Je Tichomir vhodným menom pre chlapca?
Som tehotna, a vyberame s manzelom meno pre dieta. Tento tyzden ma meno Tichomir. Mne sa to meno zapacilo. Ale muz mi vravel cely zdeseny, ze a to na ihrisku budeme na neho volat - Ticho, Ticho? A, ked bude dobry tak ho budeme volat Tíško? Je to aj podla vas nevhodne meno pre dieta?
To nie je meno ale trest. Ty to dieťa chceš za niečo potrestať?
@anonym_autor v lepšom prípade ho budete volať Mirko. Ale je to naozaj z tých horších mien aj čo sa týka budúcnosti v škole.
Poznala som jedneho Tichomira, inak ako Miro mu nikto nepovedal, rovno daj Miroslav a bude vybavene nemusi vysvetlovat nikomu nic.
mala som sefa v AT, hoci teda original bol nieco medzi madarom a rumunom tusim... a kazdy ho volal Tyhy alebo Tychy (zamerne pisem tvrde y nech to znie ako ho volali). Mne sa to paci, je to fakt chlap s charizmou a slovom. Ako zaklad Tichomir sa mi nepaci
@anonym_autor Tak zase mne sa nezda, ze by clovek s tymto menom musel nejako vyslovene trpiet. Utrpenie je nieco ine, nez mat meno Tichomir. Ale je fakt, ze tazko sa vymysla nejake oslovenie. Ticho je nevhodne a pravdepodobne by bol Miro.
@anonym_autor Na strednej som mal spolužiaka Tichomíra. Chalani sme ho volali Tichon, dievčatá zase Tiško.
@anonym_autor rano tu bol Klaudius, teraz Tichomir...do tretice skus daco?
@anonym_autor rano tu bol Klaudius, teraz Tichomir...do tretice skus daco?
@anonym_6331be včera či kedy dárius 🙂
Mam kamarata co sa tak vola, predstavuje sa Miro
Pekné meno
Mne sa páči
Je to meno a nie nálepka kopni si
Keď už sa ti ti páči ten typ. Mien. Tak by som zvolila skôr verzie Mojmír, Radomir, Jaromír, Vladimír ap podobne
Pekné meno, netradičné. Skôr je na zamyslenie Tadeáš, Timotej, Lucas, Nino, Nikolas a podobné frekventované mená. Radšej Tichomír ako x-tý Lukáš, Jakub, Šimon.
Dnes sa tu riešil aj Klaudius a veľa ľudí ho ofrflalo, no oproti Tichomir je Klaudius úžasné meno.
Preco hladat hnrd prezyvky? Ved uz sa nauctr volat celym meno Tichomir je Tichomir ziadne Tisko ani Ticho. Tak isto ako napriklad Viktoria je Viktoria a nie Viki, Vika, Vikinka, Vikina, Vikus, Vivi, Vika a podobne. Takze ak sa ti paci to meno tak ako je tak ho daj a neries prezyvky.
Preco hladat hnrd prezyvky? Ved uz sa nauctr volat celym meno Tichomir je Tichomir ziadne Tisko ani Ticho. Tak isto ako napriklad Viktoria je Viktoria a nie Viki, Vika, Vikinka, Vikina, Vikus, Vivi, Vika a podobne. Takze ak sa ti paci to meno tak ako je tak ho daj a neries prezyvky.
@anonym_0f346a deti mu raz dva dajú prezývku . Čo stoho že ho doma tak budú volať keď deti raz dva vymyslia či v škôlke ,v škole

@anonym_autor manzel ma pravdu