Krátke meno na A pre štvrtú dcéru
Ahojte. Manzel ma presvedcil, ze stvrty uz bude na isto chalan a bude sa volat Adam, ale pravdepodobne to bude zase dievca.
Mame uz vacsie slecny vekovo 15,14,11.
Muz je trochu sklamany, ale ja musim vymysliet meno.
Mame doma Adelu, Alicu a Annu.
Nejake kratsie meno na A vas nenapadne?
Manzel je Adrian a ja Andrea aj priezvisko mame na A…
Mne uz nic nenapada.
Doktor si nebol na 100% isty, stale sa nam babo otaca ritou. A este jedna otazka..Je naozaj pravda, ze niektori muzi vedia splodit len jedno pohlavie?
@anonym_autor amelia
Kolegyna sa volala Ava.
@anonym_autor alena
@anonym_autor Alena
@anonym_autor Aneta, Agátka, Alenka, Antónia,
Poznám rodinu, kde sú osem sestry a ani jeden chalan
Agatka alebo Anetka sa k tym 3 hodia.
A nie chlap nema vsetky spermie XY.😃
Alexa
Anežka
Aneta je pekné, ale máme teraz v rodine čerstvo Alenku a to je tiež super. No a o pohlaví rozhodne spermia, mám bratranca, čo má 6 dievok a on hovorí, že by ani jednu nemenil.
@anonym_autor Ava alebo Alina
K vašim trom by sa mi najviac hodila Aneta/Anita
Adela, Alica, Anna, Aneta
@anonym_autor Prečo nenecháte vybrať baby. U nás vyberal meno starší syn a nám sa veľmi páčilo. Mne sa páčilo Anabel .
@anonym_autor Anaya
@anonym_autor Ava, Alena, Amália.
@anonym_autor moje vysnivane je Agata, ale manzelovi sa nepacilo, tak mame Alzbetu. A ano, nie je moc kratke 🤔😅
Amia, Aria
Dievcata navrhli Angeliku🤣 Agata, Aneta, Amelia je fajn. Dakujem🙂
Veru. Anetka alebo Agatka.
Inak ja sa volam Aneta a to meno vobec nikde naokolo nepocujem, a mne sa tak paci.
Inak ja sa volam Aneta a to meno vobec nikde naokolo nepocujem, a mne sa tak paci.
@anonym_5b0870 mám už 50rokov naj kamarátku. Volá sa Aneta, ja Janetta. Keď mami na nás volali, koľko krát sme dobehli obdive (bývali sme vedľa seba)
Aleta
@anonym_5b0870 mám už 50rokov naj kamarátku. Volá sa Aneta, ja Janetta. Keď mami na nás volali, koľko krát sme dobehli obdive (bývali sme vedľa seba)
@janettdamian ja mam veducu a vola sa Žaneta tak sme dve partacky Aneta&Žaneta 😅
Ava
@anonym_autor Aurélia, Ariana, Amélia, Aneta, Agáta
Azra😍
Anita, Aria, Alica, Aenea, toto mame vsetko v okoli a vsetko mile stvorenia
Poznam dievcatko s menom Afina