Elisa, Vanesa alebo Melisa? Výber mena pre dieťa
Ahojte rozmýšlam nad týmito menami. Ktoré si myslíte že je naj? Poprípade dôvody preco práve toto meno alebo prečo nie. Zaujíma ma aj iny pohľad na mena ako ten môj možno mi to pomôže sa skôr rozhodnúť. Mužovi sa páčia všetky.
@anonym_autor Ani jedno nie je pekné, aj keď ich je všade veľa. Zakričíš meno na ihrisku, pribehnú 3 dievčatká.
@anonym_autor Ani jedno nie je pekné, aj keď ich je všade veľa. Zakričíš meno na ihrisku, pribehnú 3 dievčatká.
@anonym_c79520 Este, keby napises otocia sa 3 dievcatka ok. Ale teda nezda sa mi, ze k cudziemu cloveku pribehne dieta, lebo zakrical jeho meno.
Ved pekne mas vsetky, muz suhlasi, tak v porodnici ked ju uvidite, vyberiete... my sme tiez az tak...
@anonym_c79520 vsade? nepoznam nikoho s tymto menom a to sa na nasom ihrisku premelie denne 200 deti
Denisa
mne sa páči Vaneska. Ale podľa mňa keď ju uvidíš, budeš hneď vedieť 🙂
tieto sa mi pacili, ked som mala asi 20 rokov, cize pred 30 rokmi, teraz by som nedala ani jedno
Ani jedno . Ale keď tak Elisa, aj keď v poslednej dobe toto meno na popularite veľmi rastie . Jedna kamoska ma 2 - týždňovú Ellisu- s dvomi L , druha pol ročnu Elissu - s dvomi S , ale či dve S ,dce L , alebo len po jednom . Stále je to to iste meno . Takze ked chceš niečo menej používané , tak v tejto dobe by som sa asi tomuto menu vyhla .
@anonym_c79520 nepoznám ani jedno dieťa s takým menom okrem Vanesi.
Nuž pravdu povedia, nepáči sa mi ani jedno. Ale tebe by sa nepáčili možno tie moje alternatívy. Každý sme iný.
Inak, ja som pri druhej dcére mala 5 alternatív a nakoniec som vybrala v pôrodnici úplne iné meno. Takže možno to je o aktuálnom pocite.
Nepáči sa mi ani jedno. Melisa to je medovka, Vanesa je z nich najškaredšie a Elisa je bežná laboratórna metóda na detekciu a kvantifikáciu špecifických látok (ako sú protilátky, hormóny či vírusy) v krvi.
@anonym_autor mne sa páči Vanesa. Elisa ma akosi neslovila, namiesto Melisy by sa mi páčilo Melánia
@anonym_autor Elisa...Vanesa a Melisa mi prídu také no ehm rómske to nechcem nikoho uraziť
@anonym_autor Elisa...Vanesa a Melisa mi prídu také no ehm rómske to nechcem nikoho uraziť
@anonym_c17f0b presne toto aj mna napadlo ako prve. Elisa je pekne.
Mame Melissu, teraz má už 12 rokov a na celej škole sú len 2..ja som si to meno ‘priniesla zo zahranicia’ a neskôr som videla značka čaju, topánok atd..🫣volame ju aj Mel, Meli..ona je spokojna.Vanesa sa mi nepáči, ešte Elisa je pekne..a teda sú to take ‘romske’ mena, resp.casto využívané v rómskej komunite a moja je ešte taka tmava🫣

@anonym_autor napis ci je druhe meno kratke alebo dlhe , pripadne na ake pismeno zacina... takto zfleku to tazko povedat.. ale asi Melisa