icon

Ema alebo Emma? Pomôžte nám s rozhodnutím!

buduca_mamicka007
Včera o 18:38

Poradte, mame dilemu 🙂

stellarstar
Včera o 18:39

Emma

motylik2559
Včera o 18:41

@buduca_mamicka007 Tazko povedat, lebo obe by si vyslovovala zrejme rovnako😁😁😁 ci?

luciaruz
Včera o 18:42

Ja by som dala podla priezviska. Ak by znelo rýdzo slovensky, tak Ema.

anonym_cbe3f5
Včera o 18:45

Ema 🙂, Emka 🙂

anonym_36cec0
Včera o 18:46

Ema. Aký význam majú dve m?

anonym_c9602b
Včera o 18:47

Ani jedno. Je to extrémne otrepané meno, tým pádom je gýčové a nijak originálne ani výnimočné. Ale urobte ako uznáte za vhodné, je to v podstate to isté, jedno M navyše z toho iné meno nerobí.

anonym_01a43d
Včera o 18:54

Rozmyslala som nad niecim podobnym pri mene Stela/Stella a napadlo mi, ze to naozaj chcem vzdy diktovat Stella ale s dvomi l?😄 Ale to len taky moj postreh

manushka
Včera o 19:09

S jedným M, ver mi poznám to, mam v mene dve N a mám s tým večne problém, či to bolo v škole alebo hocikde kde mi píšu meno, vždy musím zdôrazňovať, že mám v mene dve N🤦‍♀️🤦‍♀️ a aj tak tam napíšu jedno 🙈🙈

luliu
Včera o 19:15

Ema

anonym_9c0809
Včera o 19:25

Žiadna Em(m)a. 🥴

oceanahory
Včera o 19:34

@buduca_mamicka007 Podla mna Emmma, cim viac m tym lepsie 👍.
Sorry, musela som 😁, ale inac je to uplne jedno...

lenka.25
Včera o 19:41

Mám Emu a Stelu . Viac sa mi to páči , hlavne pisanym písmom s jedným m/l . Nemám zahraničné priezvisko , tak nebolo o com .

anonym_24382a
Včera o 20:14

1 m - inak bude neuste vysvetlovat ze sa pise s 2...

haley7897
Včera o 20:21
@manushka

S jedným M, ver mi poznám to, mam v mene dve N a mám s tým večne problém, či to bolo v škole alebo hocikde kde mi píšu meno, vždy musím zdôrazňovať, že mám v mene dve N🤦‍♀️🤦‍♀️ a aj tak tam napíšu jedno 🙈🙈

@manushka moja dcéra ma jedno L - Ela a vsade jej píšu dve... nevyhras 🤣 kto vedel ked sa narodila, ze sa prestahujeme... 🤷🏽‍♀️

anonym_1b3192
Včera o 20:22

Mmaria alebo Pallo 🙂 🙂

msnesquik
Včera o 20:29

Emu nieee, tolko deciek mame v skole s tymto menom 🙈

anonym_5c9aa4
Včera o 21:10

@buduca_mamicka007 Mám Emmu, má 15 a svoje meno miluje! A ja tiež. A nikdy by som si na žiadne meno nedovolila napísať, že je gýčové alebo trápne, otrepané atď. Každé meno vie byť krásne a originálne meno ani neexistuje. A páči sa mi Ema aj Emma.

klaudia1702
Včera o 21:36
@lenka.25

Mám Emu a Stelu . Viac sa mi to páči , hlavne pisanym písmom s jedným m/l . Nemám zahraničné priezvisko , tak nebolo o com .

@lenka.25 my máme tiež Stelu a Emu 😀 v priezvisku máme dve l, takže viac sme nezdvojovali 😀

nelinka888
Včera o 22:23

Pri vyslovovaní je to jedno a vizuálne by som dala asi Emma, to sa mi páči viac 😉

talia16
Včera o 22:34

Ema + dlhé priezvisko, Emma + krátke priezvisko

evaachesa
Včera o 22:51

Ema

sisaka
Včera o 23:09

Emma

anonym_eaad4e
Dnes o 04:15

keď sa bude učiť písať, z praktického hľadiska bude ľahšie jedno M

anonym_b55e8a
Dnes o 06:27
@anonym_01a43d

Rozmyslala som nad niecim podobnym pri mene Stela/Stella a napadlo mi, ze to naozaj chcem vzdy diktovat Stella ale s dvomi l?😄 Ale to len taky moj postreh

@anonym_01a43d presne toto som chcela napísať. Ja mam síce typické slovenské meno, avšak v priezvisku namiesto Y, ktorý v danom priezvisku v 99% býva, mám mäkké i. Vždy diktujem ,,XXXXXová s mäkkým i" .. to isté keď mám niekde nadiktovať mailovú adresu. A koľko krát mám aj v dokumentoch automaticky písané Y. Takže kvôli tejto ,,skúsenosti" jednoznačne Ema s jedným M.
Mám aj kolegyňu Mariannu a tá má tiež automaticky skoro všade iba jedno N, pokiaľ nepripomenie, že má 2N - tiež má Stelu ale iba s jedným L - asi tiež skusenosti 😅

mamulienka0
Dnes o 08:49

EMA 🙂

anonym_59a8e4
Dnes o 08:54

ema určite