Ktoré dievčenské meno je najkrajšie - Amélia, Šárka alebo Klarisa?
Ktoré meno je pre Vás z týchto najkrajšie ? Amélia, Šárka alebo Klarisa ?
Amélie Poulain.Amélie z Montmartu.Za mňa toto meno.
@anonym_autor tú Larisu a Anomáliu by som dala preč, zostala Šárka....nie je to ochorenie stromov,?... prepáč, všetky mi znejú tak divne 🤣
@ivicatolic Amélia je dnes už skoro bežné meno. Často ho rodičia dávajú. Je krásne
Za mňa jednoznačne Amelia
@anonym_9a96b4 dcera je kristina ma 22 a nikto kej krisa nepovedat. Vzdy mi hovori ze som jej dobre meno vybrala a je spokojna a nechcela by sa volat inak
@slavomira236 Ja som ale hovorila, že Klarisa znie ako krisa, nie Kristína. To povedal ten druhý komentár, ktorý to hrozné meno Klarisa obhajuje. V škole volali Kristíny Krista, čo je o niečo lepšie ako krisa, ale zas sa tak volá každá druhá
@slavomira236 Ja som ale hovorila, že Klarisa znie ako krisa, nie Kristína. To povedal ten druhý komentár, ktorý to hrozné meno Klarisa obhajuje. V škole volali Kristíny Krista, čo je o niečo lepšie ako krisa, ale zas sa tak volá každá druhá
@anonym_9a96b4 Možno by ju nevolali Krisa.
Klarisa je známa youtuberka, možno si to deti spolu s tou youtuberkou.
@anonym_9a96b4 No ja som mala v skole z kristiny prezyvku „ hlodava krysa „ kvoli vacsim prednym zubom, tak preto 😂😂😂 A potom na strednej bol ten hit „ Kristina, ked je neskoro vytiahnuta cicina „ 😀😂🙈🙈🙈 Klarissa a aj Clarissa je velmi raritne meno, v skolke som za 8 rokov nemala ani jedno dieta s tym menom. Teraz budu mat u nas po 10 rokoch moju dceru ako druhe dieta s tymto menom. Len u nas sa mena mimo rodiny nezdrobnuju. V nemcine to robia iba naozaj priamo rodiny, ale inak vobec.
Klarisu by som určite nedávala. Kým sa naučí L a R bude Kavisa. Amélia je krásne, no a čo, že ich je veľa? Tak bude o jednu viac.
@anonym_9a96b4 No ja som mala v skole z kristiny prezyvku „ hlodava krysa „ kvoli vacsim prednym zubom, tak preto 😂😂😂 A potom na strednej bol ten hit „ Kristina, ked je neskoro vytiahnuta cicina „ 😀😂🙈🙈🙈 Klarissa a aj Clarissa je velmi raritne meno, v skolke som za 8 rokov nemala ani jedno dieta s tym menom. Teraz budu mat u nas po 10 rokoch moju dceru ako druhe dieta s tymto menom. Len u nas sa mena mimo rodiny nezdrobnuju. V nemcine to robia iba naozaj priamo rodiny, ale inak vobec.
@kiki68 Smiať sa môžu z hocičoho. To nie je o mene Kristína , ja som mala spolužiačku Kristínu a nikdy sa jej nikto nesmial.

@anonym_autor Ani jedno. Ak musím, tak Amelia