Ktoré dievčenské meno si vybrať?
Ahojte , prosím poraďte ake dievčenské meno
Vôbec sa neviem rozhodnúť nad týmito
Klaudia , Sára, Lívia, Tamara, Kiara ....ďakujem🙂
Predpokladam, že po tejto diskusii nebudeš rozhodnutá už vôbec 😅 tiež sa tu bude každé meno páčiť inak.. mne sa páči Tamara..
U mňa je to v poradí Sára, Lívia, Tamara… potom niekde “ďalej” Klaudia a Kiara sa mi nepáči vôbec osobne 😅 ale je to veľmi veľmi individuálne, možno skús čo vám najviac “ladí” k priezvisku
Tieto sa mi akosi nepáčia.. Ale ked uz tak:
1) Sára
2) Klaudia
3) Tamara (to je Kramarova dcéra)
4) Kiara (susedov zlaty retriever sa tak volal)
5) Lívia (k tomuto menu mam odpor este vacsi odkedy registrujem pani Líviu z kulturblogu) 🤦🏻♂️
Mne sa paci Klaudia a Livia, poznam zeny s tym menom a su take schopne, mile, proste mam tam dobru asociaciu
Je to tvoje dieťa? Veď si daj meno podľa toho ako sa tebe páči. Či dáš si podľa toho aké ti povie Darina z Hlohovca?
Ja vnímam v okolí teraz veľa bábätiek s menom Sára a Tamara, takže mňa by toto zabrzdilo.
Lívia keby niekto povedal Livka, tak asi odpadnem.
Takže za mňa Kiara a Klaudia, v tomto poradí. Aj keď ja sa snažím nájsť mená, ktoré sa nedajú "zdrobniť", čo je celkom ťažké 😁
Klaudia, pretože mám jednu doma 😁
A potom Lívia a Tamara. Kiara mi príde ako meno pre psa a Sára je často používané meno.
S prvými 4 mám negatívne asociácie a Kiara je nejaká indická varianta? Keď už tak talianska varianta Chiara alebo írska Ciara, ale neznie mi to meno prijemne, takže u mňa by neprešlo ani jedno.
Z tých mien sú pekné Tamara alebo Sára. Klaudia a Lívia sa mi nepozdávajú, ani zdrobneliny od týchto mien. Kiara je vraj Klára po taliansky, ale to mi hovorila len jedna mama, ktorá dala také meno.

Tamara