Ktoré meno je ideálne: Linda, Adela alebo Stela?
Ahojte, len tak z nudy, keby si máte vybrať medzi menami Linda, Adela a Stela, ktoré by ste vybrali? Ďakujem.
ani jedno
@anonym_autor linda sa krásne rýmuje s miestom odkiaľ vylezie pri prirodzenom pôrode. V škole sa jej to páčiť nebude.
Z uvedenych, najviac sa mi paci Adela, ale dcere by som nedala, aby nemala meniny 2 dni pred Vianocami. Stela ma meniny v oktobri a Linda v septembri, tak podla terminu porodu, co nie je "naraz". Ak je termin napr na jar, daleko od oboch menin, tak by som riesila ako sa da povedat zdrobnenina a pod. Napr. Stelka, Stelinka, Linduska, Lil,...
Skaredo/prezyvka sa da vymysliet na hocico, to by som neriesila, tam je dolezite ucit hraniciam a vediet sa postavit za seba.
Linda je krásne
@anonym_autor linda sa krásne rýmuje s miestom odkiaľ vylezie pri prirodzenom pôrode. V škole sa jej to páčiť nebude.
@feri123456 Ale no, na každé meno sa dá vymyslieť nejaký nepekný rým, daj svoje, kľudne vymyslím, ak ste mali v škole Lindu a nejako nepekne ju prezývali je to skôr nepekná šikana a bolo to skôr o tom že deti čo ju prezývali boli zlé a ona ľahký terč, nie o mene a je to hlavne zlyhanie tých detí že niekoho šikanujú..
@feri123456 Ale no, na každé meno sa dá vymyslieť nejaký nepekný rým, daj svoje, kľudne vymyslím, ak ste mali v škole Lindu a nejako nepekne ju prezývali je to skôr nepekná šikana a bolo to skôr o tom že deti čo ju prezývali boli zlé a ona ľahký terč, nie o mene a je to hlavne zlyhanie tých detí že niekoho šikanujú..
@marsmykkok fakt nemôžem porovnávať mena ako je Adela s Lindou. Ty budeš chodit s dotycnou Lindou a vymýšľať prezývky na ich mená? Nejde o to ci sa da vymyslieť rým ale o to ze na Adelu mi nic nenapada...za to Linda pinda, linduska pinduska, cicuska.....
Ja mám Lindu a nikoho okrem jej otca( a to len aby mi spravil natruc ) ju nevolal pinda. Každý ju volá Linda, pripadne Lili, Lindus. Treba brat do úvahy, že dieťa bude len chvíľu a to meno bude mať celú dospelosť. Vyber si podľa toho čo sa páči najviac tebe a nie ľudom naokolo. Moje obdobie tehotenstva+ pôrod bolo to “dúfam” najťažšie obdobie v mojom živote a meno Linda mi evokovalo silu, samostatnosť, bojovnicu, ženu, ktorá si nenechá skákať po hlave. Možno pre niekoho znie tvrdo ale práve to ma presvedčilo jej to meno dať… rozhoduj sa srdcom
Mám Stelu , takze voľba jednoznačná . Pre mna nadherne meno a hlavne , že dcéra je s ním veľmi spokojná .
Linda, mám dcéru s týmto menom. Najkrajšie meno pre dievča 🥰
@marsmykkok fakt nemôžem porovnávať mena ako je Adela s Lindou. Ty budeš chodit s dotycnou Lindou a vymýšľať prezývky na ich mená? Nejde o to ci sa da vymyslieť rým ale o to ze na Adelu mi nic nenapada...za to Linda pinda, linduska pinduska, cicuska.....
@simona20201309 moja sesternica sa vola Adela a pamätám si ako babka reagovala na to meno ,,bože veď v škole sa jej budu smiať Adelka-prdelka”, no nakoniec ju teda voláme iba Adela 😅 Ale vidiš, čo jednému vôbec nenapadne, druhému napadne hneď. No netreba z toho robiť velkú vedu naozaj každé dieťa sa raz v živote stretne s komolením mena (ja si osobne pamätám na Natália-Patália alebo Natalisko psisko) Treba dieťa viesť k tomu mať zdravé sebavedomie a aby sa vedelo ohradiť v takýchto momentoch.

@anonym_autor ja ani jedno ale keď už tak Adela 😉