Hodí sa meno Leo iba pre psa?
Je podľa vás meno Leo čisto iba Leo meno pre psa ? Ja už nezvládam tých ľudí,jasné chápem dám meno aké sa mne páči ale to už není normálne že každý v okolí hovorí , že to je meno pre psa. Ako sa pozdáva vám?
Poznam psa menom Leo a poznam aj cloveka s menom Leo.
Dokonca poznam psa menom Linda, ci Mia 🤷
Ano poznam 3 psy co sa tak volaju, takze ja oaobne by som tak dieta nenazvala, hoci meno samo o sebe je pekne.
Ja poznám psov Adam, Eva, Emma atď..
Nerieš ostatných.
Ty nechceš dať dieťaťu psie meno, to naopak oni dali psom ľudské meno.
Preboha ľudia, veď už kľud s tým porovnávaním so psami. To čo je toto za “móda”? Pre veľa ľudí je domáci miláčik člen rodiny, a teda dostane ľudské meno a správajú sa k nemu aj ako k človekovi. My máme v okoli psov s menami Linda, Bruno, Hugo, Eli, Bela… Zároveň sa tieto mená objavujú aj medzi deťmi. A čo teraz? Leo je pekné meno, bežné v kalendári. Vôbec nerieš, či dá niekomu páči alebo či by ho niekto dal svojmu psovi.
Presne, veď aj ten pes je len človek. Skôr pozor na to, aby sa to ako-tak hodilo k priezvisku.
U nas maju psov: Hugo, Julius, Artur, Filip a aj Leo. Takze teraz nedavajme tieto mena detom 🙈 Leo je krasne meno, Leonard ma aj velmi pekny vyznam mena. Je to bezne meno v zahranici, u nas je tiez uz celkom popularne. V kalendari normalne je, tak neviem kde je problem.
Za mna uplne ok, v nasom okoli mala jedna pani psa menom Miso a jeden pan svoju fenku pomenoval Lenka..
Môj syn je Leonard a všetci ho volajú Leo. Doma ho voláme Leonard. Má 17 rokov a veľakrát mi poďakoval za to, aké som mu dala meno. Veľmi sa mu páči a je s ním úplne stotožnený a nevie si predstaviť, že by sa volal inak. Daj dieťaťu meno aké cítiš že bude správne a aké sa páči tebe. Inak žiadne posmešky ani porovnávanie so psami nezažil.
Ďakujem vám za odpovede, potešili ste ma 🙂))
Že ťa toto trápi.
Môj pes sa volá ako polostrov :D predošlá mala ľudské meno.
Aj keby 350 detí okolo mňa malo to isté meno a volal by sa tak dinosaurus tak by ma to vôbec nezaujímalo lebo ma absolútne nezaujíma kto čo rozpráva.
Daj také meno aké sa páči tebe
Nas maly je Leo a teraz uz mame v okoli aj 2 psov s tym menom ale je mi to fuk. Meno sa nam hned pacilo obom, nad inym sma neuvazovali, hodi sa k priezvisku aj k malemu a ja som s nim maximalne spokojna 😊
No ja nepoznám jediného psa menom Leo. Mala som spolužiaka Lea a nikto nikdy neriešil jeho meno. A pristalo mu.
Poznam Lea, chalan vysokoskolak.nikto sa mu nesmeje, normalne meno. Psa Lea nepoznam ale poznam vlciacku Zuzu