tvoje dieťa nie moje. Ale teda ak už tak by som určite dala verziu Šarlota. Šarlot znie tak nedokončene, vlastne ako Charlotte ale napísané štýlom píš ako počuješ čiže tak "rómsky". A k prezývka kým by bola malá tak asi Šarlotka, potom Šaja, ale ako hovorim...mne sa to veľmi nepáči, a Loty alebo Lotka už vôbec. No keď sa páči tebe tak smelo do toho
@anonym_autor ja by som urcite rozmyslala nad inym, mam susedu a ona ma sarlotu ako psa
Ďakujem baby rozhodujem sa ešte okrem Šarlotky medzi Sabinkou a Tatiankou len Šarlota mi príde najviac zaujímavá 🤗
Ďakujem baby rozhodujem sa ešte okrem Šarlotky medzi Sabinkou a Tatiankou len Šarlota mi príde najviac zaujímavá 🤗
@anonym_autor najmladšia Tatiana, čo poznám, má 35 rokov. Takže ak hľadáš neokukane a neutrálne meno, ktoré nikomu nič iné ako to meno evokovať nebude, určite stojí za zvazenie
@anonym_autor mame šarlotku, a volame je šarlotka alebo Lola, a je to brutal krasne vznesena meno.
@anonym_autor sabinka je pekne meno 🙂

mne sa veľmi páči