icon

Inšpirácie na meno pre dievčatko, ktoré sa narodíí v apríli

5. mar 2026

Ahojte, prišla som si po nejaké tipy na pekné mená, v apríli čakáme dievčatko, staršia dcérka je Lucia, tam bola voľba jasná. Tak možno tu nájdem nejakú peknú inšpiráciu 🙂

Strana
z2
anonym_00281c
5. mar 2026

K Lucii Juiia. Nadčasové krásne menä. Aj sa spodobujú.

anjelicek26
5. mar 2026

Ako pise kocka vysie, tam nic velmi exotickeho asi nie, Julia, Gretka, Klarka, Johanka, Terezka, Anna... tych krasnych mien je vela.

herika
5. mar 2026

Júlia je krásne meno ... keby som mala dcéru, tak je urcite Júlia 🙂

martinkatinka
5. mar 2026

Ja som chcela dceru Juliu, ale nakoniec mame Samka.

trendyy
5. mar 2026

Moja je Julianka 🙂

marusiao
5. mar 2026

Laura, Simona, Natália

226lenka
5. mar 2026

Diana, Júlia

anonym_2f273a
5. mar 2026

@anonym_autor Dominika, Lenka, Adela, Petra, Daniela.

anonym_2bdf50
5. mar 2026

Mená detí nemusia ladiť. Je to o tom, čo sa tebe a mužovi páči. Môžeš skúsiť porozmýšľať nad Hortenzia, Gertrúda, Gizela, Olympia... Ale keby si aj tak chcela reálne niečo k Lucii, tak Ladislava alebo Lujza.

anonym_dc34f4
5. mar 2026
@anonym_2bdf50

Mená detí nemusia ladiť. Je to o tom, čo sa tebe a mužovi páči. Môžeš skúsiť porozmýšľať nad Hortenzia, Gertrúda, Gizela, Olympia... Ale keby si aj tak chcela reálne niečo k Lucii, tak Ladislava alebo Lujza.

@anonym_2bdf50 živo som si predstavila, ako po nej na ihrisku voláš "Gertrúda, poď sa napiť!" V škôlke deti "Hortezia, sa nechce so mnou hrať" Gizela, Ladislava rovnako hrozné. Prepáč, ale keď si niečo podobné dala vlastnému dieťaťu, nemá to ľahké.

anonym_5eeb79
5. mar 2026
@anonym_2bdf50

@anonym_2bdf50 tiež nechápem ako sa hodí k sebe Lucia a Ladislava, jedine co ich spája je to prvé písmenko 😄

lucka_ke
5. mar 2026

sesternica má Luciu a Líviu

anonym_2bdf50
5. mar 2026
@anonym_dc34f4

@anonym_2bdf50 živo som si predstavila, ako po nej na ihrisku voláš "Gertrúda, poď sa napiť!" V škôlke deti "Hortezia, sa nechce so mnou hrať" Gizela, Ladislava rovnako hrozné. Prepáč, ale keď si niečo podobné dala vlastnému dieťaťu, nemá to ľahké.

@anonym_dc34f4 každému sa páči niečo iné a mimochodom, na také mená existujú aj prezývky, ale to tebe môže byť jedno však 😉. Potom sa ale neozyvaj keď niekto okritizuje meno tvojho dieťaťa, pretože to presne robíš ty. Ja preferujem originalitu pred gýčom a je to moja vec 😊. Ty očividne spadas do väčšiny, ktorá sa riadi tým, kto si čo myslí. PS : Keď chcú deti šikanovať, nájdu si akúkoľvek zámienku, takže áno, aj Zuza, Ema, Laura, Kristína a pod. môžu byť obeťami šikany. Pá 😂☺️.

elz1920
5. mar 2026

Moje sú Erika, Lucia, Zora.

anonym_758676
5. mar 2026

@anonym_autor pre inšpiráciu kamarátka má Luciu a Olíviu, keď boli malé samé sa oslovovali Lulu a Lily 🙂

biba_18
5. mar 2026

hlasujem za simonu

anonym_7d4bbf
5. mar 2026

@anonym_autor Linda, Laura, Lívia/Olívia, Klára, Diana, Alica, Michaela.

martinmmartin
5. mar 2026

Tak urcite dalsia Sofia a ked bude este chlapec tak Burgas

talia16
5. mar 2026

Páči sa mi kombinácia Lucka a Alicka a poznam aj Luciu a Lindu, Luciu a Lenku, Luciu a Natáliu, Luciu a Silviu

anonym_695848
5. mar 2026

Marína, Karolína

anonym_ad9050
5. mar 2026

My máme Lenku

janinah
5. mar 2026
@anonym_ad9050

My máme Lenku

@anonym_ad9050 aj my,Lenka a Lucka

jablkovastrudla
5. mar 2026

Ja som mala pre dceru vybrate meno Klara, este sa mi velmi paci Alica. Pre dievca by som mala z tych peknych mien asi problem vybrat 🙂

anonym_3f74d1
5. mar 2026

Andrea😇

simona_307
5. mar 2026

A nerozmýšľali ste nad tým tak, že by sestričky mohli mať meniny v rovnakom mesiaci? V decembri majú meniny, okrem Lucie, aj ďalšie pekné ženské mená, napr. Barbora, Adela, Ivana.

anonym_2d901f
5. mar 2026
@anonym_2bdf50

@anonym_2bdf50 podla mna si robis srandu s tymi menami 🫣😂 Este ti tam chybaju Hedviga, Skolastika, Kunikunda, Ignacia, Dezidera, Branislava 👌

lucia147852
5. mar 2026
@anonym_2d901f

@anonym_2bdf50 podla mna si robis srandu s tymi menami 🫣😂 Este ti tam chybaju Hedviga, Skolastika, Kunikunda, Ignacia, Dezidera, Branislava 👌

@anonym_2d901f a Františka 😀

lucia147852
5. mar 2026

Ja mám Oliviu a Viktoriu. Že to ladí je len náhoda. Nevyberala som podľa toho. Keby mam ešte dcéru bola by Emília. Asi som zaťažená na mena končiace “ia”🤣😅

zuzikak
5. mar 2026

Lucka, Julia, Anicka, Andrejka, Karolinka, Olivia - tych dievcenskych je vela. Niekde som videla ci citala radu, ze si mas prestavit ,ze na to dieta sa hnevas a kricis na neho. Ak sa ti bude pacit ako to znie, tak to je to spravne meno 😀

anonym_00281c
5. mar 2026
@anonym_dc34f4

@anonym_dc34f4 ona len drista, podľa mňa to nemyslí vážne

Strana
z2