icon

Ktoré meno je ideálne: Linda, Adela alebo Stela?

Včera o 05:58

Ahojte, len tak z nudy, keby si máte vybrať medzi menami Linda, Adela a Stela, ktoré by ste vybrali? Ďakujem.

Strana
z2
dia99
Včera o 06:07

@anonym_autor ja ani jedno ale keď už tak Adela 😉

anonym_87b551
Včera o 06:07

ani jedno

226lenka
Včera o 06:16

Stela

mirola
Včera o 06:23

Linda.. krasne meno

felycity
Včera o 06:32

Z tychto 3 a Adela.

feri123456
Včera o 06:39

@anonym_autor linda sa krásne rýmuje s miestom odkiaľ vylezie pri prirodzenom pôrode. V škole sa jej to páčiť nebude.

sasesoe
Včera o 06:42

Z uvedenych, najviac sa mi paci Adela, ale dcere by som nedala, aby nemala meniny 2 dni pred Vianocami. Stela ma meniny v oktobri a Linda v septembri, tak podla terminu porodu, co nie je "naraz". Ak je termin napr na jar, daleko od oboch menin, tak by som riesila ako sa da povedat zdrobnenina a pod. Napr. Stelka, Stelinka, Linduska, Lil,...
Skaredo/prezyvka sa da vymysliet na hocico, to by som neriesila, tam je dolezite ucit hraniciam a vediet sa postavit za seba.

natinka36
Včera o 07:03

Linda

anonym_2f1d17
Včera o 07:04

Linda je krásne

sara07
Včera o 07:05

Adela

andrea_82
Včera o 07:24

Adela

marsmykkok
Včera o 07:27

Stela sa mi nepáči, Adela celkom ok, ale Linda sa mi páči najviac.

marsmykkok
Včera o 07:30
@feri123456

@anonym_autor linda sa krásne rýmuje s miestom odkiaľ vylezie pri prirodzenom pôrode. V škole sa jej to páčiť nebude.

@feri123456 Ale no, na každé meno sa dá vymyslieť nejaký nepekný rým, daj svoje, kľudne vymyslím, ak ste mali v škole Lindu a nejako nepekne ju prezývali je to skôr nepekná šikana a bolo to skôr o tom že deti čo ju prezývali boli zlé a ona ľahký terč, nie o mene a je to hlavne zlyhanie tých detí že niekoho šikanujú..

simona20201309
Včera o 07:34
@marsmykkok

@feri123456 Ale no, na každé meno sa dá vymyslieť nejaký nepekný rým, daj svoje, kľudne vymyslím, ak ste mali v škole Lindu a nejako nepekne ju prezývali je to skôr nepekná šikana a bolo to skôr o tom že deti čo ju prezývali boli zlé a ona ľahký terč, nie o mene a je to hlavne zlyhanie tých detí že niekoho šikanujú..

@marsmykkok fakt nemôžem porovnávať mena ako je Adela s Lindou. Ty budeš chodit s dotycnou Lindou a vymýšľať prezývky na ich mená? Nejde o to ci sa da vymyslieť rým ale o to ze na Adelu mi nic nenapada...za to Linda pinda, linduska pinduska, cicuska.....

simsalabim
Včera o 07:48

Stela

biba_18
Včera o 07:56

linda

thereisabear
Včera o 08:06

Stela, ale páčia sa mi všetky.

marusiao
Včera o 08:16

Linda

rachel36a
Včera o 08:17

Všetky sú pekné, ale naj sa mi páči Adela

monis22
Včera o 08:17

Ja mám Lindu a nikoho okrem jej otca( a to len aby mi spravil natruc ) ju nevolal pinda. Každý ju volá Linda, pripadne Lili, Lindus. Treba brat do úvahy, že dieťa bude len chvíľu a to meno bude mať celú dospelosť. Vyber si podľa toho čo sa páči najviac tebe a nie ľudom naokolo. Moje obdobie tehotenstva+ pôrod bolo to “dúfam” najťažšie obdobie v mojom živote a meno Linda mi evokovalo silu, samostatnosť, bojovnicu, ženu, ktorá si nenechá skákať po hlave. Možno pre niekoho znie tvrdo ale práve to ma presvedčilo jej to meno dať… rozhoduj sa srdcom

lenka.25
Včera o 08:23

Mám Stelu , takze voľba jednoznačná . Pre mna nadherne meno a hlavne , že dcéra je s ním veľmi spokojná .

ivicatolic
Včera o 08:35

@anonym_autor Linda... ta ta dá da 🙂👉🖐️

anonym_c16b39
Včera o 09:53

Linda, mám dcéru s týmto menom. Najkrajšie meno pre dievča 🥰

tykat
Včera o 11:57

@anonym_autor vsetky tri su v pohode.

talia16
Včera o 12:15

Stela

talia16
Včera o 12:32
@simona20201309

@marsmykkok fakt nemôžem porovnávať mena ako je Adela s Lindou. Ty budeš chodit s dotycnou Lindou a vymýšľať prezývky na ich mená? Nejde o to ci sa da vymyslieť rým ale o to ze na Adelu mi nic nenapada...za to Linda pinda, linduska pinduska, cicuska.....

@simona20201309 moja sesternica sa vola Adela a pamätám si ako babka reagovala na to meno ,,bože veď v škole sa jej budu smiať Adelka-prdelka”, no nakoniec ju teda voláme iba Adela 😅 Ale vidiš, čo jednému vôbec nenapadne, druhému napadne hneď. No netreba z toho robiť velkú vedu naozaj každé dieťa sa raz v živote stretne s komolením mena (ja si osobne pamätám na Natália-Patália alebo Natalisko psisko) Treba dieťa viesť k tomu mať zdravé sebavedomie a aby sa vedelo ohradiť v takýchto momentoch.

deti95060810
Včera o 12:35

Linda - krásne meno

drahomirrra
Včera o 12:51

Adel 🙂

elz1920
Včera o 14:23

Všetky tri pekné, možno Linda by bola naj.

michellemary
Včera o 14:37

Stella s dvoma l 🙂

Strana
z2