icon

Inšpirácie na meno pre dievčatko, ktoré sa narodíí v apríli

Včera o 13:56

Ahojte, prišla som si po nejaké tipy na pekné mená, v apríli čakáme dievčatko, staršia dcérka je Lucia, tam bola voľba jasná. Tak možno tu nájdem nejakú peknú inšpiráciu 🙂

Strana
z2
anonym_00281c
Včera o 13:58

K Lucii Juiia. Nadčasové krásne menä. Aj sa spodobujú.

anjelicek26
Včera o 14:01

Ako pise kocka vysie, tam nic velmi exotickeho asi nie, Julia, Gretka, Klarka, Johanka, Terezka, Anna... tych krasnych mien je vela.

herika
Včera o 14:01

Júlia je krásne meno ... keby som mala dcéru, tak je urcite Júlia 🙂

martinkatinka
Včera o 14:05

Ja som chcela dceru Juliu, ale nakoniec mame Samka.

trendyy
Včera o 14:11

Moja je Julianka 🙂

marusiao
Včera o 14:16

Laura, Simona, Natália

226lenka
Včera o 14:21

Diana, Júlia

anonym_2f273a
Včera o 14:26

@anonym_autor Dominika, Lenka, Adela, Petra, Daniela.

anonym_2bdf50
Včera o 14:33

Mená detí nemusia ladiť. Je to o tom, čo sa tebe a mužovi páči. Môžeš skúsiť porozmýšľať nad Hortenzia, Gertrúda, Gizela, Olympia... Ale keby si aj tak chcela reálne niečo k Lucii, tak Ladislava alebo Lujza.

anonym_dc34f4
Včera o 15:18
@anonym_2bdf50

Mená detí nemusia ladiť. Je to o tom, čo sa tebe a mužovi páči. Môžeš skúsiť porozmýšľať nad Hortenzia, Gertrúda, Gizela, Olympia... Ale keby si aj tak chcela reálne niečo k Lucii, tak Ladislava alebo Lujza.

@anonym_2bdf50 živo som si predstavila, ako po nej na ihrisku voláš "Gertrúda, poď sa napiť!" V škôlke deti "Hortezia, sa nechce so mnou hrať" Gizela, Ladislava rovnako hrozné. Prepáč, ale keď si niečo podobné dala vlastnému dieťaťu, nemá to ľahké.

anonym_5eeb79
Včera o 15:29
@anonym_2bdf50

@anonym_2bdf50 tiež nechápem ako sa hodí k sebe Lucia a Ladislava, jedine co ich spája je to prvé písmenko 😄

lucka_ke
Včera o 15:45

sesternica má Luciu a Líviu

anonym_2bdf50
Včera o 15:53
@anonym_dc34f4

@anonym_2bdf50 živo som si predstavila, ako po nej na ihrisku voláš "Gertrúda, poď sa napiť!" V škôlke deti "Hortezia, sa nechce so mnou hrať" Gizela, Ladislava rovnako hrozné. Prepáč, ale keď si niečo podobné dala vlastnému dieťaťu, nemá to ľahké.

@anonym_dc34f4 každému sa páči niečo iné a mimochodom, na také mená existujú aj prezývky, ale to tebe môže byť jedno však 😉. Potom sa ale neozyvaj keď niekto okritizuje meno tvojho dieťaťa, pretože to presne robíš ty. Ja preferujem originalitu pred gýčom a je to moja vec 😊. Ty očividne spadas do väčšiny, ktorá sa riadi tým, kto si čo myslí. PS : Keď chcú deti šikanovať, nájdu si akúkoľvek zámienku, takže áno, aj Zuza, Ema, Laura, Kristína a pod. môžu byť obeťami šikany. Pá 😂☺️.

elz1920
Včera o 15:57

Moje sú Erika, Lucia, Zora.

anonym_758676
Včera o 16:11

@anonym_autor pre inšpiráciu kamarátka má Luciu a Olíviu, keď boli malé samé sa oslovovali Lulu a Lily 🙂

biba_18
Včera o 16:14

hlasujem za simonu

anonym_7d4bbf
Včera o 16:17

@anonym_autor Linda, Laura, Lívia/Olívia, Klára, Diana, Alica, Michaela.

martinmmartin
Včera o 16:29

Tak urcite dalsia Sofia a ked bude este chlapec tak Burgas

talia16
Včera o 16:46

Páči sa mi kombinácia Lucka a Alicka a poznam aj Luciu a Lindu, Luciu a Lenku, Luciu a Natáliu, Luciu a Silviu

anonym_695848
Včera o 17:02

Marína, Karolína

anonym_ad9050
Včera o 17:12

My máme Lenku

janinah
Včera o 17:50
@anonym_ad9050

My máme Lenku

@anonym_ad9050 aj my,Lenka a Lucka

jablkovastrudla
Včera o 18:04

Ja som mala pre dceru vybrate meno Klara, este sa mi velmi paci Alica. Pre dievca by som mala z tych peknych mien asi problem vybrat 🙂

anonym_3f74d1
Včera o 18:10

Andrea😇

simona_307
Včera o 18:30

A nerozmýšľali ste nad tým tak, že by sestričky mohli mať meniny v rovnakom mesiaci? V decembri majú meniny, okrem Lucie, aj ďalšie pekné ženské mená, napr. Barbora, Adela, Ivana.

anonym_2d901f
Včera o 18:40
@anonym_2bdf50

@anonym_2bdf50 podla mna si robis srandu s tymi menami 🫣😂 Este ti tam chybaju Hedviga, Skolastika, Kunikunda, Ignacia, Dezidera, Branislava 👌

lucia147852
Včera o 18:50
@anonym_2d901f

@anonym_2bdf50 podla mna si robis srandu s tymi menami 🫣😂 Este ti tam chybaju Hedviga, Skolastika, Kunikunda, Ignacia, Dezidera, Branislava 👌

@anonym_2d901f a Františka 😀

lucia147852
Včera o 18:52

Ja mám Oliviu a Viktoriu. Že to ladí je len náhoda. Nevyberala som podľa toho. Keby mam ešte dcéru bola by Emília. Asi som zaťažená na mena končiace “ia”🤣😅

zuzikak
Včera o 18:54

Lucka, Julia, Anicka, Andrejka, Karolinka, Olivia - tych dievcenskych je vela. Niekde som videla ci citala radu, ze si mas prestavit ,ze na to dieta sa hnevas a kricis na neho. Ak sa ti bude pacit ako to znie, tak to je to spravne meno 😀

anonym_00281c
Včera o 19:14
@anonym_dc34f4

@anonym_dc34f4 ona len drista, podľa mňa to nemyslí vážne

Strana
z2