icon

Je Tichomir vhodným menom pre chlapca?

19. aug 2026

Som tehotna, a vyberame s manzelom meno pre dieta. Tento tyzden ma meno Tichomir. Mne sa to meno zapacilo. Ale muz mi vravel cely zdeseny, ze a to na ihrisku budeme na neho volat - Ticho, Ticho? A, ked bude dobry tak ho budeme volat Tíško? Je to aj podla vas nevhodne meno pre dieta?

Strana
z2
anonym_8d89b0
19. aug 2026

@anonym_autor manzel ma pravdu

anonym_554a25
19. aug 2026

To nie je meno ale trest. Ty to dieťa chceš za niečo potrestať?

anonym_2548a8
19. aug 2026

@anonym_autor v lepšom prípade ho budete volať Mirko. Ale je to naozaj z tých horších mien aj čo sa týka budúcnosti v škole.

lusilla
19. aug 2026

Poznala som jedneho Tichomira, inak ako Miro mu nikto nepovedal, rovno daj Miroslav a bude vybavene nemusi vysvetlovat nikomu nic.

crazy_cat_lady
19. aug 2026

Nie, chudak dieta.., manzel ma pravdu

ladygina
19. aug 2026

A preco preboha zrovna toto meno? Ved chlapec by podla mna trpel cely zivot. 🙈

katkaseiner
19. aug 2026

mala som sefa v AT, hoci teda original bol nieco medzi madarom a rumunom tusim... a kazdy ho volal Tyhy alebo Tychy (zamerne pisem tvrde y nech to znie ako ho volali). Mne sa to paci, je to fakt chlap s charizmou a slovom. Ako zaklad Tichomir sa mi nepaci

marianarem
19. aug 2026

@anonym_autor Tak zase mne sa nezda, ze by clovek s tymto menom musel nejako vyslovene trpiet. Utrpenie je nieco ine, nez mat meno Tichomir. Ale je fakt, ze tazko sa vymysla nejake oslovenie. Ticho je nevhodne a pravdepodobne by bol Miro.

valria
19. aug 2026

@anonym_autor Tak mená na budúci týždeň si radšej ani nečítaj!;)

biba_18
19. aug 2026
@valria

@anonym_autor Tak mená na budúci týždeň si radšej ani nečítaj!;)

@valria prečo? taký nikola, to by sa teda mne aj páčilo 😒

parvinka0001
19. aug 2026

Panebože zase . To už od teraz tie deti neznášate ?

valria
19. aug 2026
@biba_18

@valria prečo? taký nikola, to by sa teda mne aj páčilo 😒

@biba_18 myslia tým Nikolu ako ženu, ale ak chce mať Teslu či Loupežníka, či juhošské vibes, prosím.

euka210
19. aug 2026

@anonym_autor nieeeeee a nieeeee, pocuvni v tomto chlapa, vyber ine

komir63
19. aug 2026

@anonym_autor Na strednej som mal spolužiaka Tichomíra. Chalani sme ho volali Tichon, dievčatá zase Tiško.

biba_18
19. aug 2026
@valria

@biba_18 myslia tým Nikolu ako ženu, ale ak chce mať Teslu či Loupežníka, či juhošské vibes, prosím.

@valria neviem koho tým myslia, ani kto sú to oni, lebo tam je iba nikola 😒 mne sa to meno páči ako chlapčenské meno, presne tak 😉

anonym_6331be
19. aug 2026

@anonym_autor rano tu bol Klaudius, teraz Tichomir...do tretice skus daco?

biba_18
19. aug 2026
@anonym_6331be

@anonym_autor rano tu bol Klaudius, teraz Tichomir...do tretice skus daco?

@anonym_6331be včera či kedy dárius 🙂

radula17
19. aug 2026

Určite mu také meno nedávaj

anonym_6e0e20
19. aug 2026

Mam kamarata co sa tak vola, predstavuje sa Miro

anonym_3a6fe9
19. aug 2026

Pekné meno
Mne sa páči
Je to meno a nie nálepka kopni si

zdenusa4
19. aug 2026

Je to prinajmenšom zvláštne meno, osobne by som také nevybrala.

negymama
19. aug 2026

Keď už sa ti ti páči ten typ. Mien. Tak by som zvolila skôr verzie Mojmír, Radomir, Jaromír, Vladimír ap podobne

anonym_27e0d5
19. aug 2026

Pekné meno, netradičné. Skôr je na zamyslenie Tadeáš, Timotej, Lucas, Nino, Nikolas a podobné frekventované mená. Radšej Tichomír ako x-tý Lukáš, Jakub, Šimon.

anonym_ac4806
19. aug 2026

Dnes sa tu riešil aj Klaudius a veľa ľudí ho ofrflalo, no oproti Tichomir je Klaudius úžasné meno.

anonym_965d02
Autor odpoveď zmazal
anonym_0f346a
19. aug 2026

Preco hladat hnrd prezyvky? Ved uz sa nauctr volat celym meno Tichomir je Tichomir ziadne Tisko ani Ticho. Tak isto ako napriklad Viktoria je Viktoria a nie Viki, Vika, Vikinka, Vikina, Vikus, Vivi, Vika a podobne. Takze ak sa ti paci to meno tak ako je tak ho daj a neries prezyvky.

parvinka0001
19. aug 2026
@anonym_0f346a

Preco hladat hnrd prezyvky? Ved uz sa nauctr volat celym meno Tichomir je Tichomir ziadne Tisko ani Ticho. Tak isto ako napriklad Viktoria je Viktoria a nie Viki, Vika, Vikinka, Vikina, Vikus, Vivi, Vika a podobne. Takze ak sa ti paci to meno tak ako je tak ho daj a neries prezyvky.

@anonym_0f346a deti mu raz dva dajú prezývku . Čo stoho že ho doma tak budú volať keď deti raz dva vymyslia či v škôlke ,v škole

ivicatolic
19. aug 2026

@anonym_autor vybavím si horor ticho....a potom Ticho de Brahé 😆👀

pr85
19. aug 2026

@anonym_autor Hrôza toto meno. Daj mu nejaké kresťanské.

ceresnicka111
19. aug 2026

Ticho mirko! 😆 Určite nieeee toto meno

Strana
z2