Ktoré meno z uvedených by ste vybrali pre dcérku?
Vopred prosim tie, ktore by nevybrali ziadne, tak zbytocne to tu nepiste 🙂 to moj problem nevyriesi. Dakujem.
Skor ma zaujima nazor zien, ako to vidia, ktore meno z nizsie uvedenych sa vam najviac paci a ako to mate v okoli, ktore je prilis caste a ktore zasa menej caste. My totiz nemame v okoli nikoho s takymi menami 🙂
Rozhodujeme sa medzi:
Ester
Olivia
Zoja
Vdaka 🙂
Krasny vyber, isla by som asi podla priezviska. Z uvedenych mien je najfrekventovanejsie Olívia (aj my máme jednu doma 😆)
Mne sa paci Ester. A prave tym, ze nekonci na pismeno A. Je to take netradicne. A mne to pripada tak trochu vznesene. Ale tak ja mam slabost na mena s pismenom R.
@lucia851 tak prepac ale treba citat poriadne neznasam z duse ked tu niekto musi za kazdu cenu napisat od veci komentar aj napriek tomu ze tu v uvode hned upozornim presne na tieto situacie 🙄 keby som chcela pocut od tisiciek zien ktore tu na koniku su ze ani jedno z tych mien sa im nepaci tak by som to tam neuvadzala
V kresťanských spoločenstvách je Ester ( Hviezda) viac časté akoby sa zdalo..Áno,je to silné meno,aj nositeľka by mohla byť " silná "
Z uvedenych poznam z okolia po 1 osobe z kazdeho mena a dala by som Zoja, uni meno ku kazdemu priezvisku
Pekny vyber🙂 ale tiez som team Ester 🩵 je to jedno krasne a silne meno, mam doma malu Ester a neviem si predstavit zeby sa volala inak.
Olivia je v poslednych rokoch dost oblubene a frekventovane, skor sa mi paci ako bolo vyssie spomenute Livia 🙂 a meno Zoja - to sa musi podla mna hodit k priezvisku ;)
@kava1812 dakujem velmi pekne, tiež sa mi veľmi páči Ester..Oliviu momentalne mame na poslednom mieste a vyberame medzi Ester a Zojkou ❤️ Ako volate Ester doma prosim? Ester, Esterka?
Mne sa to meno najviac paci v zakladnej podobe - Ester 🩷 ale volame ju Esterka, Esti, Esteruška 🤣 ale primarne Ester

Ja som chcela velmi Zoju,no hoci mame 3 dcery,ani jedna z nich sa tak napokon nevola. Aaaale máme Ester. ❤😉 (Esterka,Esty,Estička,Etka)...Ked sme cakali stvrte dieta,dohodli sme sa na Zoji,nech bude. A napokon bol Samuel. 😂😂😂